Mads Valther

TS Bidragsyder
 • Posts

  4,531
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  127

Everything posted by Mads Valther

 1. Prøver lige her. Jeg har skrevet med en (måske herinde fra) om et muligt øvelokale. Nu er dette lokale ledigt men nu har jeg glemt hvem det er/var... Kan nogen huske?
 2. Puha - to lilletrommer jeg faktisk intet ved om.
 3. Jeg er faktisk ret overrasket over at det påvirkede mig så meget. Ham har jeg virkelig lyttet meget til.
 4. Det var faktisk ret fedt lige at høre hele sange. Den er fed!
 5. Fedt Jon! Synes jeg kan genkende mit Premier på det øverste billede:)
 6. Hej Simon. Hvor langt væk fra KBH må det være. Der er muligvis et ledigt lokale der hvor jeg har studie (Taastrup).
 7. Hej Mattias. Hvor mange år har du haft det? Det ligner heeeelt vildt mit gamle sæt!
 8. Yes yes - så er næste etape at få det stillet op igen:)
 9. På side 44 i bloggen blev det beskrevet første gang. Siden en uges ventetid med snak med Jes. Salg af mit Ayotte til Claus Jørgensen, og nu står det i mit studie. Opgraderet over flere gange. Fedt!
 10. Jo, men problemet er at vi har sindssygt dårligt lys i studiet, så jeg kæmper hver gang med at få et billede, som ikke er sløret.
 11. Derudover har jeg bestilt endnu et 18 Litian Blue label. Det er egentlig ikke en serie som imponerer helt vildt når man høre det IRL, men kommer der mikrofoner på at det virkelig behageligt for ens øre. Om andre vil bruge serien ved jeg ikke. Jeg synes alle trommeindspilninger jeg lytter til at så compede at det lyder fjollet. Især bækken og snare lyd. Det er som om der er kommet et nye ideal, som placerer sig mellem akustisk lyd og programmerede trommer. Det synes jeg er lidt synd.
 12. Hvorfor ikke deler en herlig nyhed her: Jeg har bestilt endnu to toms til mit DRS-sæt. En 10 og en 13. Det bliver vildt.
 13. Sådan! Der er støttet på livet løs. Er allerede i gang med årets tredje bestilling!
 14. Jeg fandt den her til 2500 kr. til en bekendt i går. Nye dæk, pedaler, gear etc. Jeg aner ikke om den er god, men den står som ny, og så er 2500 kr billigt.
 15. Spørgsmål: Hvad slipper du for dem? Jeg har en kollega, som meget gerne vil have en MTB, men det er sgu svært at finde nogen til 5 kilo, som er budgettet.
 16. Angående dit 22 Zildjian K Custom Dark Ride: Det er i 1990'erne helt korrekt en af de fedeste serie overhovedet. Desværre har serien også en del mandagsmodeller, så det kræver at køber synes om lyden. Det er også min erfaring at 20'ene er mere eftertragtede end 22. De plejer at gå for mellem 1300-2000 kr.
 17. Ja, hvis du erstatter vin med øl og Queen med øl, så er jeg helt enig.
 18. Jeg er begyndt at køre den lette blå rute med sin søn. Det tager cirka 40 min med ham på slæb, men følges slet ikke som så længe. Fed motionsform!