Jasser

Member
 • Posts

  700
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  København

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jasser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Har stemt... og slettet min kritiske tråd omkring den første afstemning
 2. Du skal bruge et kabel fra hovedtelefonudgang eller line out (højre og venstre) fra dit trommemodul over til line in/ mikrofon-indgang på din pc. Det skal så være noget med adaptere fra standard-jackstik til stereo minijackstik. Så kan du bruge audacity til at optage lyden.
 3. Jeg vil nu sige, at min erfaring er, at kvaliteten er svingende, så det gælder om at se sig godt for og prøve sig frem.
 4. Hvis du vil have en, kan jeg anbefale Drumdial. Den kan gøre det lettere at opnå en god, jævn stemning - altså som et supplement til øret.
 5. Ja, jeg var også ved at skrive allerede i går, at det er underligt ikke at gå efter et 20" ride.
 6. Så skulle man også beholde de originale skind og aldrig skifte.
 7. Så man kan ikke spille rock, hvis man ikke har en 16" gulvtam??
 8. Det er jo netop ikke en supra. Men okay lad os bare allesammen gå over til discount-instrumenter og lade de store mærker dø en langsom død.
 9. Ikke for at gå ind i diskussionen, men mon ikke det ville hjælpe dig, hvis du skelnede mellem studiet og så live. Altså give afkald på al stolthed og ære mht dine egne trommer og bare satse på, at produktet (indspilningen) bliver så strømlinet og proff' som muligt. Så kan du dyrke det "ægte" trommespil i øveren og til koncerter ... de mange koncerter som jeres cd giver anledning til.
 10. Det kan der være noget om, men er det ikke sjældent man ser keyholes eller andet særligt slid på toppene?
 11. Det er jo standard på hihat-stativer at hihat-toppen ikke har nogen plastik-beskyttelse...
 12. Køb mit billige Meinl Soundcaster. Det er stærkt og kan spille højt! Men ellers er det rigtigt at man skal ramme sine løst ophængte bækkener med et "strejfende slag" der ligesom glider af på kanten af bækkenet.
 13. Igen: Der er skrevet flere gode indlæg om kvaliteten af trommespillet oveni den klassiske musik, som du ikke forholder dig til. Din holdning ser mere ud til at være, at det hele bare er et spørgsmål om smag og behag, og at det ene er lige så godt som det andet.
 14. Rasmus og Andreas m.fl. har jo stort set sagt, hvad der skal siges om "musikken". Set med trommeslager-brillerne på, kan jeg godt forstå, at man i første omgang bliver lidt betaget af vadrums-manden. Sikke han kan osv.. og det skal nok ikke tages for mere end det.