Christian Dyreborg

Member
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

About Christian Dyreborg

 • Birthday 07/05/1991

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Albertslund

For- og efternavn

 • Fornavn
  Christian
 • Efternavn
  Dyreborg

Recent Profile Visitors

4,184 profile views

Christian Dyreborg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Hej! Jeg har en 10” snare, og jeg skal have skiftet skind på den. Men jeg skal have et skind som kan give den noget power.. Jeg ville gerne have lyden hen af noget som denne her: Hvad anbefaler i ?
 2. Kan man ændre sit profilnavn?
 3. Hej. Jeg aner slet ikke om jeg skriver det rigtige sted. Men jeg har ikke spillet rigtig i halvandet år, og skal til at starte lidt op igen fordi jeg savner det, men jeg har intet øvelokale, så jeg tænkte om der er nogen som har et øvelokale man kunne leje på timebasis i en 4-5 timer snarest. Det skal være i København eller omegn. Jeg håber i kan hjælpe..
 4. Jeg har ikke nogen tromme til salg på dba. .. Men jeg var egentlig bare nysgerrig, fordi jeg havde hørt godt om trommen, og overvejede at købe en ..
 5. Jeg har brug for lidt hjælp .. Jeg har søgt lidt på nettet, men har ikke rigtig kunne finde frem til noget.. Hvad er en Sonor 10" Designer Series snare værd?
 6. Hej! Nogen der kan fortælle mig lidt mere om denne tromme? https://www.dropbox.com/s/qrfedi8trjl2949/billede%2027-08-2015%2016.37.42.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/vhqwe6wh7q883v0/billede%2027-08-2015%2016.37.36.jpg?dl=0 Gerne bare sådan noget standard info også gerne en evt. Slagspris cirka..
 7. Jeg sidder nemlig ikke kun bag trommer, bevæger mig også rundt på scenen, og skal også bruge det til noget andet hvor jeg også skal være mobil ..
 8. Hej. Jeg er lidt på udkig efter trådløs in-ear monitor. Jeg manger kun den trådløse sender.. Men hvad skal man købe? Hos Thomann starter det fra 750 kr. Men tænker de ikke rigtig er noget værd... http://www.thomann.de/dk/in_ear_traadloese_systemer.html?oa=pra Er den her noget værd? http://www.dba.dk/in-ear-monitor-sennheiser/id-1016004826/
 9. Hej. Jeg har fået fat i en march tromme, og vil gerne have nye skind på den, både top og bund. Men skindene, nok specielt slagskindet, skal kunne fungere både som march trommeskind og ale. lilletrommeskind, da jeg kan slå top seiding fra, og den kan bruges som en alm. lilletromme.
 10. Hej. Kan i hjælpe med at komme med nogle forslag til en god men dog så billig mixer med minimum 5 monitor sends?
 11. Jeg kan godt lide mine lilletrommer er tørre i lyden.. Og på 2 af mine lilletrommer har jeg været heldig i forhold til det skind jeg har på.. Men hvis jeg nu skal det tørreste skind der findes, hvad skulle det så være?