Tallica

Member
 • Posts

  504
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Posts posted by Tallica

 1. Principielt er det vel ligemeget om trommen har 8 eller 10 lugs - og hvilke, man løsner.

   

  Ikke helt. Jeg føler at rimshots bliver federe i lyden hvis du laver dem i det døde område, end i den modsatte ende :) Her snakker jeg om ens stemning af alle lugs, pånær de to tættest på kl 6, og ikke den metode som videoen viser. Den mangler jeg endnu at prøve

   

  Ødegaard, spørg løs! Vi andre lærer lige så meget ;)

 2. Et vildt fedt trick er at stemme din tromme medium-low med ens pitch hele vejen rundt. Derefter løsner du de to skruer i bunden/tættest på dig, til de er helt løse. Tro mig - det virker! I hvert fald på snares med 10 lugs. Eksperimenter selv med tuning af bundskind samt slagskindets stemning inden de to skruer løsnes :tu:

 3. Velkommen til!

  Fønix oppe ved grønnegade, men der er ventelisterne vist rimelig lange!

  Er selv lige flyttet i øvelokale på Danavej, der er ingen ledige lokaler, men hør evt. om du kan dele lokaler med nogle af de andre bands. Mit har desværre ikke plads, men smid mig en PM hvis du vil have et telefonnummer på ham som ejer det :) Stedet jeg lige er flyttet fra:

  Omøvej. Udlejerne (nordicom) har været nogle idioter, lokalerne er pisse kolde om vinteren og (ofte) for varme om sommeren. Vil du varme dit lokale op der, bliver det med elradiator eller med gasvarmer (hvad er det de hedder..), og varmen bliver der ikke ret længe! Udover dette er lejen høj taget disse forhold i betragtning! Men står du uden andre løsninger, eller med mod på at sætte et rum i stand, så er det jo sådan.

   

  Inden for et par måneder kan jeg måske give info omkring et andet sted, men ham som har det skal selv lige have rykket sine ting på plads (ledige lokaler udover dem han skal bruge udlejes altså)

   

  Har selv haft annoncer vedrørende øvelokaler i avisen i over en måned, men der er så godt som intet at komme efter, desværre.

  Hvor i byen er du flyttet hen? :-)

 4. Den er nemlig pisse fed! Så ham sidst/første gang han var i Danmark med sit solo-værk, og har også billetter til d. 19. marts. Sidste gang var en fantastisk oplevelse, musikalsk som visuelt og ligger lunt på min top 3 af koncerter, hvorfor den nye skive også er forudbestilt i de to "fineste" eksemplarer til Wilson-samlingen

  http://youtu.be/2BDP3owm9TI

 5. Aha, ok - godt set. Så det lader til, at Gunnars bud er rigtigt?

   

  Og i så fald, er det til at støve sådan en fætter op? Eller findes der noget tilsvarende, som rammer den samme lyd?

   

  Tror den hedder sd365dw, kiggede lige på ebay.co.uk og .de uden held. Aner ikke hvor ofte sådan en basse er oppe at vende :)

   

  Edit: endnu et link

 6. Nej.

   

  Men når jeg tidligere klikkede på et emne under nyt indhold, som jeg havde læst i tidligere, så blev jeg automatisk ført til det første ikke læste indlæg. Nu kommer jeg blot til det første indlæg i tråden, og det er ret irriterende i en flere siders tråd.

   

  Når jeg skriver her og ikke på e-mail, er det fordi jeg lurer på, om der er en eller anden ny indstillingsfunktion, jeg bare ikke har fundet, og at svaret så måske kunne have almen interesse. Altså hvis nu andre heller ikke har fundet den.

   

  Mvh

  Erik

   

  Denne mulighed findes også!

  tsnytindlg.png

 7. Jeg tror det er meget individuelt! Nogle gange kan jeg være uheldig at knække 2-4 stikker pr. øver.

  Andre gange kan jeg knække 1 stik, på 3-4 øvere.!

  Det varierer meget!

   

  Præcis. Det er bare utroligt at der kan være så meget forskel, når man

  ser hvor meget de går op i at hverenkelt stik er helt identisk

   

  Edit:

  Læste lige top-kommentaren:

  Vic firth sticks always splitting down the middle for me why?

 8. Synes ofte at kvaliteten på Vic Firth's stikker er meget varierende; Nogle kan jeg bruge til de ikke er meget tykkere end en tændstik på midten ( grundet rimshot), de fleste andre går bare fra hinanden i lagene, inden der er kommet mange mærker i dem. Synes selv det er sindsygt ringe at der kan være så stor forskel, selv når stikkerne kommer fra én sending eller endda fra samme par. Det er jo tydeligvis muligt at de kan laves til at holde, men når det kun er 1-2 ud af 10 synes jeg sgu det er for dårligt.. De er jo lige dyre alle sammen. Just my point of view!

   

  Edit:

  Købte for omkring to måneder siden, en bunke Promark stikker. Her gik lagene fra hinanden i tippen, inden stikkerne havde ret mange synlige mærker.. Bare endnu et eksempel