Benton

Member
 • Posts

  108
 • Joined

 • Last visited

Reputation

3 Neutral

About Benton

 • Birthday 07/22/1978

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Sønderborg
 1. Spot on. Jeg ville også kun bruge modulet fra 2Box og har også gjort det. Kører med Roland og Drum-Tec pads og er i gang med at få det hele op at køre med hihat conversion kit, SD udviddelse osv. osv. Skal så til at have lagt samples ind fra Superior Drummer 2. Dog er jeg fuldstændig blæst væk af nogle af de indbyggede lyde i modulet, så jeg ser virkelig frem til at få lagt egne smaples ind i modulet..Det med at du ikke har den " machinegun effect" når du spiller, gør bare at det lyder MEGET mere realistisk. Har ikke fortrudt det 1 sekund. Henrik, hvordan oplevede du at Roland pads ikke var 100% kompatible.? Kører pt. med PD-100 som tammer og det virker pisse godt.
 2. Hvis du have fedeste lyde, så kan jeg anbefale 2Box. Lyder efter min mening 10 x federe end selv de største Roland moduler og du kan lægge dine egne samples ind i selve modulet. KÆMPE fordel vil jeg mene. Dog er det ikke Plug and Play lige og det kræver lidt customizing, hvis det skal blive RIGTIGT fedt. . Just my "two words".
 3. Der er vidst ikke nogen nem og billig måde at gøre det på. Har selv købt dette sæt i vintage White Pearl i str. 20x16,10x7,12x8,14x14 og har så tilkøbt en 16x16. Den var ikke billig. Mener at jeg gav 3300,- for den så tør ikke tænke på hvad en bd så koster. :-/
 4. Også en STOR 5 tal fra mig på dén. Lyder fedt.
 5. DÈT lyder lækkert og når du skriver sådan vil jeg lige sende dig en PB
 6. Hey. Jeg søger en makker til mit 18" Paiste 602 thin crash og ville høre lidt om jeres bud. Det oplagte valg ville være et 16" 602 thin crash, men måske der er ét der passer bedre. Jeg søger et forholdsvist lyst crash med varm klang og god respons. Må ikke lyde for splashet. Jeg skal spille Country og Balle med dette setup. Håber på et par gode bud fra jer:-)
 7. Og lige ét mere fra Drivers seat.
 8. Så lykkedes det vidst. Lille Gretschy på jomfru tur.
 9. Arghh , det er fandme ikke til at klare sådan noget hér på en telefon. Billedet fucked med mig og hvis jeg prøver at uploade, vender det på hovedet.
 10. Første live gig med mit nye Gretsch.
 11. Jeg skal nok få taget lidt billeder i aften, men der er lidt mørkt i vores øvelokale, så kan ikke garantere for kvaliteten. Kan slet ikke få armene ned. . Selv om det er lidt trist at skulle skille mig af med mine gamle Ludwig, så er det bestemt en værdig erstatning. Så også med den viden at sættet efter ca. 40 år vender tilbage til 1. ejer af sættet. Det er sgu utroligt.
 12. Løse trommer kan sagtens købes, men man skal påregne ca. 1-2 mdr. levering. Tak for det. Jeg fik dem sat op i går og stemt efter bedste evne, og mand hvor lyder de fedt. Masser af bund i den BD og tammer synger SÅ fedt. Kan dog godt mærke at jeg allerede nu savner den 16x16. Der er bare ikke så meget BOOOOM i en 14x14. De er SÅ flotte i virkeligheden også og de mørke træreifer passer bare perfekt til den vintage pearl finish.
 13. Har købt sættet hos Thomann der lige havde fået det på lager. Ville egentlig have købt ved Søren i MD, men så kunne jeg ikke få det før en gang i Juni. Han var også MEGET konkurrencedygtig på prisen. Jeg gav 11.500,- inkl. den 16x16 gulvtam. FIk det dog sendt til en bekendt i Flensborg, så jeg sparede ca. 500,- i fragt.
 14. Ja, det ER nemlig pisse flot med de reifer. Overvejer at få lavet nogle Custom badges i samme finish/farve. De sorte badges passer bare ikke rigtigt til det sæt.
 15. Tak tak. Jeg ER allerede en glad slager, men dette hjælper da en del tror jeg