Jonas Haaf

Member
 • Posts

  772
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Jonas Haaf

 1. Og en 15" gulvtom skal du også have
 2. Fandt dette i den blå avis. Pladen er forholdsvis tyk og nogenlunde plan, men tror jeg prøver at stryge et lag epoxy på, så det bliver helt plant. Nuværende projekt klarer jeg nok på en tyk krydsfiner plade, så det kan blive færdigt.
 3. Jeg må finde noget den blå, som kan overleve i et koldt værksted.
 4. Det er hele bordpladen jeg skal bruge. Gerne 1x1 meter. En jævn flade, gør det noget nemmere at lave lige kanter.
 5. Er der en af jer, som har et bud på en helt plan, men billig plade? Gerne en hvor jeg kan lave hul til at montere min fræser og som kan tåle at ligge i en uopvarmet garage. Hærdet glas dur ikke.
 6. Tak for tilbuddet, men jeg venter bare til der dukker noget op. Dream bækkenerne kan, så vidt jeg har forstået, variere utroligt meget i lyd, så man er nødt til at teste det man køber.
 7. De havde ikke rigtigt noget og det 20" 2002 jeg endelig besluttede mig for at rykke på, havde judas (Dennis) solgt til en anden. Utroligt, at han ikke spurgte mig om lov til sælge det. Ungdommen nu om dage
 8. Jeg kører i drumstick i morgen. Han plejer at have en del dream på lager.
 9. Det er fordi du kun kan spille på paiste bækkener
 10. Tror du har ret, men skal lige ha' prøvet et 20" 2002 også.
 11. Hej Jeg leder efter et 20-21" ride der både er lyst, chrasher godt og samtidig har et veldefineret stik lyd. Det er måske lidt modstridende egenskaber
 12. Vi var et par stykker der i starten af 90'erne var til tribal tech koncert i jazzhouse og faldt snak med scott kinsey. På et tidspunkt siger han noget i retning af: "those two girls at the bar are really hot". Min kammerat sagde, at han da bare skulle gå op og hilse på dem, hvorefter han så op med mest triste øjne og sagde: "look at me, I could never get a girl like that". Så dygtig og anerkendt, men trist, selvudslettende og blottet for selvtillid. Fed koncert, bortset fra det.
 13. Tillykke med det. Fedt at der er en 15". Fungerer, i min bog, klart bedre end 14".
 14. Flotte og vildt overlegent projekt
 15. Jeg spændte en mukkert fast i min skruestik. Det virkede fint, men jeg var nødt til at lægge klodser under, så den ikke flyttede sig.
 16. Det er i hvert fald mit bud. Jeg vil gerne ha' at det skal være kort og trashy og det her china var ingen af delene før. Hvis det stadig ikke er brugbart, borer jeg videre, eller hænger det op på væggen Skal det bruges til et stack, er jeg nok nødt til at save klokken af og nitte det sammen med et andet skraldebækken, hvis jeg kan finde et.
 17. Et alt for tykt og virkeligt dårlige china fik lige en omgang tæsk Nimbas lavede de store huller for flere år siden, uden at det gjorde det store for lyden, men nu fik det så næste tur. Det lyder bedre, men stadig ikke helt godt og jeg går ud fra, at det flækker på kryds og tværs efter kort tid i øvelokalet. Mon ikke det ender i et stack inden længe.
 18. Tak. Det er en lidt skrøbelig konstruktion, med alle de lange skruer, så har købt lidt ekstra til at skifte med ☺️
 19. De røde dimser var lidt nødvendige pga. Centerlugs. Rims dinglede rundt og dimserne havde jeg liggende i skuffen ☺️
 20. Ikke verdens bedste billeder. Når jeg har et øvelokale skal jeg rode en masse med stemningen, men hvad jeg lige hurtigt kunne vurdere, så lyder de rigtigt fint.