Trond Olsen

Member
 • Posts

  1,370
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Trond Olsen

 • Birthday 02/01/1990

Kontaktmetoder

 • MSN
  trondolsen1337@hotmail.com
 • Website URL
  http://trondolsen.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  2600 Glostrup
 • Interesser
  Jeg interesserer mig meget for trommer, læser på dette forum hver dag, undtagen når jeg ikke er hjemme.. (Sjovt nok sidder jeg egentlig i skolen lige nu?)

  Jeg kigger mest på brugtmarkedet, men hopper en gang i mellem rundt i de andre forums.

  Yes, jeg er mest til rock.. Jeg hører rigtig meget Rush, næsten konstant..
  Ellers hører jeg andet gammel rock, og thrash- og dødsmetal.

  Ellers jaeh.. ikke så meget.
 1. Kommer der lydklip på Pang-bækkenerne?
 2. Man bliver faktisk træt af at have abonnement på den her tråd.
 3. Vi kontaktede Højmark skirejser, det er i hvert fald dem der styrer bandture til bl.a. Bad Gastain (Baren Blockhäusl) Man skulle sidste år kontakte dem inden November.
 4. Jeg skal ud og købe et spejlrefleks meget snart.. Damn jeg glæder mig. BTW: Hvis folk har en samling overlegent gode billeder, må de gerne poste et link for min skyld!
 5. Nu ved jeg ikke om nogle hoster en kalender gratis.. Med MobileMe som man får 3 måneders prøve på, hvis man køber en mac, der kan man bare give et link til andre, som man propper ind i sit kalenderprogram (universelt), så kan de sætte det ind som abonnement i deres kalender, og sikkert også selv lægge datoer på. Se om man ikke kan fremavle et link fra google's kalender.. søg evt også "share google calender with friends"
 6. Den eneste jeg kender er færdig, og er vist nok taget til USA.. Hehe. Er der nogen herinde som har et funky band man kan låne i 14 dage?
 7. Jeg søger i Kbh, skal vist til optagelse i ishøj (ikke lige tjekket op på), også d. 5. marts.. Skal nok spille noget rock, funk, et eller andet.
 8. Det kunne være for fedt med lidt hjælp.. Der er satme bare kun 16 dage til jeg skal op.
 9. Hey, Overvejede om man kan spille til musik, men så er problemet jo at der allerede er trommer på og sådan.. Argh, hvad gør man hvis man lige har mistet sit band?! Mvh Trond
 10. Hvordan har et publikum det med guitarsoloer? Hvad er jeres erfaringer generelt? Vi skal ned og spille 7 aftener i Østrig, kun med covermusik, og jeg tænker selv at det bliver for meget guitar soli, hvis vi tager alle originale guitarsoloer med.. Er det ikke federe man holder sig endnu mere to the basics end man ellers ville gøre? Hvordan er jeres erfaringer..
 11. Under abonnementer i kontrolpanelet.. Og jeg gør det også NU! Gider ikke se på alt det pis I alle fyrer af herinde. Og hold kæft hvor bliver der stille i min TS.dk-mappe..
 12. Har aldrig oplevet noget så irriterende, som at man ikke kan finde den omtalte part 2 nogen steder på sitet. Men er klart til nummer 3, da det jo handler om 16".. Og det er den lyd jeg vil gå efter, når jeg skal have mig et 16" crash.. Men sig mig lige hvad det er for et crash.. For mig lyder det K, HHX agtigt.
 13. Husk og tørre den af hvis den drypper.
 14. Måske har køberen smidt kvitteringen væk, fra da hun købte den i Fona.. Hvis ikke, LUCKY! Men meld jer lige hvis I har en billet, så ved jeg det!