Filip

Member
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Filip

 1. Så er min bestilling fra ST i hus! Den lyder godt den tromme : ) Tak for hjælpen !
 2. Se dét var et tip jeg kunne bruge! Tak
 3. Er der nogle af jer der ved om denne strainer vil passe på trommen? Jeg kan ikke se nogle oplysninger om afstanden mellem hullerne på den. Jeg er interesseret i denne type strainer da jeg i nogle numre skal slå seidingen til i en fart. Hvis i kender andre af denne type som ville passe på supra må i gerne sige til = ) http://shop.moderndr...throw-off-1135/
 4. Ja, det kan jeg godt sætte mig ind i. Men jeg syntes næsten det er mere synd, at jeg sætter en original strainer på og jeg så kun kan bruge den til nogle af vores numre.
 5. De var magnetiske og vældig rustne : ) Bestiller nye fra st drums Og som du og andre skarpe slagere herinde kunne se på lang afstand var det ganske rigtigt en Monroe model
 6. Er der nogle af jer der ved om denne strainer vil passe på trommen? Jeg kan ikke se nogle oplysninger om afstanden mellem hullerne på den. Jeg er interesseret i denne type strainer da jeg i nogle numre skal slå seidingen til i en fart. Hvis i kender andre af denne type som ville passe på supra må i gerne sige til = ) http://shop.moderndr...throw-off-1135/ Jeg syntes umiddelbart den ser for kort ud til at passe med hullerne på supraen som vist er 62 mm
 7. Smukt! Tusinde tak : ] Jeg glæder mig til at lytte til den. Jeg smider nogle bedre billeder her i tråden når jeg får den hjem og når jeg får købt reservedelene.
 8. Ja, der er flere ting som skal gå op : / Jeg må vidst hellere ringe til en af butikkerne. Ang. reifer så gætter jeg på at der skal være 10 huller til stemmeskruer. =) Thanks!
 9. Er der andre som har bud på reservedels-hjemmesider som kunne have det liggende som jeg har brug for?
 10. Yes. Jeg har dog ikke mulighed for det ene eller det andet lige nu da trommen befinder sig i min fars bil. = D Hvad er forskellen på de to badges?
 11. Tak for hjælpen so far! Jeg tænker, at hvis jeg skal bestille delene online skal jeg vide skruernes dimensioner. Ja, dandue reiferne er der, men de er ret medtagede - så shopper nogle nye.
 12. Hvilke dimensioner skal stemmeskruerne have?
 13. Det lyder skønt ! Nogle bud på hvor og hvad jeg skal købe af 'reservedele'?
 14. Kære trommeslagere! Jeg har arvet en lilletromme som trænger til en kærlig hånd. Er der nogle af jer der kan fortælle mig hvilken model der er tale om ud fra dette mindre gode foto? Derudover vil jeg meget gerne have hjælpe til hvilke skruer, reifer, seiding-mekanisme mm. jeg skal have fat i for at få trommen spilleklar =) På forhånd tak!
 15. Jeg står og skal til at finde mig en hi-hat, men er lidt på bar bund, det ville være rigtig fedt hvis der var nogle herinde som kunne give mig et par råd om hvilke mærker/ modeller som jeg evt. skal tjekke ud i AAGE kbh eller Slagtøjcenteret. Mit nuværende bækken setup er: Sabian 22" AA Raw Ride Turkish 19" Millinium Crash / Ride Turkish 18" Classic Dark Crash Jeg spiller primært alternativ metal og post rock. På forhånd tak
 16. Jeg har lige byttet min 6" Remo til en 6" HQ da den larmede for meget. Min HQ er skruet fast på en straight symbal stand, men den er desværre ret høj Er der nogle som kender et alternativ til denne øveplade holder?