Mathias Jensen

Member
 • Posts

  1,870
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Mathias Jensen

 1. For 23.000 kr. kan du få rigtig meget godt. Hvis du vil købe nyt og er ude af neo-vintage alá det sæt du linker til, så vil jeg give mine varmeste anbefalinger til C&C Player Date, som du kan finde masser af demoer af på youtube og andre steder på nettet. Jeg købte selv sådan et sæt for nogle år siden og de lyder (i mine ørerer) fantastisk! Dengang kostede de mig omkring 14.000 kr. hvilket jo også er en hel del mindre end 23.000.
 2. Istanbul Agop laver fantastiske bækkener - jeg har i de seneste 4-5 år ikke spillet på andet og jeg har efterhånden været igennem en del forskellige bækkener fra en række forskellige serier, som alle har været fantastiske på hver deres måde. Der er stor variation mellem to af det samme bækken, men jeg synes virkelig der er langt imellem "svipserne" hos Agop.
 3. Jeg kan se, at jeg ikke længere har nogle af de bækkener som jeg da denne tråd blev oprettet var sikker på, at jeg aldrig ville skille mig af med. Well, hvis jeg skal pege på et bækken jeg har nu, som jeg aldrig vil skille mig af med, så bliver det mit ultra tynde (ca. 1600 gram) 22" Istanbul Agop Signature ride m. 2 nitter. Det har jeg haft i en del år efterhånden.
 4. Yamaha Stage Custom: 20, 10, 12, 14, 16 Tama Superstar: 22, 13, 16 Slingerland fra 60'erne: 20, 13, 16 Beverly fra 60'erne: 22, 12, 13, 16 Nuværende: C&C Player Date: 22, 13, 16 Og så en masse forskellige lilletrommer igennem tiden.
 5. Først og fremmest skal du finde ud af, hvad dit budget er. Og så vil jeg anbefale at købe noget brugt, da dette kan sælges igen uden det store tab, såfremt hans interesse ikke holder ved.
 6. Arh, den misforstod jeg! Så har jeg sgu ingen klare præferencer - jeg plejer bare at finde nogen passende i butikken.
 7. Lækker tromme! Jeg har selv haft en præcist magen til for nogle år siden - den kan være det er den, som er kommet i dine hænder nu.
 8. Pt. hedder det fra venstre til højre: 16" Istanbul Agop 30th Anniversary hi hat 22" Istanbul Agop Signature ride m. 2 nitter 24" Istanbul Agop Joey Waronker ride 20" Istanbul Agop Traditional Dark crash Og i bækkentasken ligger der yderligere: 22" Istanbul Agop Traditional Original ride 15" vintage Paiste 602 hi hat 15" vintage Zildjian A hi hat bund
 9. Drum Citys øverum i baglokalet har jeg brugt nogle gange for nogle år siden. Dengang kostede 50 kr. for en time så vidt jeg husker, men om det har ændret sig ved jeg ikke. Og nej, det er ikke et sted man kan have eget sæt stående.
 10. C&C er i min verden det mest custom der findes - de laver deres kedler selv, så du kan få det helt som du vil.
 11. Tjek også deres Agop Signature og Matt Chamberlain Signature.
 12. Først og fremmest er luan ikke nødvendigvis cigarkassetræ - jeg spiller på et C&C Player Date det er ren luan, og det lyder fantastisk! Det handler om kvaliteten af træet. Mit sæt er også med 22/14" og på den skifter jeg mellem to forskellige frontskind alt efter situationen. Det ene er et Ambassador Fiberskyn (+ en filtstribe på tværs af skind 1/3 inde som eneste dæmpning) som jeg bruger, hvis jeg går efter en mere old school rock lyd med bund og fylde. Det andet er et Ambassador Smooth white som sad på da jeg fik sættet og som jeg har lavet et 4" hul i, hvilket jeg bruger hvis jeg vil have en mere kontant og punchy lyd (her har jeg et tyndt sammenrullet tæppe liggende op ad frontskindet. I begge tilfælde har jeg et coated Powerstroke 3 på slagsiden.
 13. Mon ikke du skal bestille gennem en Sonor-forhandler?
 14. Da jeg startede med at bruge siden synes jeg også der var meget mere aktivitet end der er idag - jeg tror også det hænger sammen med, at der efterhånden er blevet uddebateret så at sige, at der kommer færre tråde med nye emner, i takt med at der har været tidligere tråde hvor det har været oppe, og at folk søger på forummet og finder dem. Så er det jo meget naturligt, at antallet af nye emner falder. Mere ja tak til mere flash og gearnørderi!
 15. Jeg har netop fået mig en Tune Bot og har netop lige stemt min lilletromme med den. Jeg må sige, at jeg synes resultatet er positivt - det tager noget tid,men resultatet er godt. Uden at have prøvet Drum Dial synes jeg at Tune Bot virker overlegen, da den netop måler pitch i stedet for tension.
 16. Hej alle, Jeg kunne godt tænke mig at prøve en tuner til trommer, da jeg synes det er ret smart at kunne notere en foretrukken stemning ned. Jeg kender til Drum Dial, men ved at der findes andre, så derfor vil jeg høre om der er nogen herinde der har erfaringer med forskellige modeller og som kan komme med nogle plusser og minusser ved de forskellige?
 17. Har du prøvet at spille på trommen i et andet rum?
 18. Jeg synes nu også den lyder ganske fint - jeg tror måske nærmere problemer er, at der er et misforhold mellem din idé om hvordan din snare skal lyde ud fra hvordan snare lyder på indspilninger og hvordan en snare reelt luder rent akustisk.
 19. Mit sæt fra en koncert på Sway i Aarhus i torsdags: Specs: C&C Player Date: - 22/14 stortromme - 16/16 gulvtam - 14/6,5" snare Istanbul Agop Traditional 16" Light Hihat og 22" Original Ride Meinl tamburin og Rhythem Tech Ribbon Crasher, samt en blanding af Yamaha og Pearl hardware.
 20. Ok, jeg er ret fleksibel på onsdag, så det afhænger primært af, hvornår du vil foretrække. Kan vi ikke aftale nærmere over SMS på onsdag? Mit nummer er 25158910.
 21. Ok, det er fornemt - jeg takker mange gange! Hvornår er du der onsdag?
 22. Super fedt! Har du evt. også stativ og kabel? Onsdag er super.
 23. Hej alle, Jeg skal spille en koncert torsdag aften hvortil jeg mangler en stortrommemikrofon. Er der nogen der kan hjælpe mig med sådan en i Aarhus? Den behøver ikke være top-kvali og der kvitteres med et par gode øl!
 24. Det må jo være op til dig selv - hvis du er tilfreds med hvordan den lyder nu, så er der jo ingen grund til at skifte lige nu. Så kan du jo altid prøve andre skind, når det der sidder på nu er slidt op.