Bjarne

Member
 • Posts

  257
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Bjarne

 • Birthday 06/11/1991

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Hillerød
 • Interesser
  Sættene:
  Keller Custom: 10x7", 12x8", 14x12", 20x16"
  DC/Tama: 22x16", 12x8", 15x13"
  Snares:
  14x5" Ludwig 1954 WFL træsnare
  14x5" Ludwig Standard årgang 68-69 - RE-DESIGNED
  14x5,5" Pearl 1960'er COB
  14x5.5" Keller Custom
  13x7" home made snare fra gammel Olympic tam

  Bækkener / dansepartnere:
  Zildjian KC dark 22" ride
  Anatolian 15" impression crash
  Dream 20" contact crash-ride
  Zildjian A 60'er New Beat Hi-hat 14"

For- og efternavn

 • Fornavn
  Bjarne
 • Efternavn
  Laursen

Recent Profile Visitors

2,647 profile views
 1. Jeg har lagt flere billeder op her: https://www.dropbox.com/sh/nkk057geasdyu0x/AAByTyJtz1f2M-lJGpKKIoh-a?dl=0
 2. Hej nørder, Jeg har ikke trommet længe. Rigtig længe - men jeg har stadig alt mut udstyr. Det hele har stået opbevaret de seneste fem år, og nu kan jeg ikke længere argumentere for at gemme det. Jeg vil gerne sælge, men jeg er noget i tvivl om, hvad jeg skal forvente at få for det hele. For 8-10 år siden, da jeg købte alt (brugt), så var der fuld gang i trommesalget. Udstyret kan deles op i: Keller custom sæt. 8lags ahorn, grøn-bejset. 10x8, 12x8, 14x12, 20x16 og 14x5 snare. Har nogle ret funky lugs. Hele sættet har RIMS og Yamaha tombeslag. Ser godt ud, lyder fedt. Bækkener: 14" Zildjian New beat hi-hat fra 60'er 15" Anatolien Impression Crash 20" Dream contact crash/ride 22" Zildjian K Custom Dark ride, fra midt 90'erne, hvor de var bedst. Snares: 14x5,5" Ludwig WFL træ lilletromme i Red Sparkel fra 1957 (dato-stempel i kedlen). Det er (så vidt jeg ved) IKKE en buddy rich model. 14x6" Pearl COB snare fra 60'erne. Tung, herlig sag. Stativer: Yamaha stativer af forskellig alder. Hi-hat, BD pedal, 2x snare, 3 bækkenstativer med bom Kasser: 10,12,14,20,14SN Humes and Berg Enduro med skum-fyld. (Stortrommekassen har ikke fyld). Jeg kunne godt bruge en vurdering af hele banden, men særligt de tre markerede med fed. Er der derudover nogen tips til, hvor jeg skal sætte det til salg? Der er ikke så meget liv i TS-markedet, som jeg husker det. Der er et billede at Keller custom (bare for at se Lugs) her: https://www.dropbox.com/s/zsvumnqu6zteqgm/IMG_0211.jpg?dl=0
 3. Bjarne

  Setlist App?

  Efter en google søgning efter "Set List App" (surprise..!) faldt jeg over set list maker. Det virker umiddelbart som en god app. Den har i hvert fald de features du søger. Jeg tror dog ikke, at den har en decideret metronom..
 4. Arduino er et programmeringsinterface, der kan bruges til at kontrollerer diverse elektroniske komponenter med et ret simpelt programmeringssprog. Derfor ganske velegnet til hjemmeprojekter som dette.
 5. Et lidt stille år fra min kant: Ind: Ludwig wfl lilletromme fra 1957 20" Dream contact crash/ride Humes & Berg enduro kasser Lidt mikrofoner Ud: Sabian 18" HHX studio crash
 6. I live situationer bliver det min 14x5 red sparkle wfl (ludwig) i træ fra 1955. Lyder altid SÅ godt og ser ligeså smuk ud! I studiet er vi ude i 14x5.5 Pearl COB fra 60'erne. En fed fed dynamisk tromme.
 7. Jeg gjorde et kup og fandt en lækker moccamaster til 50 kr på et loppemarked! Tjek det ud, det betaler sig.
 8. Overstående indlæg blev ikke færdigt. Her kommer det igen: En mulighed for at fræse dine forstærkningskanter er følgende: Idéen er, at i stedet for, at kedlen "roterer" om kuglelejet på fræsejernet, roterer det om to kuglelejer, der sidder monteret i pladen. På den måde kan du selv bestemme, hvor meget der skal fjernes, ved at flytte på de to kuglelejer. Forstår du? Problemet med denne opsætning er, at dine forstærkningskanter jo netop ikke er helt runde, derfor vil afstanden ændre sig afhængigt af det stykke, der rammer kuglelejerne. I dette tilfælde kan man evt fremskaffe nogle lidt større kuglelejer og hæve dem, sådan at de roterer på indersiden af kedlen i stedet for på forstærkningsringen.
 9. En mulighed for at fræse dine forstærkningskanter er følgende: Idéen er, at i stedet for, at kedlen "roterer" om kuglelejet på fræsejernet, roterer det om to kuglelejer, der sidder monteret i pladen. På den måde kan du selv bestemme, hvor meget der skal fjernes, ved at flytte på de to kuglelejer. Forstår du?
 10. Selvfølgelig, alle niveauer er velkomne!
 11. Hey alle. Inspireret af en fotohjemmeside har jeg fået en idé. Der vil blive lagt et play along nummer ud. Man får derefter 2 uger til at lægge sit eget præg på nummeret. Man optager sit eget trommespil til sangen og lægger det sammen med play along nummeret. Det uploader man så her i tråden og skriver også, hvilket trommesæt og hvilket optage udstyr der er blevet anvendt. Optagelserne behøver IKKE at være perfekte studieoptagelser. Efter de to ugers uploadningsfrist, skal man så vidt muligt kommenterer alle de uploadede versioner. Idéen er, at man derved får: - Konstruktiv kritik af sit trommespil - Konstruktiv kritik til simple optagelser - Masser af inspiration fra andre trommeslagere! Følgende regler gælder: - Ingen redigering - Optagelsen må ikke være "lagkage" - Ingen computergenererede trommelyde. (eltrommer med akustisk trommelyd er dog ok) Vinderen bliver kåret 3 uger efter starten. Vinderen får så opgaven af at lægge et nyt play along nummer op. Man må gerne selv deltage, selvom man vandt i runden før, men man kan ikke vinde. Der er desværre ikke finanser til nogen premier Vinderen bliver kåret af sidste rundes vinder (første rundes vinder bliver kåret af mig). Man skal som "dommer" argumenterer for sin valg af vinderen. NUMMERET FOR DEN FØRSTE RUNDE ER: Play along! Man henter sangen som MP3, ved at højreklikke på MP3 logoet under videoen og vælger gem som. Ens sang skal være uploadet lørdag den 17. april. vinderen bliver kåret lørdag d. 24 april. Sæt igang!
 12. Den er skisme flot! Jeg kan også rigtig godt lide den effekt olien giver: Mat tromme og skindende hardware, lækkert!
 13. Jeg tager følgende snares med: 13*6,5" hjemmebyg (gammel Premier olympic tam) 14*5,5" 50'er pearl COB 14*5,5" Keller hjemmebyg evt. en oval 14" 70'er ludwig standard i aluminium.
 14. Ja, studenter weekenden kan jeg heller ikke i. Weekenden efter står den på Island... Kan vi finde en anden dato??
 15. Fed idé! Ligger det rigtigt, så kommer jeg med bil fra Århus - så kan østjyderne jo også være med.