Trond Olsen

Member
 • Posts

  1,370
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Trond Olsen

 1. Kommer der lydklip på Pang-bækkenerne?
 2. Man bliver faktisk træt af at have abonnement på den her tråd.
 3. Vi kontaktede Højmark skirejser, det er i hvert fald dem der styrer bandture til bl.a. Bad Gastain (Baren Blockhäusl) Man skulle sidste år kontakte dem inden November.
 4. Jeg skal ud og købe et spejlrefleks meget snart.. Damn jeg glæder mig. BTW: Hvis folk har en samling overlegent gode billeder, må de gerne poste et link for min skyld!
 5. Nu ved jeg ikke om nogle hoster en kalender gratis.. Med MobileMe som man får 3 måneders prøve på, hvis man køber en mac, der kan man bare give et link til andre, som man propper ind i sit kalenderprogram (universelt), så kan de sætte det ind som abonnement i deres kalender, og sikkert også selv lægge datoer på. Se om man ikke kan fremavle et link fra google's kalender.. søg evt også "share google calender with friends"
 6. Den eneste jeg kender er færdig, og er vist nok taget til USA.. Hehe. Er der nogen herinde som har et funky band man kan låne i 14 dage?
 7. Jeg søger i Kbh, skal vist til optagelse i ishøj (ikke lige tjekket op på), også d. 5. marts.. Skal nok spille noget rock, funk, et eller andet.
 8. Det kunne være for fedt med lidt hjælp.. Der er satme bare kun 16 dage til jeg skal op.
 9. Hey, Overvejede om man kan spille til musik, men så er problemet jo at der allerede er trommer på og sådan.. Argh, hvad gør man hvis man lige har mistet sit band?! Mvh Trond
 10. Hvordan har et publikum det med guitarsoloer? Hvad er jeres erfaringer generelt? Vi skal ned og spille 7 aftener i Østrig, kun med covermusik, og jeg tænker selv at det bliver for meget guitar soli, hvis vi tager alle originale guitarsoloer med.. Er det ikke federe man holder sig endnu mere to the basics end man ellers ville gøre? Hvordan er jeres erfaringer..
 11. Under abonnementer i kontrolpanelet.. Og jeg gør det også NU! Gider ikke se på alt det pis I alle fyrer af herinde. Og hold kæft hvor bliver der stille i min TS.dk-mappe..
 12. Har aldrig oplevet noget så irriterende, som at man ikke kan finde den omtalte part 2 nogen steder på sitet. Men er klart til nummer 3, da det jo handler om 16".. Og det er den lyd jeg vil gå efter, når jeg skal have mig et 16" crash.. Men sig mig lige hvad det er for et crash.. For mig lyder det K, HHX agtigt.
 13. Husk og tørre den af hvis den drypper.
 14. Måske har køberen smidt kvitteringen væk, fra da hun købte den i Fona.. Hvis ikke, LUCKY! Men meld jer lige hvis I har en billet, så ved jeg det!
 15. ... Jeg har smidt min ene billet væk (tror jeg nok), og vil sgu gerne have en af dine, hvis jeg ikke finder den inden for nogle dage. Håber I kan hjælpe mig, kære trommeslagere!
 16. Ja de lyder PISSE godt! og ja stortrommen den er for vild! Tricket er bare at stemme skinde løst nok, så der ikke kommer efterklang, fordi SÅ er den svær at styre. Og vil man have andet end solid dræberbund ud af den, så burde man have købt en 22'er tror jeg. Men jeg elsker den! Mht. linksne burde man bare kunne trykke på billederne, det virker her, måske det ikke virker i IE eller sådan noget. Malte Hvid: Ved faktisk ikke helt hvad jeg burde rydde op, slet ikke på de her billeder? Der er jo nærmest kun instrumenter og flightcases som fylder. (De sidste er taget lige efter en oprydning!) Hvis du snakker om det første, var det fordi jeg lige havde slæbt hele baduljen ind ad døren, efter vi havde været på den der højskole.
 17. Hej, og velkommen til.. Håber I har tålmodigheden, bare til de første 5 billeder er loadet! For lang tid siden lavede jeg en lang tråd, hvor billederne blev genfødt som html-koder da der den gang blev lavet lidt om på designet. Vil gerne vise jer billederne m. fl. igen, så i stedet for snak om gamle dage vil jeg nu starte med at smide gode gamle og nye billeder i hovedet på jer! Jeg har arrangeret det sådan, at de billeder der er her linker til albums, hvor I kan se det hele i flere vinkler! Totalt smart! Specifikationerne: Pearl Masters Premium MRP (6 lags ahorn) i farven Arctic White Størrelser: 8x7, 10x8, 12x8, 15x13, 16x16, 18x16, 24x18 14x6½ Pearl Masters Premium MMP (4-lags med reinforcements) i sin naturlige farve. 14x6½ Pearl Sensitone Elite i Aluminium Bækkenerne: 8"/10" Zildjian K Splashes 13"/14" Zildjian K/KC Hihats 17"/18"/*19" Zildjian K Medium Thin/Thin Crashes 20"/20" Zildjian K Heavy/A Medium Rides 12" Zildjian Oriental China 15" Sabian AAXtreme Chinese Stort set lige da jeg havde fået sættet uden de ekstra tammer! Det blev slæbt udenfor den efterfølgende sommer! Hver gang jeg ser billederne, får jeg lyst til at rejse til sydens sol med mine trommer! For en periode har jeg også haft lejet en container, i en kort periode, og for et irritabelt nabolags skyld: Siden februar har mig og mit band så boet på Refshaleøen, her et lille album efter modtagelsen af min lilletromme i slut-august med et ret vellykket billede synes jeg selv! (uden lilletromme, haha) Her et billede af det super fede øvelokale, hvor bandet (Saturnus) med de sorte trommer snart rykker ud, og vi forbliver så bare tre derefter.. Kæft det bliver fedt med tonsvis af plads! Og så er der bare nogle rare ting, jeg synes I skal vide!: - Trommerne og nogle bækkener er købt i Ceder's Musikkælder i Hillerød, det er unik service, VIRKELIG unik! Det hele er købt til gode priser, og vil bare sige, at hvis I skal bestille nogle bækkener, så overvej lige dem her i Hillerød - Fra i dag af er jeg også ejer af et (brugt) Tama Starclassic Performer B/B i Diamond Dust! Og jeg GLÆDER mig til at få taget nogle billeder af den sindssygt blitz-fotogene finish! - Jeg har også lige været i højskolestudie og indspille med mit band, vi skal vente omkring en måned på resultatet, så håber på det bedste! Håber I kan lide billederne, selv om de desværre ikke er taget med retfærdiggørende kameraer.
 18. Det var for resten bare mit bud, synes det lyder mere rigtigt, men hader når man alligevel er i tvivl.
 19. b-ss-s b-ss-s b-ttt-t t-g-g b= stortrommeslag som kommer før de accentuerede snareflams ss= snareflams s= snare enkeltslag b-slagene kunne jeg ikke rigtigt høre før jeg slog HQ og satte hørebøfferne på.
 20. Dave Matthews bliver SÅ HAMRENDE GODT!
 21. For resten! Hvis du skal spille BLACK METAL så er Meinlpakken der helt perfekt!
 22. Hvad er dit budget? Jo flere penge jo bedre!
 23. Nu har jeg ikke læst side to.. Men prøv at lægge noget tæppeværk og de andre trommer og hold på bundskindet for at se om det hjælper på det. For de mindre tammer kan sgu sagtens give den unødvendige tone. Og der er jo nogen der propper en hel rulle gaffa over deres tønder og synes det lyder fedt!