Simon Ståhl

Member
 • Posts

  1,734
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Simon Ståhl last won the day on July 16 2011

Simon Ståhl had the most liked content!

Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Simon Ståhl

 • Birthday 09/06/1993

Kontaktmetoder

 • MSN
  simon.staahl@live.dk
 • Website URL
  http://myspace.com/cockapitation
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Sydsjælland
 • Interesser
  Spiller musik i:
  myspace.com/cockapitation
  myspace.com/machtkrig
  myspace.com/uriahmetal
 1. Kan kun nikke genkendende til det der! 'On the Rocks' skal man holde sig LANGT væk fra. Ejeren er jo et fjols. Vi skulle ganske vist ikke betale depositum (WHAT... THE... FUCK?!), men vi fik selvfølgelig heller ikke dækket transport og vi fik EEN freaking øl hver for at spille (bortset fra at vores forsanger charmerede barpigen til fire ekstra). Jeg havde også medbragt egen mad hvilket ejeren bliver sur over, der måtte jeg lige forklare hende at hun skulle slappe lidt af når jeg spillede gratis for hende og oven i købet mistede penge på det. Og ja, det der med at folk skulle melde sig til på Facebook er også åndssvagt, men det har formentlig noget at gøre med at de ikke har tilladelse til at sælge alkohol og derfor holder arrangementet som en privat fest med gæsteliste. Men helt sikkert en flok klaphatte man skal holde sig langt væk fra! Ak ja, hvad man dog ikke gør for at få lov at spille live som nyt band
 2. Jeg har lige fået stjålet min rygsæk indeholdende min telefon, min pung, min hættetrøje, et par bukser, en halv flaske sprut og noget fjolletobak.. Men jeg orker simpelthen ikke mere brok!
 3. Jeg kører med Metalized derned, så jeg kommer nok til at ligge omkring deres område (A), medmindre vi beslutter os for noget andet. Jeg er frisk på en øl, om ikke andet til MORBID ANGEL!
 4. Af ting mine bands har praktiseret kan nævnes medlemmer der bytter instrumenter, gæsteoptrædener, fortolkninger af kendte popnumre, dele alkohol ud fra scenen, mærkelige intronumre/danse, en forsanger der dansede rundt i indianerkostume, hyldest til Terminator-filmene, og selvfølgelig klassikeren med at sidde to guitarister på hver sin barstol mens man spiller den ømme ballade. For mig er det lige så vigtigt at band/publikum har det sjovt som at musikken lyder fedt (selvom at det skulle den selvfølgelig også helst)
 5. Så er jeg tilbage. Jeg skal i øvrigt hilse og sige at det godt kan lade sig gøre at lave en 5 dages tur til Amsterdam med 20 euro på lommen - like a bum! Hvis man kommer til Amsterdam, bør man tage i Vondelpark og høre musik. Det er gratis og udendørs, og rigtig hyggeligt (når det ikke lige regnede). Der er noget på programmet næsten hver dag i ferien. Vi hørte jaaazzz. Vi nåede desværre ikke at se så meget dernede pga. det ret trøstesløse vejr, men en fed by, uden tvivl!
 6. Tak for tippet, du er bare alle tiders! Jeg skal til Amsterdam i morgen tidlig, blaffer derned med en veninde. Du kender ikke tilfældigvis et godt squat der er åbent for overnattende, huh?
 7. Hvis du er til splat: Braindead og Bad Taste. Low-budget splattere af bedste slags. Der er brugt flere penge på blod end på skuespillere i førstnævnte. Instrueret af Peter Jackson (ja, ham der siden instruerede Ringenes Herre...) Ellers er Trapped in the Closet en kultfilm jeg netop har opdaget! Fantastisk underlig og dog underholdende (især hvis du ryger en ordentlig bønne først)
 8. Autopsy, 1349, Iron Maiden, Mastodon og Terror skal jeg se. Udover det ser jeg frem til at stifte bekendtskab med Underoath, Dååth, Eyehategod og Soilwork, så jeg er ganske godt tilfreds.
 9. Nu havde jeg fornøjelsen af at høre jer live i aftes med lidt bedre lyd (og jeg hørte jer i øvrigt også på Wacken i sommers). Har ikke andet at sige end at jeg synes I alle fem gør jeres job fremragende og leverer helt igennem fed, moderne dødsmetal. Sidder og lytter til jeres album nu - det er bestemt ikke ringere på plade \m/ <--- Approved!
 10. Hey dude, jeg er sgu også i Dublin med min klasse fra den 21. til den 25., så vi må lige mødes over en bajer inden du tager hjem
 11. Jeg synes generelt ikke særlig godt om de navne der er udtaget til Metal Battle. Synes meget af det er noget pladder der intet har med fed metal at gøre. Synes meget af den metal der kommer frem i dagens DK er for poppet og metalcore-agtigt og alt for "inspireret" af alle de andre der spiller præcis det samme forudsigelige og kedelige musik. Vil helst ikke nævne navne, men det har sgu irriteret mig de sidste par år. MEN! Jeg synes I bryder den tendens! Jeg tjekkede ligere jeres Myspace og inspirationer som Nile og Cannibal Corpse er sgu big props i mine øjne. Det er fedt at høre hvordan I faktisk får DEATH metal til at lyde som DEATH metal og ikke ødelægger det med melankolske riffs og baggrundskor. Jeg synes I skal have props for at søge tilbage til rødderne og spille musik der lyder lige så ond som den var tiltænkt. Ikke at det nødvendigvis er specielt originalt, men det er også svært at være original efterhånden. Nu ved jeg ikke hvor teknisk dygtige I er, men uanset om jeres niveau bare ikke er højere eller I med vilje holder jer "tilbage" synes jeg ligeledes det er fedt at høre hvordan metal kan spilles super enkelt uden at man nødvendigvis skal høre på et par guitarister der partout skal spiller teknisk bare for at spille teknisk eller en trommeslager der konsekvent bruger bruger samtlige tammer og bækkener i hver fjerde takt. Endnu et plus for at holde det simpelt. Og endnu en ting der får mig til at tænke tilbage på den fede 90'er death metal. Nå, det blev til lidt af en lovprisning, men jeg synes også I gør det godt. Big up!
 12. ...hvis ikke det var fordi det tager længere tid at pakke trommerne ned end det gør at tage sin guitar på ryggen Jeg kommer nok også i Aage.. Helt sikkert!
 13. Når der er X-Faktor bryder jeg hulkende sammen og skærer i mig selv.