Mathias Jensen

Member
 • Posts

  1,870
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Mathias Jensen last won the day on October 17 2017

Mathias Jensen had the most liked content!

Reputation

31 Neutral

1 Follower

About Mathias Jensen

 • Birthday 06/04/1992

Kontaktmetoder

 • MSN
  mathiaskannejensen@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Aarhus C

For- og efternavn

 • Fornavn
  Mathias
 • Efternavn
  Kanne Jensen

Recent Profile Visitors

14,383 profile views
 1. For 23.000 kr. kan du få rigtig meget godt. Hvis du vil købe nyt og er ude af neo-vintage alá det sæt du linker til, så vil jeg give mine varmeste anbefalinger til C&C Player Date, som du kan finde masser af demoer af på youtube og andre steder på nettet. Jeg købte selv sådan et sæt for nogle år siden og de lyder (i mine ørerer) fantastisk! Dengang kostede de mig omkring 14.000 kr. hvilket jo også er en hel del mindre end 23.000.
 2. Istanbul Agop laver fantastiske bækkener - jeg har i de seneste 4-5 år ikke spillet på andet og jeg har efterhånden været igennem en del forskellige bækkener fra en række forskellige serier, som alle har været fantastiske på hver deres måde. Der er stor variation mellem to af det samme bækken, men jeg synes virkelig der er langt imellem "svipserne" hos Agop.
 3. Jeg kan se, at jeg ikke længere har nogle af de bækkener som jeg da denne tråd blev oprettet var sikker på, at jeg aldrig ville skille mig af med. Well, hvis jeg skal pege på et bækken jeg har nu, som jeg aldrig vil skille mig af med, så bliver det mit ultra tynde (ca. 1600 gram) 22" Istanbul Agop Signature ride m. 2 nitter. Det har jeg haft i en del år efterhånden.
 4. Yamaha Stage Custom: 20, 10, 12, 14, 16 Tama Superstar: 22, 13, 16 Slingerland fra 60'erne: 20, 13, 16 Beverly fra 60'erne: 22, 12, 13, 16 Nuværende: C&C Player Date: 22, 13, 16 Og så en masse forskellige lilletrommer igennem tiden.
 5. Først og fremmest skal du finde ud af, hvad dit budget er. Og så vil jeg anbefale at købe noget brugt, da dette kan sælges igen uden det store tab, såfremt hans interesse ikke holder ved.
 6. Arh, den misforstod jeg! Så har jeg sgu ingen klare præferencer - jeg plejer bare at finde nogen passende i butikken.
 7. Lækker tromme! Jeg har selv haft en præcist magen til for nogle år siden - den kan være det er den, som er kommet i dine hænder nu.
 8. Pt. hedder det fra venstre til højre: 16" Istanbul Agop 30th Anniversary hi hat 22" Istanbul Agop Signature ride m. 2 nitter 24" Istanbul Agop Joey Waronker ride 20" Istanbul Agop Traditional Dark crash Og i bækkentasken ligger der yderligere: 22" Istanbul Agop Traditional Original ride 15" vintage Paiste 602 hi hat 15" vintage Zildjian A hi hat bund
 9. Drum Citys øverum i baglokalet har jeg brugt nogle gange for nogle år siden. Dengang kostede 50 kr. for en time så vidt jeg husker, men om det har ændret sig ved jeg ikke. Og nej, det er ikke et sted man kan have eget sæt stående.
 10. C&C er i min verden det mest custom der findes - de laver deres kedler selv, så du kan få det helt som du vil.
 11. Tjek også deres Agop Signature og Matt Chamberlain Signature.
 12. Først og fremmest er luan ikke nødvendigvis cigarkassetræ - jeg spiller på et C&C Player Date det er ren luan, og det lyder fantastisk! Det handler om kvaliteten af træet. Mit sæt er også med 22/14" og på den skifter jeg mellem to forskellige frontskind alt efter situationen. Det ene er et Ambassador Fiberskyn (+ en filtstribe på tværs af skind 1/3 inde som eneste dæmpning) som jeg bruger, hvis jeg går efter en mere old school rock lyd med bund og fylde. Det andet er et Ambassador Smooth white som sad på da jeg fik sættet og som jeg har lavet et 4" hul i, hvilket jeg bruger hvis jeg vil have en mere kontant og punchy lyd (her har jeg et tyndt sammenrullet tæppe liggende op ad frontskindet. I begge tilfælde har jeg et coated Powerstroke 3 på slagsiden.
 13. Mon ikke du skal bestille gennem en Sonor-forhandler?
 14. Da jeg startede med at bruge siden synes jeg også der var meget mere aktivitet end der er idag - jeg tror også det hænger sammen med, at der efterhånden er blevet uddebateret så at sige, at der kommer færre tråde med nye emner, i takt med at der har været tidligere tråde hvor det har været oppe, og at folk søger på forummet og finder dem. Så er det jo meget naturligt, at antallet af nye emner falder. Mere ja tak til mere flash og gearnørderi!