Mads Valther

TS Bidragsyder
 • Posts

  4,527
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  127

Posts posted by Mads Valther

 1. På 30.10.2011 den 20:48 , Mads Valther skrev:

  Var lige i drumstick i dag, og så at Søren havde fået sat et DRS-trommesæt op.

   

  Det er simpelthen et af de mest rendyrkede designs og håndværk jeg nogensinde har set. Bevares - det koster da også, men hvor var det dog befriende at se et så vildt alternativ til de gængse mærker. RESPEKT!

  På side 44 i bloggen blev det beskrevet første gang. Siden en uges ventetid med snak med Jes. Salg af mit Ayotte til Claus Jørgensen, og nu står det i mit studie. Opgraderet over flere gange. Fedt!

 2. Jo, men problemet er at vi har sindssygt dårligt lys i studiet, så jeg kæmper hver gang med at få et billede, som ikke er sløret.

   

 3. Derudover har jeg bestilt endnu et 18 Litian Blue label. Det er egentlig ikke en serie som imponerer helt vildt når man høre det IRL, men kommer der mikrofoner på at det virkelig behageligt for ens øre.

  Om andre vil bruge serien ved jeg ikke. Jeg synes alle trommeindspilninger jeg lytter til at så compede at det lyder fjollet. Især bækken og snare lyd. Det er som om der er kommet et nye ideal, som placerer sig mellem akustisk lyd og programmerede trommer. Det synes jeg er lidt synd.

 4. Hvorfor ikke deler en herlig nyhed her:

   

  Jeg har bestilt endnu to toms til mit DRS-sæt. En 10 og en 13. Det bliver vildt.

  • Like 1