MattiasF

Member
 • Posts

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MattiasF last won the day on August 19 2019

MattiasF had the most liked content!

Reputation

7 Neutral

About MattiasF

 • Birthday 04/24/1966

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.mattiasfinsen.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Jægerspris

For- og efternavn

 • Fornavn
  Mattias
 • Efternavn
  Finsen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har også skåret nogle trommer ned på et tidspunkt. For at lave et café sæt. Trommen på billedet er 22" x 9½". Jeg benyttede også overfræser, både til at skære ned, men også til at lave kanter. Netop på den måde som Hasse beskriver. Dit arbejde ser pænt ud - det er godt gået.
 2. Men så er det jo spitzen klasse. Så ville jeg ikke gå under 8K
 3. Prøv dog med 5-6000kr selvom 14"eren ligesom mangler lidt. Så vidt jeg kan se på nettet, så er det tidlige Masters Series fra '80 til '94.
 4. Er der nogen der kender et erstatningsprodukt for Protectolan Cymbal Cleaner? Tænker, at det måske kunne være Alaska Silikone fra T-Hansen eller andet?
 5. Det er et godt spørgsmål. Under alle omstændigheder skal du sælge hver del separat. Flere billeder ville være en hjælp. Ved at Pearl COB går for 2000,- Zildjian New Beat ca. 1200,- K Custom Dark Ride - måske 1800,- Du kan jo prøve med 3000,- for Ludwig lilletrommen. Men vær opmærksom på, at det er købers marked. Så priserne jeg har vist er top. Og jeg har en fornemmelse af, at der er forskellige købere på FB og DBA.
 6. Jeg var rimelig skuffet over "SYNC" pakken - mht. at 4. tom var programmeret forkert. Det er trods alt det man betaler dem for. Jeg fik så et tilbud på deres "Acustix" - den er lidt bedre programmeret, men har konsekvent koklokke på 2. tom rim. Det skal dog siges - når fejlene er rettet - at det er en nem måde, at have mange forskellige trommesæt på sit modul og slippe for nogle af Rolands mere eksotiske opsætninger. Drum-tec.de vil jeg huske, når jeg på et tidspunkt opgraderer.
 7. Hej derude, Er der nogen der har kørt med V-Expressions på deres el-trommer. Jeg købte SYNC-pakken for nylig til TD-9V2 og undrede mig over, at de ikke havde programmeret 4. tam (AUX1) korrekt. Hvis der er nogen der vil teste den yderligere, så smid mig en pm. med mail-adresse. Samtidigt kan jeg anbefale deres program; VDrumLib - det har dog kun begrænset prøvetid (10 dage).
 8. Hej, ja - den er god nok. En lille hyggelig butik. Drumstation sælger høj kvalitets tromme udstyr. De bedste bækken serier fra forskellige producenter. Butikken er stadig under opbygning (medio august 2019) Det er den gode nyhed i Århus...
 9. Både Yamaha DTX Multi 12 Pad og Roland Octapad SPD-20/30 kan du benytte til eksterne triggere og derved bygge et lille sæt. Roland TM-2 Modulet har den fordel, at du kan benytte samples. I modsætning til Norddrum modulerne, der danner lydene af synthesis. Til Norddurm modulernes forsvar skal der lige siges, at trommesynthesizeren lyder ret dynamisk. Den er ikke så statisk i lydene som triggerede samples. Multi pad eller Trigger modul er nok lidt af en smagsag i forhold til hvor mange ekstra lyde du vil kunne triggere, eller hvilken musik det skal bruges til
 10. Fik nu ikke spillet så meget på dette sæt. Lavede nogle trommespor for en gut i Jylland for nogle år siden. Meget vellykkede optagelser/ tracks. Akustiske bækkener og elektriske trommer. Det var noget Roland SPD-20 og noget Zildjian med stereo overheads. Har efterfølgende benyttet NordDrum synthen som triggermodul til stortromme på akustisk sæt for at få noget mere defineret punch. Den kan også sættes til lilletromme og også sende noget MIDI signal. Triggere jeg har benyttet til akustisk sæt har været Rolands RT-10.
 11. Kontaktløs trigger med to pads. OK. Hvor fed er den implementering lige.