Niclasthem

Member
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Niclasthem

 • Birthday 05/17/1995

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Holsted

For- og efternavn

 • Fornavn
  Niclas
 • Efternavn
  Them

Recent Profile Visitors

2,784 profile views
 1. Hejsa. Jeg leder efter et øvelokale på Nørrebro hvor jeg kan smide mine trommer ind og aller helst øve en masse. Er der nogle der kender et sted hvor der bare er et par kvm? Helst til SU venlige priser. Håber i kan hjælpe. Mh. Niclas
 2. Hejsa alle! Tusind tak for hjælpen. Det bliver en kombination at noget whiskers, hot rods, og en Cajon. Moderators er bestilt. Jeg får undervisining af en fabelagtig lærer fra KBH der hedder Martin Andersen, bor selv i nærheden af Esbjerg. Og vil tage det op med ham. Igen, tusind tak! Niclas Them.
 3. Hejsa! Jeg er med i et band, og vi spiller rigtigt tit til spisning+dans. De sidste par timers dans til et bryllup eller ligende er ikke et problem. Men de første par timer under spisningen er sgu svær. Selve trommesættet kan jeg godt holde nede, men bækkener er sgu et problem. Jeg har så købt et el-sæt, det kan jeg ikke forene mig med og vil hellere undlade at spille til den pågældende fest i det tilfælde. Nu går jeg og overvejer disse Zildjian GEN 16 akustiske/elektroniske bækkener, er der nogen der har erfaring med disse? Dem vil jeg sætte sammen med mit akustiske trommesæt. Hvad går i live får at holde lydniveauet nede? Det kan ikke passe at jeg er den eneste med dette problem. Hvor mange af jer spiller trommer under spisningen osv? Jeg har investeret i et Clearsonic Drumshield, og det hjælper. Men er sgu ikke altid nok. Jeg har dejlige tynde stikker og jeg betegner ikke mig selv som "hard-hitter" konstant, men ikke hårdt. Håber nogen af jer har en masse gode råd! På forhånd tak. Niclas.
 4. Hejsa Henrik! Tak for det, jeg tjekker dem begge ud.
 5. Hejsa trommeslagere. Kender i en iPad app hvor jeg kan afvikle mine backingtracks MP3/WAV og have lyrics på den, i samme app? Jeg kan ikke finde en? Kender i en? På forhånd tak. Niclas.
 6. Jeg har lige set deres nye live DVD fra Polen, og har også set alle klip fra Japan. Jeg savner Phillips, jeg synes Carlocks spil er for stift og kedeligt. Ikke ondt ment, de er begge sindsygt dygtige. Jeg glæder mig dog til at høre det nye album i 2015.
 7. Hejsa! Jeg overvejer at bestille Zultan Z serie hjem for at prøve dem. Har fundet et lydklip hvor de lyder rimelig fantastisk efter min mening. Z serien skulle efter hvad jeg har læst også være den serie i Zultan som er tættest på Zildjians K serie. Jeg vil prøve følgende: 14" Hi-hat, 18" Crash, 17" Crash, 21" Ride, og evt et effekt bækken, China eller et splash måske et 19" crash. Og dem der ikke lyder godt kan jo bare blive sent retur til thomann. Er der nogen der har prøvet denne serie som kan fortælle lidt om dem? Lydklip: http://www.musikmachen.de/Tests/Zultan-Z-Serie-Cymbals Mh Niclas.
 8. Blot for at følge op på spørgsmålet. Jeg var til min prøve i torsdags, inden prøven kontaktede jeg MGK-Syd og de sagde jeg var velkommen til at bruge mit eget sæt. Så det gjorde jeg. Prøven gik rigtigt godt, jeg spillede Treasure (Bruno Mars) og Rosanna (Toto) Jeg fik ét flot 10 tal så jeg er fuldt ud tilfreds!
 9. Tror ikke det er tiden der er et problem. Om jeg skal til at skifte pedal, rette det andet sæt til osv, det kan hurtigt tage lige så lang tid. Jeg er jo helt alene i lokalet sammen med bandet, så der er jo ingen der ser at jeg sætter mig eget sæt op. Men tænker lidt over det og finder ud af hvad jeg gør.
 10. Hejsa! Jeg skal til MGK-prøve på torsdag. Jeg ved at jeg har mit prøvelokale 40min før min prøve starter, så derfor har jeg besluttet mig for at jeg vil tage mit eget sæt med. Jeg spiller desuden også med 1 racktom og 2 floortoms. Så jeg er meget vandt til at have mit ride bækken i den position hvor man normalt har en 2nd racktom. Og jeg ved trommesæt der er i lokalet er 2 racktoms 1 floortom. (Og er ikke altid stemt lige godt) Nå men.. Kan det virke "forkert" i censors øjne at jeg kommer med mit eget super dejlige DW sæt og de andre må "nøjes" med det trommesæt der står i lokalet? Har snakket med Eksamenskoordinatoren, og han siger at folk ofte tager egen: Pedal, Lilletromme, bækkener med til prøven. Så jeg tænkte med det samme at jeg tager hele sættet med! At stille hurtigt op er ikke noget problem, har spillet rigtigt meget live af en MGK ansøger at være, alt fra små ballejobs til opvarming for Boney-M til open air koncert mm. Hvad synes i? Mh Niclas.
 11. Lause du har ret, det er det der betyder allermest! Heldigvis kan sådan noget som lyd aldrig diskuteres.
 12. Gerne! Har læst en anden sag ang. DW herinde, hvor at der er en der skriver at hans Mapex sæt til halv pris af et DW sæt, lyder ligeså godt som et DW sæt til det dobbelte. Det er fordi at personen altid har spillet Mapex, og derfor går der lidt nostalgi i det. Fordi så er det som det plejer at være. Ligesom nogen har det med Pearl, DW, Tama, Gretsch. Hvis du kan følge mig?
 13. Hej Kasper! Jeg har selv - 2 mdr siden, modtaget mit DW Setup. Jeg tog til Frankfurt messen sidste år, får at prøve de forskellige kedler der var fra DW. Jeg snakkede med John Good og han gjorde mig meget klogere på det hele. Jeg endte med at bestille et setup som følgende: DW Collectors maple SSC. 20*18" BD VLX + 16*14" floor tom VLX 14*12" floor tom X 10*8" racktom VLT med Reinforcement hoops Ingen snare. Jeg prøvede også deres Performance, men der er forskel. Heldigvis da. Jeg har meget let ved at stemme disse trommer, og ja nok lyder de umiddelbart ligeså godt som evt. billigere trommer, men hvis du sammenligner dem i en "4sound" butik sæt vs. sæt. er det jo også lidt nostalgisk - der skal sættes mikrofoner på et i studie, og så hører man en kæmpe forskel. Hvis du er i nærheden af Holsted en dag, så er du meget velkommen til at komme forbi at prøve det. Du vil ikke fortryde dit køb. Her er et DW Collectors, som SSC - med Reinforcement hoops Jeg forelskede mig helt i denne video. Heldigvis kan sådan noget som trommelyd aldrig diskuteres.
 14. Så er de her! Jeg har nu stillet dem op og leget lidt med dem. Jeg skal lige vende mig til en 20" stortromme, men forsatan hvor lyder det godt! Jeg skal øve med bandet lørdag, og regner med at smide et par mikrofoner på søndag. Jeg bruger disse mics: 3x Shure Beta 98 AMP (toms) 2x Shure SM 57 (snare) 1x Sennheiser 602 + evt. Subkick (KD) 2x Shure SM 81 (OH) 1x Røde NT5 (Hi-hat) 2x Groove Tubes GT-46 (ambiens) Håber at få en fantastisk lyd ud af det. Billeder kommer snart.