Mads Valther

Member
 • Posts

  4,518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  125

Mads Valther last won the day on March 8

Mads Valther had the most liked content!

4 Followers

About Mads Valther

 • Birthday 01/14/1980

Kontaktmetoder

 • MSN
  Mads_V_J@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.tyrantsandkings.dk

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Vallekilde

For- og efternavn

 • Fornavn
  Mads
 • Efternavn
  Valther

Recent Profile Visitors

14,249 profile views

Mads Valther's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

317

Reputation

 1. Yes yes - så er næste etape at få det stillet op igen:)
 2. På side 44 i bloggen blev det beskrevet første gang. Siden en uges ventetid med snak med Jes. Salg af mit Ayotte til Claus Jørgensen, og nu står det i mit studie. Opgraderet over flere gange. Fedt!
 3. Jo, men problemet er at vi har sindssygt dårligt lys i studiet, så jeg kæmper hver gang med at få et billede, som ikke er sløret.
 4. Derudover har jeg bestilt endnu et 18 Litian Blue label. Det er egentlig ikke en serie som imponerer helt vildt når man høre det IRL, men kommer der mikrofoner på at det virkelig behageligt for ens øre. Om andre vil bruge serien ved jeg ikke. Jeg synes alle trommeindspilninger jeg lytter til at så compede at det lyder fjollet. Især bækken og snare lyd. Det er som om der er kommet et nye ideal, som placerer sig mellem akustisk lyd og programmerede trommer. Det synes jeg er lidt synd.
 5. Hvorfor ikke deler en herlig nyhed her: Jeg har bestilt endnu to toms til mit DRS-sæt. En 10 og en 13. Det bliver vildt.
 6. Sådan! Der er støttet på livet løs. Er allerede i gang med årets tredje bestilling!
 7. Jeg fandt den her til 2500 kr. til en bekendt i går. Nye dæk, pedaler, gear etc. Jeg aner ikke om den er god, men den står som ny, og så er 2500 kr billigt.
 8. Spørgsmål: Hvad slipper du for dem? Jeg har en kollega, som meget gerne vil have en MTB, men det er sgu svært at finde nogen til 5 kilo, som er budgettet.
 9. Angående dit 22 Zildjian K Custom Dark Ride: Det er i 1990'erne helt korrekt en af de fedeste serie overhovedet. Desværre har serien også en del mandagsmodeller, så det kræver at køber synes om lyden. Det er også min erfaring at 20'ene er mere eftertragtede end 22. De plejer at gå for mellem 1300-2000 kr.
 10. Ja, hvis du erstatter vin med øl og Queen med øl, så er jeg helt enig.
 11. Jeg er begyndt at køre den lette blå rute med sin søn. Det tager cirka 40 min med ham på slæb, men følges slet ikke som så længe. Fed motionsform!
 12. Jeg har fået kørt en del runder i Kårup Skov, og det er sgu sjovt. Jeg har ikke kastet mig ud i den sorte rute endnu. Primært fordi de folk jeg har snakket med mener den er fjollet stejl. Men blå og rød rute er sgu fin motion.
 13. Der er noget med Gadds måde at spille whiskers på, som jeg skider i bukserne over. Det er sjældent det opstår for mig. Det sker også når Jeff Hamilton slår på et Ridebækken i en jazzet shuffle.