gulddrengen

Member
 • Posts

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by gulddrengen

 1. Danny carey fra Tool spiller også med den opstilling. Ser og lyder rimeligt ubesværet.
 2. Yo.. Fra en der ALDRIG har hørt Elvis og tilfældigvis dumpede ind på tråden... Ser Elvis live fra honolulu... Hold da kæft hvor er det hard core shit!!! Feeeedt... Der skal da nørdes:)
 3. Ser super lækkert ud- tillykke m det nye legetøj!!!
 4. Tror de er pænt træt af ham i marchbandet...
 5. Har lige hørt det andet nummer også... Super fedt og er helt enig m Henrik - du skal bare komme afsted!!!
 6. Super lækkert... Du er lounge på den gode måde.. Kunne jeg sagtens drikke lange øer med paraply til en aften i solen!! Go tur!!
 7. Det er så super flot!!! Kæft det ligner en million...
 8. Højere musik for helvede... Og mindre undskyld!!! Alle er kommet valide pointer og veje ind i det.. Jeg har det bare sådan at jeg spiller trommer og de siger BUM - so be it!!! selvfølgelig kan jeg dynamik, teknik og alt det der.. Men for mig er det bare federe at gi fuld peber og så finde nogen at spille med som er til det.. Måske skulle du finde et band til, hvor du får den side brugt:) Hép
 9. Smæk på!! Fedt.. Tillykke med det:) Guld
 10. Fed musik, men wow hvor er det et primentivt billedsprog og knep knep knep budskab.. Men rart at se at amerikanske rappere kan få baghjul på den front;) lækre tøser for sure!!!! Har aldrig spillet sådan noget eller interesset mig for det, men det der er sku fedt nok og kan godt høre det du siger med pladsen som slager.. Det må være sjovt at jamme på.
 11. Jeg har forskellige stativer, og klart det fedeste er dw9000.. Er super lækkert og de vilde indstillingsmuligheder.. Ok - det vejer lidt men det er det værd syntes jeg når man aldrig ved hvilken scene man kommer ud til. Skal ha nogle flere når jeg blir rig:)
 12. Jeg stacker et 18" sabian saturation crash med et 20" sabian hh china.. Lyder fedt!!
 13. Jeg sparede dem for 2 gange ekstra fragt ved at modtage det, og ikke sende tilbage med en fragtmand, og så at de skulle levere det igen.. Plus jeg selv skulle fragte det i øveren.. Plus jeg venter i yderligere dage fordi de ikke holder deres aftaler. Glad.. Næh.. Tilfreds.. Næh.. For meget bøvl for et simpelt køb - og så skal folk gerne virke når de er en specielforretning og man smider så mange penge. Så at de smider skind for deres fuck up er da fint nok.. Men klappen i hænderne og syntes det så blir en god oplevelse blir det ikke til!!! Men sådan er vi jo så forskellige i vores opfattelser af verden:) Glæder mig bare til at komme igang med sættet imorgen- der får jeg også skudt nogle billeder:)
 14. Nåh... Det her er absurd!! Skulle ifølge aftale med 4sound ha leveret trommerne igår ved mit øvelokale- skulle have.. Men istedet dukker der en fragtmand op ved min privatadr fredag eftermiddag da jeg er på vej på job. Blev lidt lang i masken må jeg ærligt indrømme, men modtager dem da jeg så tænker ok - så kommer jeg igang det tidligere - men modtager dem fra en sur mand som fortæller mig at han ikke vil hjælpe med noget for det får han ikke betaling for. Fedt nok:/ På dette tidspunkt er jeg medium træt af situationen, som så blir endnu bedre. Da jeg modtager sættet og får det op i lejligheden er der ingen tamholdere med.. Hvilket der skulle følge med. Ringer så til landemærket, og forklare at jeg har fået en levering 3 dage før aftalt, på en forkert adr. Der bliver undskyldt og sagt det forstår man ikke. Så tilbyder han at komme at hente sættet - hvilket ville betyde jeg skulle slæbe det ned igen.. Nope.. Virker ikke! Mht tamholdere så forsikrer han mig om at dem har jeg mandag på min hjemmeadr.. Da jeg så ringer mandag for at dobbelttjekke har manden fri og ingen ved noget om det her. Men der er ingen leverence på det kan de fortælle mig.. For jeg talte jo med ham fredag og så måtte jeg jo forstå at det først var tirsdag der kom noget da det kommer med PostDanmark. Der blev jeg så vred, og skærer ud i pap den fadæse min oplevelse med dem har været. Fornuftig knægt der så tilbyder mig nye skind frit og kvit og beklager deres fuck up - men jeg har det stramt med landemærket lige nu må jeg ærligt indrømme!!! Stram op for satan:/ Så... Jeg har ingen billeder af ankomst, og udpakning.. Det står ude i øveren og jeg håber jo at de så holder ord så jeg modtager tamholdere og skind idag. I så fald vil jeg kunne komme i øveren imorgen.. Og der skal jeg nok tage masser af billeder:) sorry for min lille øf, men øv hvor er det ærgeligt at bruge så mange penge og så modtage sådan en behandling og bruge så meget tid på noget der bare skal virke! Nu blev det løst og jeg får nye skind med.. Meeeen.. Ærgelig oplevelse med det foretagende derinde!!
 15. Tillykke med nyanskaffelsen.. Ser lækre ud:)
 16. Takker hele vejen rundt;) Lige så snart de er kommet så blir der taget billeder:) har prøvet sættet derinde, så det kommer ikke som dugfriskt i papkasser, men i taskerne jeg har købt til det. Fåååårk hvor er der lang tid til mandag lige nu!!!! Har aldrig købt fra nyt.. Så det er fantastisk at prøve.. De lyder så vildt - kombi af birk og bubinga er for svedig!!
 17. Super fedt.. Tak for det.. Skal helt sikkert tjekkes ud...
 18. Jeg er gammel.. Så jeg vil foreslå at hive nogle Pantera skiver frem, og få det til at sidde.. Er super tight, ondt og fedt at spille:) Hva med type o negative.. Clutch er også super fedt! Led zeppelin.. Fandme mange fede bands der er super fede at jamme til. God jagt...
 19. Endelig blev det min tur:) Har købt et tama starclassic performer bb hyperdrive.. 10x6.5 12,x7 14x12 16x14 22x20 14x5.5 Snorlige i piano White. Var inde og prøve dem og havde pludselig brugt 45 min, hvor jeg troede det var 5 min:) købte samtidig tasker til hele sættet. Fantastisk lyd!!!!!!! og de er jo bare fantastisk flotte og lækre. Glæder mig så meget til at få dem hjem og få spillet på dem!! Men.. Ak.. Kan først få det til at passe med fragt og derudad til mandag. Så lige nu går jeg bare og tripper.. Glæder mig for sindsygt!!!!!!!!!!! Guld:)
 20. Hey Det var var ikke i kassen igår inde i Aage... Guld;)