Jonathan the Drummer

Member
 • Posts

  668
 • Joined

 • Last visited

About Jonathan the Drummer

 • Birthday 06/18/1993

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København

Jonathan the Drummer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Jeg vil også anbefale dig at finde en god lærer, der kan guide dig og holde løbende øje med din udvikling. Og så skriver du at du først for en uge siden begyndte at øve 'korrekt' teknik op, så jeg vil da mene at det er forståeligt at du har svært ved det Der er desværre ikke nogen genvej til 'korrekt' teknik, hvilket da også i sig selv er et løst begreb, og du skal nok regne med en regelmæssig (helst daglig) indsats i en længere periode, hvis du vil udvikle en sund teknik. Et godt råd er at sætte et spejl op overfor din øveplade, hvilket vil gøre det meget nemmere for dig at iagttage din teknik.
 2. Hey Jonathan. Smid mig dit nummer og din adresse, og så finder vi ud af en dag i næste uge.

 3. Du kan komme forbi i næste uge på Frederiksberg :)

 4. Har du modtaget min mail med billeder af bækkenet? :)

 5. hey Jonathan

  Har sendt pm med mit nummer. gi et kald, så vi kan finde ud af noget.

  Vh Ulf

 6. musictheory.net er en ret god hjemmeside med både information og øvelser, og så er den gratis!
 7. Jeg startede med en Remoøveplade, og blev også træt af lyden ligesom dig, men her efter et par år er jeg faktisk vendt tilbage. Selvom om den larmer ret meget for et øveinstrument, synes jeg at den føles mest naturlig. Fx er min erfaring med HQ-øveplader at de har alt for meget rebound, sådan at mange ting bliver sværere når man går fra dem over på en rigtig tromme. Selvfølgelig kan det være smart i nogle henseender med meget rebound, men jeg synes ikke at du skal forkaste din gamle øveplade fuldstændigt.
 8. Tjek evt. "The All-American Drummer" ud. Den indeholder 150 rudimentbaserede soli for lilletromme der varierer fra let til mellemsvær sværhedsgrad. Det er måske ikke meget udfordrende (det kommer jo også an på hvad man gør ud af det), men hvis du mangler nyt materiale er der nok at tage af i den bog.
 9. Hej Jesper :) Jeg læste i en ældre tråd at du havde et klokkespil du muligvis ville af med? Står det stadig sådan til, og hvis ja, hvilket klokkespil er der så tale om?

 10. Er dit Gretschsæt solgt?

 11. Hvis du skal have en 'suspended cymbal' er det vigtigt at bækkenet ikke for tykt. Jeg ved at Paiste Signature Full Crashes fungerer godt i denne henseende. Vh, Jonathan
 12. Jeg kan også anbefale Elden Bailey - Wrist Twisters! Den er lidt svær at få fat i, men er den bedste teknikbog jeg nogensinde har været i nærheden af. Øvelserne er simpelthen meget 'virkelighedstro', og er lette at relatere til ens spilsituationer. Det skal dog siges at den kun arbejder teknik, dvs. lilletrommespil. Men dog vil jeg også mene at den er meget brugbar til trommesæt og ligger på på et mellem til højt niveau.
 13. Tillykke Har dit band en myspace eller noget hvor man kan hører jeres musik, for surfrock lyder da rimelig spændende. - Skal ikke op i fransk
 14. Har set dem live et par gange og der mener jeg også at de har lavet det stunt hver gang.. De er altså for fede live