Mr. Brownstone

Member
 • Posts

  90
 • Joined

 • Last visited

Reputation

4 Neutral

About Mr. Brownstone

 • Birthday 04/16/1973

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.myspace.com/mushroomhaze
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Nordvestfyn

For- og efternavn

 • Fornavn
  Claus
 • Efternavn
  Andersen

Recent Profile Visitors

4,581 profile views
 1. Hvis de er lavet i Niles - og ikke Chicago - og der er serienumre på badges, er de højst sandsynligt i ahorn og ikke mahogni.
 2. Vi har lavet endnu en video - af vores eget nummer "Stuck In Overdrive"...
 3. Mit lille band har optaget en video af os selv, der øver vores eget nummer "Coming Down". Stilen er nok nærmest garagerock/grunge - bedøm selv. Vi er bare glade amatører, og videoen er blevet til med de forhåndenværende midler. Hvad synes I om nummeret som sådan? (fraset teknik og stil - vi ved det halter lidt...)
 4. Ja, det er min annonce og jeg kan forsikre dig for, at det ikke er ævl!
 5. Vi er et lille amatør-hyggeband, der har lavet det her nummer om en astronaut, der styrter ned på Mars - eller noget i den retning... Nummeret er optaget live i øveren på en Yamaha harddisk recorder, som vi ikke har ret meget begreb om at betjene. Vi er bestemt ikke tekniske ekvilibrister, men hvad synes I om nummerets grundidé? https://soundcloud.com/fuzzed-up/out-of-orbit
 6. Remo FiberSkyn som frontskind kan også tage en del ringende overtoner og bidrage til en punchy lyd.
 7. Jeg kender dem ikke - og har heller ikke afprøvet deres produkter - men firmaet er dansk, så transporten kan umuligt blive ret dyr. http://vinyltryk.dk/
 8. Du kan oprette dig som bruger på ShopUSA, så får du en adresse i Virginia, som amerikanske sælgere kan sende trommerne til. ShopUSA sørger derefter for fragt og fortoldning. Jeg har selv brugt dem masser af gange - det fungerer udmærket.
 9. Ebay.co.uk tager et gebyr på enten 15 eller 20% af salgsprisen, som de trækker på din PayPal-konto. PayPal tager sig også betalt for at håndtere overførslen til dig - kan dog ikke huske hvor meget.
 10. Fedt sæt! Ser frem til den næste LP fra Elevatorfører - den første er tit på her.
 11. Har den her: http://www.trommeslageren.dk/forum/index.php?/topic/83541-sabian-jack-de-johnette-series-hi-hat/
 12. Hvis der er tale om amerikanske sælgere, der kun vil sende inden for USA's grænser, kan du bruge firmaet Shop USA til at få oprettet en adresse i USA. Så sørger de for den videre transport til DK.
 13. Jeps. Det er mig i den sorte T-shirt...
 14. Mit relativt nye 22" Zildjian K Light ride kan også det meste. Det ville kunne bruges som eneste bækken (plus en hi-hat selvfølgelig) i et ultrasimpelt set-up.