Bækkenbrageren

Member
 • Posts

  1,375
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

1 Follower

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  Århus

Recent Profile Visitors

4,684 profile views
 1. Fede sager. Hvis du på nogen måder er interesseret i at sælge 22, 10, 12, 16 og evt. 18", så skriv endelig.
 2. Kan kun give mine varmeste anbefalinger af Tama Superstar Hyper Drive,
 3. Jeg har købt nyt sæt og skal derfor have solgt mit Gretsch Renown-sæt. Men som markedet er nu er jeg i tvivl om, hvad en fair pris vil være. Det drejer sig om et sæt i størrelserne 10, 12, 16 og 22", farven er Black Satin, og sættet står som nyt. Nogle bud på en pris?
 4. Lyder fedt. Husk endelig at give en fyldig afrapportering til os her på ts efterfølgende. Og gerne med mange billeder
 5. Tak for alle jeres svar. Men hvad skal jeg konkret gøre for at mindske det? Vil yoghurt kunne anvendes, ligesom mår man vil rense for fedt og snavs?
 6. Kære TSere I januar købte jeg et spritnyt 18" Sabian APX O-Zone crash, som jeg er blevet rigtig glad for. I går i øveren opdagede jeg til min skræk, at der to steder på bækkenet er opstået en form for rust. Men da bækkener jo ikke indeholder jern, kan det vel umuligt være rust. Mit spørgsmål er derfor: - Hvad er det? - Er "skaden" omfatten af købsgarantien? Det skal hertil tilføjes, at bækkenet kun har befundet sig i øvelokalet, hvor det i lighed med mine andre bækkener er blevet passet godt på.
 7. Damn, jeg er sgu da lige nødt til at prøve den tamopsætning, han bruger.
 8. Er der nogen af jer TS'ere, der har testet Sonors nye flagskib i form af Prolite-serien? Og er der nogen, der ved, om der skulle stå et sæt til test i en butik her i DK?
 9. Tak for alle jeres inputs. Ideen med to sæt er nok ikke helt tosset endda...
 10. Går med overvejelser om at skille mig af med mit kæmpe trommesæt, men jeg er i tvivl om, hvor mange et evt. salg vil kunne indbringe. Det drejer sig om et Tama Superstar Hyper Drive i størrelserne: - 8, 10, 12 og 13" tammer - 14, 16 og 18" gulvtammer - 2 x 22" stortrommer Hertil kommer et dobbelt tamstativ samt to separate tamarme. Nogle ideer til en ca. prisfastsættelse?
 11. Tia Drums forhandler Trick Pro 1V pedaler. Ring til dem og hør, om du har mulighed for at komme forbi og prøve et eksemplar.
 12. Til jer, der ikke kender ham, så tjek lige Tonni Bonde ud. Muligvis verdens bedste krejler, som forhåbentlig snart bevæger sig ind i trommebranchen.