Mikkels

Member
 • Posts

  316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Mikkels

 1. Præcis. Man skal bare udstråle, at man kan lide at spille musik, og at man brænder for at levere et godt stykke arbejde. Både for øjne og ører. Det er synd at kvæle sin gode musik med et dårligt visuelt udtryk.
 2. Surt, men jeg tror heller ikke, der er noget at gøre.
 3. Jeg har samlet en lille liste over beat-apps her. I fx launchpad og iMaschine kan du lægge dine egne lyde ind. Rytmeworkshop.dk/apps.html
 4. Det ser altså fedt ud. Lad os håbe, det breder sig.
 5. Har du prøvet at skifte rundt imellem propstørrelser og -materiale?
 6. Mikkels

  Tablet app

  Forscore er efterhånden standard som nodelæserprogram.
 7. Er det til live eller studiebrug? På en scene tror jeg ikke det hjælper noget som helst. Kun hvis man vil skærme nogle mikrofoner.
 8. Hej folkens Min gretsch renown stortromme har mistet en plasticdims. Det drejer sig om det stykke plastic, der sidder indeni Tombeslaget på stortrommen. Uden det kan jeg ikke stramme beslaget nok til at det holder tomholderen fast. Hvad hedder sådan en, hvis man skal prøve at finde den på nettet? Jeg har vedhæftet et billede (ikke min tromme), der forhåbentlig forklarerer, hvad det er, jeg leder efter.
 9. Er det i din egen opgang? Så er det da bare en forlængerledning ned ad køkkentrappen.
 10. Ellers er der også sådan nogle her. https://m.thomann.de/dk/vic_firth_rockvg_american_classic_hickor.htm?gclid=EAIaIQobChMI7eC0iqrG2AIVzFQYCh2qIQ4fEAQYAyABEgIJpfD_BwE# De har en nopret overflade, der gør det lettere at holde fast.
 11. Hvad med sådan noget talkum, som gymnasterne bruger? Hvad var der galt med handsker?
 12. Jeg skal lige forstå: vil du så have den triggede samplelyd i ørerne og lade den akustiske lyd komme ud til publikum? Eller vil du sende den triggede samplelyd ud til publikum?
 13. Du skal gå ned i en butik og prøve de forskellige. Der er forskellige seidingsystemer, trætyper, trætykkelser og størrelser afhængigt af, hvilken lyd man går efter. Find en, du kan få til at lyde godt uden at det æder dine hænder op.
 14. Fordi den lyder godt. De har åbenbart fjernet den igen. Det var denne her: http://www.pur-cajon.com/stage-ds-1 4sound har også lillebroderen: https://www.4sound.dk/percussion/cajon/pur-compact-qs-ebano
 15. Hvis jeg skulle købe en ny, ville jeg købe denne her. https://www.4sound.dk/percussion/cajon/pur-stage-ds-black
 16. Tusind tak, men jeg er faktisk så heldig, at flere har meldt sig på banen, så i aften ankommer mit klokkespil til hovedstaden. Ellers mange tak.
 17. Hej venner Jeg skal købe et klokkespil af en i Ålborg, som ikke vil sende det. Er der tilfældigvis en af jer, der skal fra Ålborg-egnen til Københavnsområdet inden for den næste uges tid? optimistiske hilsner fra mikkel s
 18. Ja, det er faktisk imponerende, så mange der ikke fatter, at det er satire.
 19. Med al respekt, så tror jeg, du skulle overveje at passe lidt bedre på dine ting. Jeg har aldrig hørt om nogen, der har smadret så mange inears! Hvad gør du ved dem?
 20. Ok. Tak. Jeg ændrer min købsannonce, så.
 21. Der er i hvert fald ingen grund til at bruge penge på trådløst system, når du spiller trommer. De penge er bedre brugt på nogle dyrere inears. Jeg klarer mig fint med SE215 - Shures billigste. Og en lille Yamaha mixer. Min ide var at købe noget billigt til at starte med. Så kan jeg altid opgradere, når jeg ved, hvad jeg har at sammenligne med. Men jeg er faktisk glad for de billige SE215. Når de dør, køber jeg nok SE535.
 22. Har jeg forstået rigtigt, at hvis man har en tromme, der ser således ud, så kan en 10" tromme være i en 10" Hardcase? Også selvom de skriver på deres hjemmeside, at man skal vælge den næste størrelse? https://www.hardcase.com/cases/toms
 23. Sejt. Meget innovativt. Men det har ikke meget med klassisk musik at gøre.
 24. Tja, ec-10m koster ca 2000, og de andre dele har jeg købt brugt, så det er jo bare et spørgsmål om at shoppe lidt på dba.