Sebski

Member
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profilinformation

 • Bopæl
  Kbh

For- og efternavn

 • Fornavn
  Sebastien
 • Efternavn
  Desfeux

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fandt ud af lidt mere igår. er ny i eltrommer og midi. Jeg havde sat usb kabel mellem TD25 og PC, lyd ud fra pc. som jo var forkert. nu lytter jeg fra TD25 modulet og lyden er bedre, men har fået mere latency. Jeg kigger lige på det i aften og prøver lidt mere test så melder jeg tilbage. PS: har installeret asio4all driver, skal jeg vælge den i addictive drums2?
 2. Hejsa. Jeg har et Roland td-25. som jeg gerne vil prøve med Addictive Drums 2. Jeg har connected fra USB ud af TD-25 direkte til an macbook pro i5. Late 14. Når jeg sidder og laver et preset direkte på PC uden den er tilsluttet til td-25 lyder er rigtig godt, men når jeg smider TD-25 ind over og spiller er lyden sku ikke for god. Skal jeg have et lydkort eller er der noget andet jeg overser. Håber nogen kan hjælpe. Mvh Seb
 3. Sebski

  Hørebøffer:)

  Tak for info, kigger på mulighederne.
 4. Hejsa alle sammen. Jeg har et Roland td-25, og søger nogen gode hørebøffer eller inears. Budget max 1000 kr,. gerne billigere. Hvad er bedst for tiden? Tak
 5. Samme koncert mere smadder på
 6. Synes lige jeg ville dele denne til dem der ikke skulle ha set den..
 7. Sebski

  Tune-Bot

  Jeg vil gerne lige smide en lille anbefaling. Jeg har den og ja den virker rigtig godt, jeg har aldrig været god til at stemme, synes at jeg går død i det når jeg har prøvet naturel:) Så købte tunebot, og må sige at mine trommer aldrig har lydt så godt. Det som også sker når man sidder og stemme er at ens øre også lærer at forstå trommen, så men faktisk lærer hvor man ligger så man kan stemme uden tube bot. Jeg kan anbefale dimsen, IMO virker den rigtig godt, og lærer en at stemme:)
 8. hmm jeg skrev til dem igår og har intet svar fået... mærkeligt, hvilken mail skrev i til?
 9. Tak for debat:) Ja regnede også med jeg ville ryge op på 1/2 pris af ST, fandt iøvrigt hjemmesiden http://www.lihualituo.com/index.asp og en side til en drum builder hvor jeg læste om det http://www.resource4drums.com/topic/1752-clear-acrylic-custom-kit-build/ så kan interreserede kigge han sæt og meninger om kval. Jeg vil selv undersøge det nærmerer. Ang at bore så er det nogen med at tage et hårdt bord og borer meget langsomt så det ikke smelter.
 10. Hej TS. Går med tanken og at bygge akryl trommer. 10" - 16" - 22x20". Jeg har hardware fra et slidt præmier capra standard set som jeg tænker skulle bruges. jeg har så kigget på STdrum på akryl sheels, som jo bliver rimelig dyrt. Men har også fundet denne sælger på ebay http://stores.ebay.com/musicstorema/drum-/_i.html?_fsub=276027119&_sid=854452909&_trksid=p4634.c0.m322 Det er godt nok fra Kina men har fundet en del tråde på US/UK tromme bygge fora at forhandleren skulle være god, der bliver også lavet breing edge fra forhandler.. Ville lige dele og hører jeres mening. Pris her for de størrelser jeg tænker mig bliver 1555, uden fragt.
 11. Har samme slags, lyder helt fint og dæmper rigtig godt:)
 12. Nå en lille opdate.. Efter mange meter sandpapir og ømme arme er det lykkedes at komme i bund og få alt det klistret olie af, de virker helt tørre nu. Er bare kommet i tvivl om jeg skal gi olie igen, der kan være steder hvor der stadig er olie i træet og jeg er nervøs for at gi sættet igen hvis det ikke kan trænge ind de små steder hvor der er lidt olie tilbage? Skal jeg bare gi det igen og tørre ordenlige efter, eller skal jeg gøre noget helt andet?
 13. Opdate. Petroleum havde ikke gjort noget, stadig klistret så har slebet en del, 10 tam virker til at være ok 18 og 22 er slemme så det kræver en del arbejde. Skal jeg slibe med fin eller grov papir? synes ikke der sker det store med korn 400 som jeg bruger nu..
 14. Det er super Henrik, tak det vil jer prøve:)
 15. Tak Henrik.. Jeg fik givet det en ordenlig omgang petrolium idag, ser ud som om det virker, jeg lader det tørrer op og giver det en tur igen i morgen.. Når jeg nu forhåbenlig har fået alt klistret af, skal jeg så gøre mere? den finish det har nu er er jeg glad for, den første gang jeg gav det olie er det trængt ordenligt ind, så olien var bare for at beskytte træet og gøre den nemt at tørrer af.