Daniel-san

Member
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

About Daniel-san

 • Birthday 12/02/1971

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.route45band.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Rødekro

For- og efternavn

 • Fornavn
  Peter
 • Efternavn
  Danielsen

Recent Profile Visitors

3,371 profile views
 1. Simon - bruger du den metode til stilarter ?
 2. OK - det har sikkert været "postet" før, men hvor "tight" spænder I lilletrommens seiding-skind ? Samme tone som slagskindet ? Giver det ikke mest krop og volumen til trommen, hvis man spænder slagskind og bundskind ens - altså med max resonans som på tammerne ?
 3. Tak for responsen til jer alle. Tror jeg vil prøve Regal tip 8a.
 4. Hej slagere Jeg har brug for nogle anbefalinger til et godt sæt afbalancerede trommestikker (ikke for tunge). Jeg har i en en del år udelukkende kørt med Vic Firth Steve Gadd stikker til alt hvad jeg spiller. De fungerer også ganske glimrende til musik i den lettere genre, men jeg har behov for lidt mere bid og tyngde, synes jeg (har måske fået lidt større underarmsmuskler, hvem ved ? ). Er der nogle anbefalinger til en stik der kan bruges til lidt af hvert, men som ikke er for tunge ? Har en forholdsvis lille hånd, så skal ikke op i de store "træstammer" Har aldrig prøvet ProMark eller Vater - er det noget der kan bruges ?
 5. Hvor bliver de egentlig produceret ? Istanbul ?
 6. Hej slagere Er der nogle af jer som har erfaringer med Avantgarde studio og precision serien - især rides ? Hvor ligger de lydmæssigt ? Svært at finde information andre steder.
 7. Egentlig så kan jeg godt lide de fills man kan lave med 3 tam'er, men det ender altid med, at mit ride kommer så pokkers langt væk ift. mine korte arme . Er der nogle der har erfaring med 13" gulv tam'er forøvrigt ?
 8. Jeg har i et stykke tid spillet meget med en enkelt hængetam i 10" og en gulvtam på 14". Det er ligesom om, at 12" er lidt i vejen både opsætningsmæssigt, men også musikalsk. Jeg synes også det er lettere at skelne tammerne fra hinanden i musikalsk øjemed. Det skal siges, at jeg faktisk bruger det til pop og rock, men ofte ser man (hører man) om 12 + 14" til rock eller 12 (13) + 16" Er der nogle andre af jer slagere, som foretrækker en 10 + 14" tam opsætning til "lidt af hvert" ?
 9. He he - det er lidt sjovt at læse jeres erfaringer. Nu skal I høre hvad jeg netop har gjort, og som jeg synes virker rigtig godt til 66mm Yamaha birke tammer. Reso skind er alle Evans G1 clear og slagskind er alle Evans G12 coated. Det virker rigtig godt. Dæmper ikke resonansen men gør den bare lidt mere rund og lækker og ikke så sjasket. Fremhæver også mellemtonen en del. Lydstyrken aftager dog lidt, men det gør ikke så meget for Yamahas birk-trommer er i forvejen "LOUD" Havde ikke troet at coatede skind kunne gøre denne forskel... - god weekend
 10. Tak, Henrik for din uddybede vurdering af Kaspers skarpe komparative analyse
 11. Er der nogle der ved, om der er forskel på coatede skind fra henholdsvis Remo og Evans ?
 12. Tak for svarene. Jeg har prøvet med nogle emperor (clear), som jeg havde glemt, at jeg havde liggende. Synes ikke det lavede den helt store forskel - får stadig den der lidt "slappy" lyd(især på 12" - hvorfor er 12" tammer iøvrigt altid de sværeste at stemme ? ). Er der virkelig en hørbar forskel på, om det er coated eller clear emperor ?
 13. Hej slagere, Jeg har brug for lidt erfaringer her. Jeg er kommet i besiddelse af mit første birk trommesæt (Yamaha) og det er højt og har et ret lækkert attack. Men jeg vil gerne gøre lyden lidt varmere og lidt mere "rocket". Der må være nogle derude som har spillet "birk" i mange år. Er der nogle af jer, der har nogle forslag til skind på tammerne (10x7, 12x8 og 14x12) ? Hvordan får man det bedste ud af birkekedlerne til rock/blues ? Pt. sidder der Remo UT skind (tror det er ambassador) på slagside og reso. På forhånd tak.
 14. Ja, det er måske en god pointe som Mads har her, for ellers kan man jo teste i en uendelighed og blive godt og grundigt fattig. Men jeg er da glad for, at jeg ikke er den eneste der synes, at Evans lyder af plastic !
 15. Sjovt nok så synes jeg også at Evans virker rigtig godt som lilletrommeskind og coatingen holder rigtig godt. Men på tammerne fungere det bare ikke for mig med Evans. Selvom jeg synes at Hydraulic blue er ret sjove, men bruger dem dog ikke da volumen af tammerne reduceres til ca. det halve...