ahjdwoor

Member
 • Posts

  138
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profilinformation

 • Bopæl
  Denmark

For- og efternavn

 • Fornavn
  Anders
 • Efternavn
  Holm Jensen
 1. Ja, det har det taget fra start til slut. Vi har været afbrudt af flere ting, men det er godt at tønderne “sætter” sig under perioder med tørring og uden arbejde på dem.
 2. Ja, de lyder kanon godt. De små tammer skal jeg lige kende lidt mere, men de store tammer og stortrommen er for vilde.
 3. Så blev trommerne færdige Der er mange billeder af hele processen, men dem ligger jeg i en zip fil ved lejlighed.
 4. Jeg søger DW eller Gibraltar clams og fittings til rack. Det meste har interesse
 5. Jeg har spillet på nogle Evans clear, og de havde en dejlig rund lyd. Da trommerne er 9½ mm tykke, og stortrommen er 10-11 mm, samt de hårde vintage 60 kanter. Så tror jeg ikke jeg skal ha for meget "smask" fra skindet, og det behøver ikke at være for dæmpet. Det skal dog kunne holde til min spillestil
 6. Thanks Hvad kan anbefales af skind?
 7. Stortromme benene er på Sjælland og jeg sidder i Aalborg, så jeg kan ikke lige sende billede nu. Der var mere om der var en standard måde de blev monteret?? Ellers går jeg ud fra sund fornuft og den stortromme jeg har herhjemme
 8. En kæmpe tak til DRUMMAKER for skiltene.. Sorry at det sidste vender lidt sjovt.. Jeg har lidt spørgsmål: 1. Hvor og hvordan sættes stortromme benene korrekt? Er der en guide til dette? 2. Jeg skal vælge skind, og jeg tænker ikke coated. De skal kunne klare en der slår til. Så jeg havde nogle tanker som Remo emperor eller Evans none coated 2 lags olie skind. Noget der passer i stilen til stortrommen. Remo Ambassador som front skind og jeg får lavet et sort frontskind med huller til stortrommen. Det skal siges at jeg spiller punk rock, metal og RnR. (Undskyld Jazzslagere )
 9. Så er de klar til fittings
 10. Jeg optager så snart jeg har fået alt mit studiegear til Nordjylland.. Vi overvejer også at tage det med på en udstilling, hvis der findes sådanne?
 11. Vi tager indvendigt af tønden, og bagefter lytter jeg om trommen har den resonans som jeg kan li. Hvis ikke, så tager vi lidt mere..
 12. Nej, de kommer ned på 8-9 mm. Stortrommen bliver 11-12 mm. Der bliver sprøjte et tyndt lag lak på, så det bliver ikke et issue med tykkelsen af det. Der kommer støbejerns reifer på i messing og tube lugs. I samme stil som den jeg har på lilletrommen vi byggede. Og undskyld de ekstra indlæg i tråden. Mobilversionen drillede en del igår
 13. Næste step er at få drejet 2 mm af indvendigt. Derefter får det Holm og søn logoer og mange lag lak igen.
 14. Næste step er at få drejet 2 mm af indvendigt. Derefter får det Holm og søn logoer og mange lag lak igen.
 15. Næste step er at få drejet 2 mm af indvendigt. Derefter får det Holm og søn logoer og mange lag lak igen.