Valdemar Kristensen

Member
 • Posts

  266
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Valdemar Kristensen

 • Birthday 01/28/1994

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.flavors.me/ekkoflok

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Næstved
 • Interesser
  Musikken er min medicin! Trommerne min psykolog!
 1. Jeg er virkelig glad for din støtte! Jeg synes selv det er fedt med nogle anderledes -og ikke nødvendigvis 100% stramme trommer en gang i mellem - jeg synes vi trommeslagere har en tilbøjelighed til, i høj grad, at køre rundt i meget af det same! en gang i mellem
 2. Okay, cool nok - troede du mente en anden på grund af harpen I har ret i det ikke er verdens fedeste trommer, men jeg synes selv de klæder det samlede billede Jo, det er meningen det slæber. -Mikas, det gør du bare
 3. Tusind tak for det! Jeg er glad for (nogen af jer) kan lide det - og at i andre har givet det en chance! Jeg forstår godt, hvis folk ikke forstår det. Her mener du ikke "Artiskokhjerte", vel? Hvis du mener "G. Mahler Lives Again" er jeg enig i at det er nogle lidt halvstenede trommer Tak for kritikken!
 4. Yeah! Balstyrko er super fede!
 5. Hey drum buddies! Jeg fik lige lyst til at dele min glæde med jer: Jeg har i længere tid deltaget i et projekt der hedder mixtoverdener(.dk) . Et projekt der går ud på at mixe klassiske kunstneres værker med eget (nyt) materiale. Jeg har siden vinteren sidste år brugt samples fra bl.a. Prokofiev, Ravel og Stravinsky og fået en del ud af det, især på komponist-planet - jeg har virkelig fået øjnene op for hvad nogle strygere kan gøre ved et stykke musik!! Jeg vil anbefale andre herinde, der laver musik, at prøve kræfter med de klassiske kunstnere! Senest er et af mine mix - et remix af Prokofiev's 'Romeo og Julie', som jeg har døbt 'Artiskokhjerte', blevet nomineret til årets mix!! Mit mix - og de to andre nominerede kan høres på mixtoverdener.dk, hvor der også kan stemmes. Man kan stemme én gang om dagen og afstemningen slutter d. 1. Marts. Håber der er nogen der kan lide, hvad de hører! Varme i vinterkulden!
 6. Super fedt, Jeg synes også det er lidt synd med sangen... Kunne være super fedt hvis det bare var det instrumentale !
 7. Jeg plejer, som skp, at lave alle de normale øvelser bare med venstre som den ledende. Derudover laver jeg en der hedder l l r r l l r r l l l l og ellers også spille med venstre hånd på hh! jeg kan mærke det går frem ad, men min højre er stadig meget hurtiger/bedre.. God vind med det!
 8. Jeg har noget rimelig klam hård hud med vabler under og hår hud på fingerspidserne på grund af guitarspil... Jeg holder på at vabler skal spilles væk!!
 9. Han spiller sikkert black metal!! xD hahaha
 10. Hvornår spiller du trommer?
 11. Hvis filtskiven er stor nok, kan du bare bruge en spændeskive i passende størrelse
 12. Den er vildt griner Også deres nyhed med "world of world of warcraft"!
 13. "who is Mohammad Read about Him" Fuck hvor dårlig stil!