Benton

Member
 • Posts

  108
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Benton

 1. Spot on. Jeg ville også kun bruge modulet fra 2Box og har også gjort det. Kører med Roland og Drum-Tec pads og er i gang med at få det hele op at køre med hihat conversion kit, SD udviddelse osv. osv. Skal så til at have lagt samples ind fra Superior Drummer 2. Dog er jeg fuldstændig blæst væk af nogle af de indbyggede lyde i modulet, så jeg ser virkelig frem til at få lagt egne smaples ind i modulet..Det med at du ikke har den " machinegun effect" når du spiller, gør bare at det lyder MEGET mere realistisk. Har ikke fortrudt det 1 sekund. Henrik, hvordan oplevede du at Roland pads ikke var 100% kompatible.? Kører pt. med PD-100 som tammer og det virker pisse godt.
 2. Hvis du have fedeste lyde, så kan jeg anbefale 2Box. Lyder efter min mening 10 x federe end selv de største Roland moduler og du kan lægge dine egne samples ind i selve modulet. KÆMPE fordel vil jeg mene. Dog er det ikke Plug and Play lige og det kræver lidt customizing, hvis det skal blive RIGTIGT fedt. . Just my "two words".
 3. Der er vidst ikke nogen nem og billig måde at gøre det på. Har selv købt dette sæt i vintage White Pearl i str. 20x16,10x7,12x8,14x14 og har så tilkøbt en 16x16. Den var ikke billig. Mener at jeg gav 3300,- for den så tør ikke tænke på hvad en bd så koster. :-/
 4. Også en STOR 5 tal fra mig på dén. Lyder fedt.
 5. DÈT lyder lækkert og når du skriver sådan vil jeg lige sende dig en PB
 6. Hey. Jeg søger en makker til mit 18" Paiste 602 thin crash og ville høre lidt om jeres bud. Det oplagte valg ville være et 16" 602 thin crash, men måske der er ét der passer bedre. Jeg søger et forholdsvist lyst crash med varm klang og god respons. Må ikke lyde for splashet. Jeg skal spille Country og Balle med dette setup. Håber på et par gode bud fra jer:-)
 7. Og lige ét mere fra Drivers seat.
 8. Så lykkedes det vidst. Lille Gretschy på jomfru tur.
 9. Arghh , det er fandme ikke til at klare sådan noget hér på en telefon. Billedet fucked med mig og hvis jeg prøver at uploade, vender det på hovedet.
 10. Første live gig med mit nye Gretsch.
 11. Jeg skal nok få taget lidt billeder i aften, men der er lidt mørkt i vores øvelokale, så kan ikke garantere for kvaliteten. Kan slet ikke få armene ned. . Selv om det er lidt trist at skulle skille mig af med mine gamle Ludwig, så er det bestemt en værdig erstatning. Så også med den viden at sættet efter ca. 40 år vender tilbage til 1. ejer af sættet. Det er sgu utroligt.
 12. Løse trommer kan sagtens købes, men man skal påregne ca. 1-2 mdr. levering. Tak for det. Jeg fik dem sat op i går og stemt efter bedste evne, og mand hvor lyder de fedt. Masser af bund i den BD og tammer synger SÅ fedt. Kan dog godt mærke at jeg allerede nu savner den 16x16. Der er bare ikke så meget BOOOOM i en 14x14. De er SÅ flotte i virkeligheden også og de mørke træreifer passer bare perfekt til den vintage pearl finish.
 13. Har købt sættet hos Thomann der lige havde fået det på lager. Ville egentlig have købt ved Søren i MD, men så kunne jeg ikke få det før en gang i Juni. Han var også MEGET konkurrencedygtig på prisen. Jeg gav 11.500,- inkl. den 16x16 gulvtam. FIk det dog sendt til en bekendt i Flensborg, så jeg sparede ca. 500,- i fragt.
 14. Ja, det ER nemlig pisse flot med de reifer. Overvejer at få lavet nogle Custom badges i samme finish/farve. De sorte badges passer bare ikke rigtigt til det sæt.
 15. Tak tak. Jeg ER allerede en glad slager, men dette hjælper da en del tror jeg
 16. Så fik jeg mit nye sæt ind ad døren og nøj det er flot. Hvis de lyder lige så godt som de ser ud, bliver jeg en lykkelig mand. Der er tale om et Gretsch Renown Maple i den nye Vintage Pearl finish. Størrelser er 20x16,10x7,12x8,14x14 og har bestilt en ekstra 16x16 som dog først kommer inæste måned. Har sat Evans G2 coated på top og G1 clear i bunden på tammerne. På BD sidder der som standard Remo PS3 clear på slagside og coated remo med muflering på reso siden. Det skal sættes op i aften og stemmes og slåes på, så jeg kan snart ikke vente. Billedet er forteløbigt fra nettet, men der komme billeder af det rigtige sæt i løbet af ugen og lidt feedback. Over and out.!
 17. He he. Der er stort set ikke nogle gengangere blandt de mange forslag, andet end clear ps3 og lidt mit nuværende coatede ps3. Jeg tror sgu jeg prøver et clear ps3 denne gang, for at se om det ikke skulle være sagen til mit nye sæt. Når skind er monteret, kommer der billeder af hele herligheden. Takker mange gange for de gode inputs. EEEEEELSKER TS.
 18. Tak for inputs. Det er fandme ikke nemt og man burde jo bare købe en ordentlig stak og prøve sig frem, men det bliver godt nok en dyr fornøjelse. Måske man skulle prøve et clear skind denne gang, for at få lidt mere anslag. Hvis det så skulle gå HELT galt, er det nok ikke det sværeste skind at komme af med igen;-)
 19. Jeg kan egentlig godt lide PS3 på mit gamle Ludwig, men har aldrig prøvet andet end det skind ( Har ikke haft så mange sæt ) og nu prøver jeg så Evans G2 coated/G1 clear på tammerne og tænkte på at prøve et Evans BD skind også. Tror også jeg skal prøve emad. Tror måske at emad2 vil dæmpe FOR meget, og som du siger er der jo et par forskellige dæmperinge med, så man kan lege lidt . Så er det store spørgsmål bare Clear eller coated ???
 20. Hej. Kunne godt bruge lidt råd/meninger ang. valg af slagskind til en 20x16 Gretsch Renown storetromme. Jeg spiller pop/Rock og er i tvivl om jeg skal vælge 1 eller 2 lags skind og om det skal være clear eller coated. På min nuværende Ludwig bd har jeg Remo coated PS3, men vil godt prøve noget andet. Nu når det kun er en 20" gælder det for mig om at få så meget BOOM som muligt med godt anslag og stadig noget tone. Altså, The best of ALL worlds. Jeg har selv søgt lidt og det er jo lidt en religion som med så meget andet. Jeg tænker umiddelbart: Evans emad vs. emad 2 , coated eller clear Aquarioan Superkick 1 eller 2 På forhånd tak.
 21. Ja, nørderi er feeeedt og super cool med så meget feedback. Sælger af sættet påstår nu at de faktisk ER 3 ply og har taget nogle billeder . Kan bare ikke få det til at stemme med serienumrene, som indikerer at det burde være sidst 70'er kedler og synes også det er svært at se på billederne, men det kan i kyndige nok bedre vurdere end jeg kan. Tjek her http://www.dba.dk/trommesaet-ludwig-ludwig-t/id-1004067264/
 22. Skal vidst lige i tænkeboks med det her. Måske den 24" kick bliver for voldsom til mig. Ved det ikke. Kræver jo også lige at jeg skal kunne komme af med mit, og har på fornemmelsen at det ikke bliver let i disse tider.
 23. Men er det lakerede eller coatede kedler på disse så ?
 24. Jeg kunne selvfølgelig også få ham til at tage et skind af og tjekke kedlen. Og han er 3. Ejer, så det kunne da sagtens være at det var kendt af nogle herinde.
 25. Jeg har spurgt sælger om serienumre og de er som følger: Serinumre: "13: 1946617 16":1946613 24"1946625 I følge denne side må det være et late 70' er 6 Ply http://www.vintageludwigdrums.com/70stimeline.html