Frederik Fogde

Member
 • Posts

  243
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Frederik Fogde last won the day on May 31 2012

Frederik Fogde had the most liked content!

1 Follower

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København S

For- og efternavn

 • Fornavn
  Frederik
 • Efternavn
  Fogde

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Frederik Fogde's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputation

 1. Hej trommedrenge! Kan nogen hjælpe mig med et trommesæt i Aarhus nu på søndag? Skal optage nogle live sessions og trommesæt i tog holder ikke en meter ... Der er et par flasker god vin og god karma på spil Jeg er ikke kræsen overhovedet, stor, lille, en enkelt eller to tammer og et bækken og en hihat! Altså ret komplet trommesæt! Passer naturligvis på tingene som var de min først fødte. Henter og bringer naturligvis selv. Håber nogen vil hjælpe!! Mvh Frederik tlf. 30640763
 2. Kære trommeslagere. Jeg skal spille to koncerter her i den kommende uge hvor jeg skal bruge to trommesæt, men jeg har fået bøffet en taske med stativer på et tidspunkt og mangler nu lidt for at det kan lade sig gøre med to trommesæt. Så hvis man bor i aarhus eller silkeborg og kan låne en eller flere dele ud mandag( ell. tirsdag) til fredag, så ville det være stort.! Det drejer sig om følgende: 1 stk pedal 1 stk hihat-stativ 1 stk trommestol 1 stk bækkenstativ Hvis man har noget gammelt billigt bras som man ikke er så øm over, så er det helt fedt. Men passer naturligvis ordentligt på tingene. Håber nogen vil hjælpe! MVH
 3. Jeg kører fra aalborg ved 11 tiden. Er ikke helt sikker på hvornår jeg er i middelfart så, men for en hund skal jeg nok samle det op. Og så kan det afhentes på en adresse i inde københavn. Umiddelbart.
 4. Jeg kører en tom toyota sportsvan van fra aalborg til københavn (og de byer det indebærer på vejen) søndag og tilbage mandag, har ret meget plads, så der er fint plads til et trommesæt eller to, hvis nogen mangler transport. Det eneste det kræver er et par håndører til broen.
 5. En gut der hedder Birk Nevel har vidst spillet med hende, og før det var der en som vidst nok hedder Xian.
 6. Det der skal forståes er at det lyder godt sådan et lydkort. Det er nogle gode komponenter der er i. Men prisen er jo også derefter.. Jeg ville fx. til hver en tid vælge dét fremfor m-box og de billige focusrite ting.
 7. Dit lydkort har kun én kanal, så det kan du ikke nej. Du kan optage lagkage, men ikke mere end ét spor ad gangen. Til gengæld er det det rigtige lydkort du har fået fat i til dit budget, de er rigtigt fede de der Apogee.
 8. Yoyo Jesper. Hvis der er lavvande, så tjek de her ud http://www.thomann.de/dk/oktava_mk_012_msp6_matched_pair.htm De koster lige under det halve af hvad man giver for et sæt Neumann km184, og de lyder altså kæmpe fedt. Jeg har haft lånt dem et stykke tid, og jeg er enormt overrasket. Men det er selvfølgelig stadig mange penge. Ellers findes der nogle udemærkede stormembranmikrofoner der er billige også jo, jeg har et par røde nt1 som jeg har købt brugt for ca. 800 stk,-
 9. Jeg har købt en mixer i Taastrup på sjælland, og vil meget meget gerne have den til Aalborg, eller et andet sted i jylland. Giver selvfølgelig til broen, kan nogen hjælpe?? Den er ikke kæmpestor.
 10. Jeg tager turen til københavn og henter noget gear. Har noget ekstra plads begge veje regner jeg med, derfor er jeg meget interesseret i at have nogle ting med hjem eller derover fra jylland, for et par skillinger til broen og benzinen. Forudsætningen for at jeg kan have det med er at det kan samles op ca. ved motorvejen, så jeg ikke skal ligge og køre rundt for meget. Men aflevering og afhentning ved motorvej kan sagtens lade sig gøre. Kører fiat panda med nedlagte sæder, så der er faktisk OK plads.
 11. Hvordan ser dine drum limousine ud??
 12. Jeg fandt som sagt en i drumcity. Men det er mærkeligt at ingen har dem i det normale sortiment på nette?
 13. De havde ÉN i drumcity. Tak for svar.