Jonathan the Drummer

Member
 • Posts

  668
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jonathan the Drummer

 1. Jeg vil også anbefale dig at finde en god lærer, der kan guide dig og holde løbende øje med din udvikling. Og så skriver du at du først for en uge siden begyndte at øve 'korrekt' teknik op, så jeg vil da mene at det er forståeligt at du har svært ved det Der er desværre ikke nogen genvej til 'korrekt' teknik, hvilket da også i sig selv er et løst begreb, og du skal nok regne med en regelmæssig (helst daglig) indsats i en længere periode, hvis du vil udvikle en sund teknik. Et godt råd er at sætte et spejl op overfor din øveplade, hvilket vil gøre det meget nemmere for dig at iagttage din teknik.
 2. Du kan komme forbi i næste uge på Frederiksberg :)

 3. Har du modtaget min mail med billeder af bækkenet? :)

 4. musictheory.net er en ret god hjemmeside med både information og øvelser, og så er den gratis!
 5. Jeg startede med en Remoøveplade, og blev også træt af lyden ligesom dig, men her efter et par år er jeg faktisk vendt tilbage. Selvom om den larmer ret meget for et øveinstrument, synes jeg at den føles mest naturlig. Fx er min erfaring med HQ-øveplader at de har alt for meget rebound, sådan at mange ting bliver sværere når man går fra dem over på en rigtig tromme. Selvfølgelig kan det være smart i nogle henseender med meget rebound, men jeg synes ikke at du skal forkaste din gamle øveplade fuldstændigt.
 6. Tjek evt. "The All-American Drummer" ud. Den indeholder 150 rudimentbaserede soli for lilletromme der varierer fra let til mellemsvær sværhedsgrad. Det er måske ikke meget udfordrende (det kommer jo også an på hvad man gør ud af det), men hvis du mangler nyt materiale er der nok at tage af i den bog.
 7. Hej Jesper :) Jeg læste i en ældre tråd at du havde et klokkespil du muligvis ville af med? Står det stadig sådan til, og hvis ja, hvilket klokkespil er der så tale om?

 8. Er dit Gretschsæt solgt?

 9. Hvis du skal have en 'suspended cymbal' er det vigtigt at bækkenet ikke for tykt. Jeg ved at Paiste Signature Full Crashes fungerer godt i denne henseende. Vh, Jonathan
 10. Jeg kan også anbefale Elden Bailey - Wrist Twisters! Den er lidt svær at få fat i, men er den bedste teknikbog jeg nogensinde har været i nærheden af. Øvelserne er simpelthen meget 'virkelighedstro', og er lette at relatere til ens spilsituationer. Det skal dog siges at den kun arbejder teknik, dvs. lilletrommespil. Men dog vil jeg også mene at den er meget brugbar til trommesæt og ligger på på et mellem til højt niveau.
 11. Tillykke Har dit band en myspace eller noget hvor man kan hører jeres musik, for surfrock lyder da rimelig spændende. - Skal ikke op i fransk
 12. Har set dem live et par gange og der mener jeg også at de har lavet det stunt hver gang.. De er altså for fede live
 13. Lige i øjeblikket er jeg rigtig glad for mit 17" Bosphorus Traditional Thin Crash Men i situationer hvor det bliver for mørkt og "beskidt" tyr jeg til mit 18" Giant Beat; rent, hurtigt og ikke for gennemtrængende.
 14. Bemærk at han bruger en halv takt på at 'fyre' den af hver gang Næh, så er en god gammelsdags halvspin med mislykket grimasse under delvist vellykket gribeforsøg midt i et rockgroove meget mere min stil
 15. I slagtøjscenteret har jeg oplevet at de ikke engang nævner.. De runder bare beløbet af i nedadgående retning og giver en 10-15%. I AAGE har jeg heller ikke oplevet at skulle spørge efter den. Det handler bare om at samle sine køb, sådan at man køber flere ting på en gang. Hvis de så ikke selv nævner det, ville jeg bare selv diskret foreslå en pakkeordning med lidt rabat.
 16. Nogen der har gode erfaringer med Fiberskyn som batterhead på stortrommen?
 17. Jeg søger ind på Sankt Annæ's MGK.. Altså gymnasie kombineret med MGK. Og jeg spiller Tower of Power's "Diggin' on James Brown" og Michael Jackson's "Scream". Jeg håber på det bedste - Og jeg har spillet i 6 år.
 18. Jeg må nok sige at det ikke er den slags trommeslageri jeg bryder mig mest om.. Ku jeg spille det? Det ku jeg sikkert ikke, men det har jeg for at være helt ærlig heller ikke noget behov for For mig virker det lidt som om han er startet i den 'forkerte' ende af at spille trommer.. Og så kunne det være fedt hvis han holdt fast i en af sine idéer i mere end 10 sekunder.. - Det er i hvert fald min mening efter dét klip.. EDIT: Og jeg tror også at jeg ville blive ret træt af at spille Blastbeat i 3 minutter kun ved at bruge armene
 19. Jeg skulle mene at Zyn er bækkener produceret af trommefirmaet "Premier". Ved ikke hvordan det har været, men nu bruges de vist mest i bækkenpakker der sælges sammen med deres Cabria-trommesæt.
 20. Tror jeg har den nu.. Det er: R RLRRLRLRRLRRLLR RLRRLRLRRLRRLLR
 21. RLRRLRLRRLRRLL For mig at høre er det bare Mozambique-figuren med to dobbeltslag til sidst istedet for et dobbeltslag og to enkeltslag..
 22. Lurendrejer Og mht tråden: Selvfølgelig betyder tråden ikke noget.. Men hvis der er nogen der synes det er sjovt at have sådan en 'konkurrence' kørende, hvorfor så ikke bare lade dem? Jeg synes da at det er meget sjovt, og det er der da også andre der må gøre når tråden har kørt på 37 sider.. (Nej, jeg har ikke postet der hver dag det sidste halve år ) Sådan set bare min holdning..
 23. Ja, hvem finder dog på at starte sådanne tråde?
 24. Jeg plejer bare at spille RRLLRLLRRL med accenter på enkeltslaget.. Hvis man spiller det ind over en 4/4-rytme giver det en fed effekt