Rømer

Member
 • Posts

  725
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

About Rømer

 • Birthday 12/08/1987

Kontaktmetoder

 • MSN
  jh.roemer@gmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Nørrebro
 1. Hvis du ikke ved hvad du skal have tatoveret 3 uger inden du skal ha' det lavet synes jeg du skal droppe det. Hvis du ovenikøbet ikke kender tatovøreren er det endnu en god grund til at droppe det - det er min holdning. Jeg elsker personligt tatoveringer, har flere og er igang med en stor custom tattoo på hele overarmen, som nok skal udbygges til et helt sleeve når jeg får flere ideér. Jeg er meget omhyggelig med hvad jeg får lavet og især ved hvem jeg får den lavet. Jeg er bare ikke typen der spontant får lavet en tatovering. Men held og lykke med det hvis du vælger at gøre det og husk at den ikke må få sol henover sommeren
 2. Fedt setup! Ser rigtig godt ud - og hvis du får lyst til at sælge din bd engang, så må du endelig skrive til mig
 3. Nogen der ved om der er noget lignende i London, f.eks. på drumtech?
 4. Det kan sgu godt være Simon, det var ihvertfald mig der spurgte ind til fodteknik. Så ikke lige dig? hvor sad du? Iøvrigt, VOLDSOM lyd på den 20'er hva?
 5. Den mand har bare så meget godt på hjerte. Super fed clinic - og fedt at høre manden spille rosanna shuffle osv!
 6. Super fedt, sys bare lyden er meget anderledes når du bruger dobbeltpedalen. Glæder mig meget til at høre mere af det nye materiale
 7. Super fedt Anders! Du har to forskellige stortrommelyde, men øjensynligt kun én stortromme, har du en pedal med en trigger eller hvordan?
 8. Jonas - hvor sikker er din info? SKAL se ham, men Kbh ville bare være så meget smartere for mig.
 9. For helvede hvor blir det fedt woods!!! Glæder du dig ikke bare heeelt sindssygt!?!?
 10. Sys det er fedt hvis ens ride og hihat passer godt sammen, jeg købte for lidt tid siden en 14" sabian aa raw hihat prototype i aage, måske sku du bestille sådan én hjem og tjekke den ud? Ellers skal jeg i studiet om 2-3 uger, så kan du høre lidt lyd derfra. Hihatten er ihvertfald anbefalelsværdig! Ville dog personligt nok vælge en anden til metal. Hvordan går dit raw ride egentlig til metal? Har du noget lyd med det?
 11. Groove serien består kun af groove hihatten og groove ride't og er produceret i samarbejde med trommeslageren Zoro. Hele hhx linjen spænder over meget flere bækkener bl.a. Dave Weckl's signature bækkener hhx evolution som du kan lave et komplet bækkensetup med alene. Køb hhx brugt, eller køb billigere mærker som dream, stagg osv. Bare sørg for at du ser dem og slår på dem før du køber dem, også med hhx bækkenerne. Hvis du går efter hhx evolution bækkenernes tyndhed så vil nogle regulære hhx bækkener måske skuffe dig. Iøvrigt woods, vi skal jo på højskole sammen. Tag evt. og vent med at gøre noget indtil da, jeg kan sagtens være behjælpelig - jeg er lidt af en sabian elsker og ejer 5 af deres fedeste modeller (synes jeg selv ihvertfald)
 12. Skal også på DRH til august, så er vi jo 3 herfra so far Peter - hvilke fag kan du anbefale på højskolen?
 13. Rømer

  Ts-møde

  Jeg er højst sandssynligt frisk, og jeg skal nok prøve at være lidt mere seriøs med det end sidste år :S mobilnr: 61662287 Anders Meinhardt - Helt klart såfremt det ikke overlapper noget af det der står højest på listen, har du dit gretsch setup med iøvrigt?
 14. Jamen jeg har da spillet det meste og lader mig ikke begrænse, men spiller pt mest rock Har spillet så længe jeg kan huske.