Sander

Member
 • Posts

  523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Sander

 1. Sander

  Rogers I Usa

  Jeg var heldig og finde et hér til 5000,- inkl snare. Hvis jeg var dig ville jeg selv skralde og slibe det ned og så få Søren til at sætte ny coating på.. Det tager timer at få det klar til ny coating og det løber sq hurtig op i en million eller to..
 2. Sander

  Rogers I Usa

  Nu skrev du at finish er ligegyldig da det bare handler om recoating - du skal lige være opmærksom på at Rogers Holiday er fuldlimet og det tager tid og tålmodighed at få den originale af. Jeg gjorde med 13, 16, 22 og jeg er lykkelig for det. Det lyder kongegodt og er nemme at stemme! Billedet er måske ikke det skarpeste - men fra det første job jeg havde det med ude!
 3. Fedt! Tak! Ibrahim E. var sq også megafede!!
 4. Jeg går videre med den village people-kommentar - den vil violinisten elske!!
 5. Så tjek lige denne live-video med Hérö! Husk at skru helt op!! https://m.youtube.com/watch?v=eIsPm5mXBhQ
 6. 2 ben bagerst og 1 forrest - men det er mest fordi der tit er en scenekant bagved..
 7. Og dér var svaret - de ringe der sad på var groet fast så jeg gik udfra det var en del af selve benet... Tak d'herrer!
 8. Jeg tager billeder efter arbejde!
 9. Hej venner, Jeg har et problem med et gulvtamben til mit gamle premiersæt (pre int). Jeg har mistet 2 møtrikker til de 2 skruer der skal spænde benet fast til kedlen. Jeg har en masse 4mm møtrikker, men de er for små og en masse 5mm men de er for store - mit spørgsmål er: Brugte man andre mål for skruer og møtrikker dengang i England og er der evt nogen der har sådanne møtrikker liggende? Benet er konstrueret på den måde at skruerne ikke kan komme ud - derfor kan jeg ikke bare skifte skruerne også..
 10. Anders Vendrup 40896219 HAN er pissego'!! Nabiha, Lukas Graham osv...
 11. Sander

  Wrap...

  Fedt fedt fedt fedt!
 12. Sander

  Wrap...

  Det lyder helt rigtigt hvad Henrik skriver. Henrik, jeg har et par billeder på telefonen - hvad er din mail? Jeg kan ikke lægge op fra mobilen.. Evt, så har jeg bestilt alle stykker coating lidt dybere end trommerne - bare for at være sikker. Jeg gemmer resterne og kan sende "samples" til folk hvis de gerne vil mærke kvaliteten
 13. Sander

  Wrap...

  Det er ikke selvklæbende, men helt sikkert tyndere end det jeg pillede af premiersættet
 14. Sander

  Wrap...

  Jeg er ikke så erfaren på området, men sammenlignet med dc-fix som jeg bestilte hjem tidligere på året, så er det både tykkere og man kan ikke sætte negleaftryk i...
 15. Sander

  Wrap...

  Prøv at høre dem ad..evt kan du få tilsendt samples af nogle stykker så du e helt sikker...
 16. Sander

  Wrap...

  Jeg har lige købt wrap hos bumwrapdrumco i USA og det er sq god kvalitet! Jeg har betalt 1200,- for coating til 12, 13, 16, 22... de laver alle designs/farver du ku' tænke dig...
 17. Åh, hvor spiller han bare fedt - og han er også mega spændende at høre på.. https://www.youtube.com/watch?v=PTuFEikcbmM#t=503 Glædelig Jul, folks!
 18. Sander

  Jaaaaam

  Jeg elsker gearsnak og selvbyg, men jeg synes også til tider at vi er for dårlige til at dele vores musik herinde.. Så nu prøver jeg lidt.. Vi var 2 drenge der drak bajere i et studie hertil aften og her er et udpluk fra jammen. Trommerne er recording custom - 22, 10, 12, 15 + en Premier Signia Snare - 20" Istanbul Custom jazzride (grøn skrift) og 22" Turkish Signature Ride + 13" Zildjian K Hihat.. Jesper spiller fender strat. Vi spiller lidt klaver, valdhorn og olietønde ind efterfølgende - alt er første take - kun ét forsøg...og det var sq sjaaav.. Hvis I ikke gider høre det hele så synes jeg det blir godt ved 7.25...
 19. Der er ret mange ting der lige skal tages højde for såsom hvilken coating? Skal den gamle coating af først eller vil du sætte direkte på?