Henrik Lund

Branchemedlem
 • Posts

  207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Henrik Lund

 1. Ja det ville da være det mindste man kunne forlange! Jeg skal lade den gå videre til Aalborg butikken og fortælle de har mistet en kunde. Jeg er bare ked af du får det indtryk at det er sådan hele 4sound er, når det sikkert drejer sig om en enkelt medarbejder. Jeg fik svar på 4sound delen i denne tråd, undskyld hvis jeg drejede fokus væk fra trådstarter, men måtte gribe 4sound kritikken.

   

  Mvh

  Henrik

  4Sound

 2. Hvis du vil Froggy må du gerne sende mig en mail med din oplevelse eller alternativt ringe til mig på 3318 1746 eller sende mig dit nummer så kan jeg ringe til dig. Det er ikke sikkert jeg kan gøre en forskel, men vil da gerne forsøge at se om jeg kan ændre holdningen i den pågældende butik hvis det er der den halter. Vi lever jo som alle andre butikker af glade kunder selv om vi ikke kan gøre alle tilfredse dog. Men hvis vi fejler, sløser eller på anden måde yder en dårlig service så skal det selvfølgelig løses.

   

  Så har du lidt tid i overskud så kontakt mig, så skal jeg løse det for dig ;-)

   

  Mvh

  Henrik

  4Sound

   

 3. Garanti på bækkener er altid svær! Et år efter køb er som udgangspunkt ikke et problem, det hele afhænger af hvordan det er flækket.

   

  Men helt generelt og overordnet kan man sige

   

  Sjælden ombytning

  Hvis det er flækket i kanten. Altså fra kant ind i mod klokken

   

  God chance for ombytning

  Hvis flængen følger "årene" Altså flækker det rundt langs bækkenenets form. Men det afhænger helt af hvordan standen ellers er og specielt oppe ved klokken

   

  Uanset hvad så aflever den hvor du har købt det. Hvis de er i tvivl vil de sende det til producenten (distributøren) som vil afgøre.

 4. nemlig... tror der var den typiske "vi er på nettet, vi har travlt, vi får ikke altid lige beskrevet alle ting vi snakker om i detaljger, og så misforstås vi ofte" ;-)

   

   

  man burde sgu også mødes over en øl og snakke lidt mere face to face.... ku vi ikke lave en TS café/Bar?.. kun for trommeslagere :lol:

   

   

  God ide med den café, meeeeeen mon det ville gå i længen, jeg er ikke sikker..... Dog håber jeg TS-dagen 2013 passer bedre i mit program, så er jeg på at nørde igennem!

 5. Jeg tror bestemt heller ikke du beskylder os for at fuske eller noget, jeg tror bare man skal fuske for at flytte penge uden at betale skal først.

   

  Super, jeg er helt rolig, du er helt rolig og evt misforståelser skulle hermed være ryddet af vejen :tu:

   

  Nu ved folk så også hvordan 4SOUND er skruet sammen, hvis nogen skulle have interesse i det :tu:

 6. jeg tror ikke det var ment så slemt Henrik... men forstår godt du reagerer.. forkert omtale er belastende... men altså: tanken der tænkes er nok (mit gæt) at 4sound jo er multinationalt, og ofte skal sådanne firmaer bidrage en del af det nationale overskud til "moderselskabet"?

   

   

  men jeg ved personligt ikk om det er tilfældet med 4 sound?.. er der et "moderselskab" som ejer 4sound.se, 4sound.dk, 4sound.no osv?

  spørger af ren interesse og for at blive klogere :-)

   

  Nu var det dig der braget spørgsmålet om skattekroner ud af landet på banen, samt at man "for det meste" bliver ekspederet af en Dansker. Det var sådan set det der fik mig til at reagerer.

   

  Jeg skal ikke kunne redegøre 100% for hvordan pengene deles, men er ret sikker på at de der kan flytte penge væk, for ikke at betale skat, giver et fiktivt underskud, eller at man på en måde dækker over et underskud eller noget i den stil. Alt andet lige er det på ingen måder noget der finder sted i 4SOUND, eller MRD om du vil.

   

  Som svar på dit spørgsmål er det som følger

   

  4SOUND ejes af et selskab der hedder MRH, Music Retail Holding. MRH er, som navnet et antyder, et Holding selskab der ejes af Norges Investor samt private investorer. Altså er det mest Norsk hvis man endelig vil snakke om udenlandsk ejerskab, da Norges Investor er de største aktieholdere, men den største private aktieholder er f.eks. Dansk.

   

  Hver land har et selskab - MRD, MRS og MRN (Music Retail Denmark osv) som driver butikkerne i de enkelte lande.

   

  Mere mystik er der sådan set ikke, og du kan være helt tryk, der betales skat og alt andet, helt efter bogen i 4SOUND ;-)

   

  Håber det gav dig svar, ellers spørg løs.

 7. Selvom skattekronerne ender et andet sted, så er det trods en dansker der betjener dig.. For det meste da

   

  Ellers vælg SC eller drumstick eller lign.. Så holder man flere penge og arbejdspladser i DK

   

  Øhhhhh mener du dermed at 4SOUND ikke bidrager med skattekroner, moms osv i DK. For er det tilfældet kunne du ikke være mere forkert på den!! 4SOUND's butikker i DK er ejet af et Dansk selskab der hedder MRD. Hvad du mener med at man "for det meste" bliver betjent af en Dansker, ved jeg ikke havd jeg skal ligge i? Jeg ved heller ikke hvordan du kommer til regnestykket, at 4SOUND fjerner arbejdsplader i DK, kan du forklarer det?

 8. Den du har i øvelokalet er en gammel 6000 serie. Modellen blev lavet til det europæiske marked, hvis jeg husker ret, og er ikke bedre end 5000 serien. Den har f.eks. ikke kuglelejer i leddet ved hælen.

   

  2000 serien

  Kun pedaler og intro level.

   

  3000 serien

  Pedaler og stativer, rigtig fede ting, til fornuftige priser. Stativerne er kraftige og næsten identiske med 5000 serien. Pedalerne svarer stort set til de tidligere 7000 pedaler.

   

  5000 serien

  Pedaler og stativer. Serien er den man pr automatik forbinder med DW, specielt pedalerne. Kraftige stativer, uden de er for tunge

   

  6000 serien

  Flush-Base stativer, eller vintage om man vil. Pedal uden bundplade og med enkelt kæde (som sagt tidligere 5000AX)

   

  7000 serien

  Kun stativer med enkelt ben, lidt i stil med Yamahas 700 serie

   

  9000 serien

  High-end pedaler og super kraftige stativer.

   

  Håber det giver overblik...

 9. 6000 er deres "vintage" serie. For pedalens vedkommende er den uden bundplade og med enkeltkæde. Tidligere hed denne pedal 5000AX, men da den passede bedre i kategori med 6000 serie stativerne, flush-Base, flyttede den derover.

 10. De kommer bestemt til 4sound og prisen er slet ikke så slem som i frygter! Jeg har ikke de endelige priser endnu, derfor tør jeg ikke skrive hvad vi regner med, men slemt bliver det ikke :cigar: