Engdrums

Member
 • Posts

  216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Engdrums last won the day on January 2 2014

Engdrums had the most liked content!

Reputation

9 Neutral

1 Follower

About Engdrums

 • Birthday 02/07/1989

Profilinformation

 • Bopæl
  Fyn. Middelfart

For- og efternavn

 • Fornavn
  Jonas
 • Efternavn
  Engberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Super lækkert set:) har selv haft et magen til! Tillykke med det
 2. Jeg har læst, googlet, læst noget mere. Det er blevet til 2 overheads til mig. 1 BD, 1 vocal, i sådan en lækker lille mixer sag!! Tak for hjælpen til alle;)
 3. Ja det er selvfølgelig ret relevant. guitar, guitar vocal, bas, trommer. Ingen bandmixer. PA til vocal, og stortromme. Jeg har ingen mixer. Tænkte at købe en, som samtidig kunne bruges ved fremtidige indspilninger.
 4. Hvis kvaliteten svarer overens med de andre topmærker, kan jeg ikke se nogen ulemper. Det er jo 99 kr for et par nu! Glæder mig til at høre når du har testet dem. hvad siger vægten? følelsen? balancen?
 5. Heeey slagere. Jeg har gået med ideen om at få en smule øverlyd i ørene istedet for kun mit klik. Tanken var at køre en overhead til lokalet, måske 2, og en BD mic. MÅSKE en vocal, igennem en mixer, og så få det ud i ørene med mit klik, istedet for kun mit klik fra min metronom. Jeg kræver ikke studie kvalitet . Det skal kun give mig lidt mere lyd i øveren. Har kigget på samson C02 som OH. Billigt, og gode reviews. hva siger i? Jeg er dog i tvivl om hvilket andet udstyr jeg skal bruge. En mixer , (XLR kabler har vi) Jeg kører klik fra min ipad. Og vil selvfølgelig gerne kunne mixe niveauerne fornuftigt. Så jeg har mit click i 70% venstre, og omvendt, overhead/bd/vocal 70/højre 30 venstre. osv. osv. Håber på nogle kloge mennesker der kan byde ind! Eventuelt med et alternativ, eller med lidt kloge råd PFT. //Jones
 6. Godt nytår Hamish MacDido.!!!! Dwet spiller stadig max, 2017 bliver vildt!!!!
 7. I mine øjne får du bedste trommer hos roland, men lyden i modulet er måske en smule outdated. Hvis du kan leve med den lidt mere syntetiske trommelyd , end hos et nyt sæt , så ville jeg tage roland,
 8. DET ER FANDMER FED'!!!!!! Godt arbejde! Solide trommer! Alt var faktisk fedt! Minder mig lidt om Dredg! Mere fra jer!!
 9. MIt setup har været fast i en del år efterhånden! 14" Zildjian K dark custom Hihat 17-18 A Custom projection crash( de gamle a custom) 18" Zildjian dark custom EFX "Erge" Crash( Nyindkøbt ) 21" A Sweet ride 19" Zildjian K dark custom china 12" A custom splash
 10. Jeg gik fra pearl eleminator med kæde, til en demon drive direct. Jeg brugte direct drive i 2 år, og jeg er vendt tilbage til kæde. Det er selvfølgelig stadigvæk smag og behag. ! Jojo mayers dvder er fantastiske.
 11. Engdrums

  Dave!

  Dave spiller for vildt! Elsker energien!
 12. Jeg har bunden af et 3 bens stativ du kan hente gratis! Det står i middelfart