Mr. Brownstone

Member
 • Posts

  90
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mr. Brownstone

 1. Hvis de er lavet i Niles - og ikke Chicago - og der er serienumre på badges, er de højst sandsynligt i ahorn og ikke mahogni.
 2. Vi har lavet endnu en video - af vores eget nummer "Stuck In Overdrive"...
 3. Mit lille band har optaget en video af os selv, der øver vores eget nummer "Coming Down". Stilen er nok nærmest garagerock/grunge - bedøm selv. Vi er bare glade amatører, og videoen er blevet til med de forhåndenværende midler. Hvad synes I om nummeret som sådan? (fraset teknik og stil - vi ved det halter lidt...)
 4. Ja, det er min annonce og jeg kan forsikre dig for, at det ikke er ævl!
 5. Vi er et lille amatør-hyggeband, der har lavet det her nummer om en astronaut, der styrter ned på Mars - eller noget i den retning... Nummeret er optaget live i øveren på en Yamaha harddisk recorder, som vi ikke har ret meget begreb om at betjene. Vi er bestemt ikke tekniske ekvilibrister, men hvad synes I om nummerets grundidé? https://soundcloud.com/fuzzed-up/out-of-orbit
 6. Remo FiberSkyn som frontskind kan også tage en del ringende overtoner og bidrage til en punchy lyd.
 7. Jeg kender dem ikke - og har heller ikke afprøvet deres produkter - men firmaet er dansk, så transporten kan umuligt blive ret dyr. http://vinyltryk.dk/
 8. Du kan oprette dig som bruger på ShopUSA, så får du en adresse i Virginia, som amerikanske sælgere kan sende trommerne til. ShopUSA sørger derefter for fragt og fortoldning. Jeg har selv brugt dem masser af gange - det fungerer udmærket.
 9. Ebay.co.uk tager et gebyr på enten 15 eller 20% af salgsprisen, som de trækker på din PayPal-konto. PayPal tager sig også betalt for at håndtere overførslen til dig - kan dog ikke huske hvor meget.
 10. Fedt sæt! Ser frem til den næste LP fra Elevatorfører - den første er tit på her.
 11. Har den her: http://www.trommeslageren.dk/forum/index.php?/topic/83541-sabian-jack-de-johnette-series-hi-hat/
 12. Hvis der er tale om amerikanske sælgere, der kun vil sende inden for USA's grænser, kan du bruge firmaet Shop USA til at få oprettet en adresse i USA. Så sørger de for den videre transport til DK.
 13. Jeps. Det er mig i den sorte T-shirt...
 14. Mit relativt nye 22" Zildjian K Light ride kan også det meste. Det ville kunne bruges som eneste bækken (plus en hi-hat selvfølgelig) i et ultrasimpelt set-up.
 15. The Black Keys! Hvis du ikke allerede kender dem..? Kan også tilslutte mig Rival Sons og Graveyard. Ellers er der svenske Witchcraft og danske Baby Woodrose...
 16. Tillykke! Slingerland er et stærkt undervurderet mærke. De gik vist fra 3 ply med re-rings en gang midt i 70'erne (som din BD & FT) til 5 ply uden re-rings (som din 12")...
 17. Njaa, der er en 22" nøgen kedel i silver sparkle på vej fra USA. Skal have fat i løsdelene nu.
 18. Passer Ludwigs stortrommelugs fra 1970'erne på deres 60'er stortrommekedler, eller er der noget, man skal være opmærksom på?
 19. Verdens smukkeste trommer! Tillykke med købet.
 20. Vi har lavet en ny video fra øveren med vores lille hygge-amatørband. Vores forsanger er tysker, og han foreslog en dag, at vi skaulle lave et cover af en tysk sang fra 80'erne: "Goldener Reiter" med Joachim Witt. Da vi er et primitivt garagerock-band, har vi givet sangen lidt mere kant, end originalen havde. Der er links til både vores udgave og den originale, så kan I jo selv sammenligne. Og så den originale fra 1980'erne (Live, eller hvad det nu er...):