mallemj

Member
 • Posts

  133
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About mallemj

 • Birthday 05/24/1987

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.madsmj.dk
 • Skype
  madsmjac

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Esbjerg
 • Interesser
  Jeg er freelance professionel trommeslager og musikunderviser.

  Trommeslager for Ninna Andreasen, Susanne & The Rockets, Sing It Back m.fl.

mallemj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Tak for tippet. Det er da høj klasse og det skal da prøves... Voldsomt god lyd ifht mange af alternativerne. Tak Rasmus.
 2. Hahaha det er jo genialt. hvornår kommer der live koncerter på den måde?
 3. Det er så fuldendt det her koncept hun har gang i... (se slutning "nu har du set mig spille - jeg spiller godt og jeg ser sårn rimelig sød ud når jeg spiller, men vil du så ikke købe en t-shirt???)
 4. mallemj

  Sonor

  Pas ihvertilfælde godt på dem! Det er så flot et sæt. Held og lykke med dem! Det er gude-smukt og lyder sikkert af lige hvad man vil have dem til WAUWIEH - Tillykke med dem!
 5. Ditto... afhængig af prisen! Det er egentlig mærkeligt at ingen har tænkt "trommer" før, når tone-musikerne har haft dem så længe - jeg har ikke vidst det før nu, men vi er blevet overset, før den gadget kom
 6. http://www.sheetmusicplus.com/search?q=Dante+Agostini Go
 7. Hørt - helt klart værdigt materiale for en anbefaling - og han er bare en hård hund!
 8. Jo det er vist det den hedder. Kunne ikke lade være med at udvide med 3 nye trommer, da jeg fandt samme farve, de rigtige størrelser og så en pris der var til at falde om af (på den gode måde) - De gik for en slik i Californien!
 9. Det kunne jo meget vel være dit gamle sæt! Jeg takker og bukker for at du gik af med dem, og bruger dem dagligt! Tak for alle roserne! Er super glad for dem! Kan ikke vente med at få dette setup med på job! @Brandborg93 - Jeg har en del Byzance efterhånden og bruger dem hele tiden! Det er rigtig fede bækkener
 10. Ikke for at forvirre, men her er min standardbeskrivelse... Håber at det kan hjælpe.
 11. Jeg lægger lige en trommenøgle op når jeg kommer hjem!
 12. Jamen tak - det er noget i den stil. Det var det, det tog for at få mig af YouTube i går aftes...
 13. Jeg giver den et skud... takt 5,6,7 er bare groovet fra takt 1, og sidste halvdel af takt 9 er jeg ikke lige sikker på... men det er noget i den retning - tror jeg =) hvis nogen brækker nogen arme, tager jeg ikke ansvaret! skal lige have fundet ud af hvordan jeg kan lægge en node herind... PDF? any suggestions?