Simon Duun

Admin
 • Posts

  1,641
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Simon Duun last won the day on May 20 2021

Simon Duun had the most liked content!

Reputation

11 Neutral

1 Follower

About Simon Duun

 • Birthday 09/14/1988

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.simonduun.com

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Sjælland
 • Interesser
  Trommer, musik, golf, racerløb & venner.

For- og efternavn

 • Fornavn
  Simon
 • Efternavn
  Duun

Recent Profile Visitors

8,455 profile views
 1. Faktisk et gammelt Tama Hyperdrive Birch. Lyder fantastisk
 2. Det er det i den grad også. Det kommer jeg helt sikkert til at gøre igen. Har haft det så nedern hver gang jeg har skulle kigge på mine gamle slidte grydelåg (ikke at der er noget dårligt i ældre gear)
 3. Det lyder fuldstændig fantastiske. Købte dem faktisk i blænde; har vidst været heldig
 4. Endelig fik jeg opgraderet hele mit kit, som jeg i de sidste 15 år har spillet på noget der lignede = 🤢. Kan ikke beskrive hvor glad jeg er 😌
 5. Jeg skal have nogle nye bækkener, Zildjian. Hvor ville i prøve bækkener hvis det var jer? Holder til i KBH. Efter 4sound lukkede, kender jeg absolut ingen butikker som havde et så stort udvalg som dem Dem jeg kigger på er: Zildjian 12" A-Series New Beat Hi-Hat Zildjian 16" K-Custom Hybrid Crash Zildjian 17" K-Custom Hybrid Crash Zildjian 20" K Constantinople High Ride
 6. Jeg leder efter et øvelokale/studie hvor der kan spilles pa høj musik 24/7 i kbh.Maks budget 4.000 kr. pr. md. alt inklusiv.Delelokale kan også godt komme på tale, jeg er blot grej-tung med trommesæt, mixer/pa, studiegrej og keyboards
 7. Synes jeg leder og leder efter bækkener som er dejlig lyse, uden mørke undertoner. Lyden jeg søger skal ikke være som ping (ride), men krystal klar og stadig blød i lyden (hvis det giver mening). Har et Zildjian A 20" Crash/Ride, men det er bare for ping agtigt. Hvad skal jeg gå efter? Har ikke et specielt forhold til mærke.
 8. Går og tænker på at bygge mit eget sæt. Af jer der har erfaringer med det, hvor køber i ind henne? Har kigget lidt på a3drums.eu men synes ikke deres udvalg af maple (til trommer) og birch (til lilletromme) er særligt stort?
 9. Kæmpe beat lyder godt! Kæmpe beat!!
 10. Han er vild tight. Michael Bland har også spillet en del med b.la. Prince :-D
 11. Som overskriften lyder, overvejer jeg at gå all-in på in-ear. Vil rigtig gerne høre fra folk som har erfaringer med at benytte det live Hvilke systemer kan i anbefale? Har haft kigget en del på Shure's system her: https://www.4sound.dk/pa/in-ear-systemer/systemer/shure-psm300-in-earsystem-premium-se215-518-542-mhz Benytter i jer i øvrigt af formstøbte propper, eller blot alm.?
 12. Det er det absolut. Så det faktisk helt tilfældigt på dba.
 13. Hey TS'ere. Jeg er ved at være ved vejs ende i min søgen for en Buddy Rich Slingerland 14x4 lilletromme, og overvejer at få en lavet i stedet for. Tænker det mest optimale ville være at spørge om nogle af jer i blandt kan bygge sådan en, eller i kan henvise til en som kan? Det er den første (vedhæftede billede) No.176 der er tale om. Har haft kontakt med en i USA, men jeg synes den er lidt svær pga. trust m.m. Hilsen Simon
 14. Skal have nogle nye skind til mit Slingerland sæt. Størrelserne er 13, 16, 24 og 14. Når jeg lytter til de gamle optagelser med Buddy Rich, Papa JoJones m.m. synes jeg ikke man fornæmmer trommerne synger voldsomt meget, men er kontrolleret i tonen/efterklangen. Hvilke skind brugte man den gang? På diverse sider står der Buddy brugte Remo Diplomats/Ambassador, men det kan jo svinge . Har pt. Coated Ambassador på trommerne; det synes jeg faktisk er lige i overkanten. På optagelserne lyder tammerne også som om der er lidt mere "slam" i lyden end ved Coated Ambassador, men jeg kan tage fejl. Med gamle optagelser, mener jeg b.la.:
 15. I forhold til latency: Nu er jeg så mac-bruger, så ved ikke hvordan det er på Windows nu til dages, men på mac er der absolut ingen latency. Alt er real-time. Men ellers ja, alle lyde du hører er fra Addictive Drums 2. Det fede ved AD2 er at du også selv kan sammensætte trommer/bækkener som du ønsker.