Christian Kofod

Member
 • Posts

  185
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Christian Kofod

 1. Vater 5B - den eneste stik jeg har brugt de sidste 3-4 år.
 2. Et interview med en producer, som angiveligt skulle vide noget om det:
 3. Den Star Wars-kavalkade, der kører på TV3+, gør vist mere skade end gavn
 4. Det kan du selvfølgelig have ret i. Men så er det da godt at det fungerer, så længe det kun er til dig selv
 5. Det satme godt lavet! Der er jo en hel karriere dér Men det viser vel også, hvor meget det betyder for prisen, at der står Vic Firth på dem, hvis du kan lave dem så de er så ens med Vic Firths, men kun til en brøkdel af prisen som de tager for dem..
 6. De har lanceret IE 11 - det kan være den fikser problemet? Ellers synes jeg også klart at Firefox er den mest stabile browser lige nu. Opstarten tager dog væsentligt længere tid, sammenlignet med de øvrige browsere..
 7. Teknisk set har du mulighed for at lave dem selv. De bliver nok ikke ligeså vellydende, men det bliver i hvert fald billigere. Det kræver selvfølgelig at du har hænderne skruet ordenligt på. Du kan søge på 'homemade octobans'
 8. Men alligevel orkede du at skrive, at du ikke orker at skrive, hvad du ikke orker?!?!
 9. Fed EP. God balance mellem de respektive instrumenter! Og ja, trommerne lyder dejligt og fedt spillet
 10. Det er ikke fysisk muligt for Motörhead at spille for højt..!
 11. http://www.trommeslageren.dk/forum/index.php?showtopic=69443
 12. Nej, du behøver sgu ikke at bekymre dig om bøde/fængsel.. Bare forsøg at få trommerne så langt frem i lydbilledet, så de næsten "dækker" over original-tracket, så burde de se gennem fingre med det
 13. Jeg takker for hjælpen og tilbudet, og vender tilbage når/hvis det bliver nødvendigt med assistance
 14. Er der ikke mulighed for at få en 14"x5,5", ligesom i ahorn? Ellers skal jeg til at skære en 6" ned og så skal jeg også lave nye kanter.
 15. Hey! Er der nogle af jer, som kender et sted hvor man kan købe en birk kedel til en lilletromme, som jeg har i tankerne at lave? Har tjekket Stdrums, men de har vist kun kedler i ahorn. Kunne der eventuelt også være en af jer, som har en liggende? De skal ikke være alt for dyre, helst en 5-700 kr. Vh Christian
 16. Den video var skyld i at jeg den dag idag ser Buddy Rich som værende den mest arrogante trommeslager nogensinde - ikke engang Lars Ulrich kan komme op på hans niveau..
 17. Flat foot-teknikken som er vist i KalEls link, kan måske bruges. Det er vist det de fleste, som spiller med dobbeltpedal bruger. Jeg bruger den også selv en variation af den, selvom jeg ikke bruger dobbeltpedal og man kan sagtens for det til at fungere med kun én fod. Du kan enten vælge hvile foden på hælpladen og så rokke frem og til, eller du kan gøre som mig, hvor jeg holder foden ca. 5 cm. over pedalen og så nærmest 'tapper' ned på pedalen og udnytter fjederens rebound.
 18. Har hørt mange sige gode ting om logocut.dk
 19. Så prøv Vaters stikker med nylontip. Foretrækker også selv trætip, men har tævet mig gennem en god del af dem med nylontip, uden at det var nylontippen, som gav efter. Tror faktisk aldrig jeg har prøvet at tippen revnede/røg af. Men hvis det er den lyd de giver fra sig, som er problemet, så må du nok prøve med noget lak, etc.
 20. Det skal jeg ikke gøre mig klog på, så der må lige en ekspert på banen
 21. http://www.vintagedrumguide.com/ludwig_badges.html
 22. Kommer lige med noget viden som jeg ikke er sikker på du kan bruge til noget som helst.. men helt grundlæggende, så er der to typer: Jazz og precision. Precision er meget brugt i rock, da den har en meget dyb og "basset" lyd. Jazz derimod har en smule mere kant, måske lidt buzzene (det er nemt at finde lyd på de forskellige). Mere eller mindre alle fabrikanter har lavet deres udgaver (der er selvfølgelig nogle som ikke har), hvilket gør at du kan finde nogle som ligner disse modeller fra 500 kr. til noget på den frække side af 30.000 (Fenders egne). Der er vel bare et spørgsmål om hvad du vil bruge bassen til: Skal du bare spille der hjemme, måske ud og optræde lidt eller vil du være den næste Marcus Miller? Du kan sagtens finde en Squier (Billigere mærke ejet af Fender), til 2-3000, som vil gøre at du kommer rigtig langt, men pas på med alt for billige, da du kan risikere at halsen er skæv eller noget i den dur