Kennywise

Member
 • Posts

  287
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kennywise last won the day on March 23 2012

Kennywise had the most liked content!

Reputation

7 Neutral

About Kennywise

 • Birthday 03/19/1971

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.dirtydeeds.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Odense

For- og efternavn

 • Fornavn
  Kenneth
 • Efternavn
  Nygaard
 1. Tak for svarene. Hvis jeg skal gøre det selv, skal jeg nok lige tage lidt ekstra tilløb....men måske skal jeg bare kaste mig ud i det. Synes dog at kunne læse at Drumstick tager lige lidt over en tusse for operationen.
 2. Jeg har 24"x 18" stortromme som jeg gerne vil have skåret ned til 24"x 16". Er der nogen som kan anbefale et sted som er bedst til en sådan opgave, og hvad prisleje ligger vi i?
 3. Jeg har prøvet sammenligne pst8 18" rock og medium crash med 18" signature full crash på Paistes hjemmeside, og de lyder egentlig meget ens. Det er dog altid svært med disse optagelser af bækkenerne, men det kunne være interessant at afprøve dem live. Jeg spiller rock, men ikke heavy, og synes ikke pst8 virker specielt heavy-agtige....
 4. Jeg har fået min opmærksomhed rettet mod Paistes nye PST8 bækkener, og har læst nogle ret gode anmeldelser af serien som både sammenligner med Signature og 2002 serierne. Er her nogen som har prøvet disse bækkener eller som kender til dem på anden måde? Jeg vil selvfølgelig helst selv prøve dem af, men ved ikke rigtig om de sælges herhjemme?
 5. Jeg vil mene, at de nye Paiste Signature Precisions minder mest om de gamle Innovations. De er en "billig" udgave af Signature serien, dog uden at være billig.
 6. Jeg har i flere år spillet med Carbosticks 5A, kulfiberstikker, hvilket er mine absolutte yndlings-trommestikker!!!! Nu erfarer jeg til min gru, at firmaet har stoppet produktionen, og jeg er altså virkelig på r....., da jeg ikke har lyst til at vende tilbage til træ-stikker. Er der nogen herinde der ved hvor jeg evt. kan opkøbe de sidste rester af Carbosticks fra en eller anden forhandler eller lignende? Jeg er bekendt med Techra-sticks og Vic Firth-Titan stikker, så det er ikke aktuelt....kun Carbosticks.
 7. OT....men vil bare lige sige at det er overordentlig god stil der fremvises i denne tråd!
 8. Super-fedt! Glæder mig til at se billeder undervejs....
 9. Lige et par sjove/umulige opsætninger mere:
 10. Kennywise

  Dødsfald

  Har først set nyheden nu....F#### hvor jeg hader den sygdom. Jon Lord var virkelig en sympatisk mand som i dén grad har gjort sin indflydelse gældende i den slags classic rock som jeg elsker. R.I.P
 11. Hej Hans Henrik.

  Jeg har set at du søger et trommesæt til en elev. Jeg har dette udmærkede sæt til en overkommelig pris: http://www.dba.dk/trommesaet-dynamic-komplet/id-83033824/

  Sættet står i Odense.

  MVH

  Kenneth Nygaard

 12. Tak for alle de gode råd....jeg prøver acetonen først, og ser om det skulle virke
 13. I forhold til overskriften: Hvorsan = Hvordan