hlyl

Member
 • Posts

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

hlyl last won the day on April 2 2019

hlyl had the most liked content!

Reputation

3 Neutral

About hlyl

 • Birthday 01/04/1966

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Glostrup

For- og efternavn

 • Fornavn
  Henrik
 • Efternavn
  Lynge

Recent Profile Visitors

3,508 profile views
 1. hlyl

  TS-Dag(e) i 2019

  Der en en lille gruppe af brugere der har diskuteret TS dag(e) 2019 en lille smule og der lader til at være enighed om følgende: En lørdag iløbet af efteråret Gerne i forbindelse med "Det Sorte Marked" Måske er det at foretrække hvis det er på Fyn Derfor er det vi nu mangler en der har mulighed for at skaffen en lokalitet. Det er perfekt med en skole, et beboerhus eller en virksomhed hvor der er mulighed for at have et antal trommesæt fra lørdag morgen til søndag morgen. Hvis du er vicevært, pedel eller har forbindelser der kan bruges så kontakt @hlyl.
 2. hlyl

  TS-Dag(e) i 2019

  Er der nogen der er friske på at gå i tænkeboks omkring hvor det kan være - der er vel ikke adgang til den dejlige skole på fyn som jeg husker med glæde :o)
 3. ville lige dele et skud af mine "nye" DW all maple. Produktions data 22 april 1997
 4. Mange tak for svar - jeg samler og så glæder jeg mig til at høre dem, ville bare gøre det rigtige nu hvor de er helt skilt ad.
 5. Har et sæt DW stående som jeg skal igang med. Alt hardware er pillet af og så tænkte jeg om der var en der var frisk på at vurdere om der for en sikkerheds skyld skulle laves friske kanter før jeg samler igen. Jeg har aldrig hørt dem da jeg hentede dem i US. En der er frisk med en plade og en kant-fræser ?
 6. tænkte bare at jeg ville friske dem lidt op og måske mere end en fugtig klud og lidt mild sæbe
 7. Skal have disse DW drums sat i stand. De er fra 22 april 1997 men jeg er i tvivl om det er lak eller olie. Hvad skal jeg gøre for at friske dem op igen ?????
 8. Har du prøvet de der DDrum DDRSKIT Red Shot Trigger og hvis ja hvordan virkede de ??
 9. Syntes du ikke at finish ser meget godt ud. Til en pris af 17,61 for 5 styk syntes jeg virkelig at de ser godt ud
 10. Hej alle Jeg har lige modtaget et parti Chrome airvents som er bestilt på aliexpress til den fantastiske pris af US $2.71 / 5 stk. Det er lykkedes for dem at komme frem på lidt over 1 uge og ved nærmere kig ser det ud til at være god kvalitet. Hul diameter er lidt mindre end 12 mm Yder diameter er 16 mm Billeder vedhæftet. Efter min ferie får jeg smidt et par stykker ned til henrikrathje så han kan checke kvaliteten.
 11. Den ser rigtigt godt ud, kunne godt tænke mig at høre den. Den er vel knas-tør som en gren der har ligget længe i solen :o)
 12. Det finder vi helt sikkert ud af, der er jo ikke langt fra glostrup til ishøj.
 13. hvis de er ok de der air-vents kan du prøve nogle stykker. Jeg bestilte en del extra når jeg var igang. De så ok ud på billedet men måske er finish noget lort
 14. Den du plejer at anbefale - Liberon "finishing oil" importeret via sløjd import fra sverige. Har bestilt nogle u-originale air vents med gevind fra Kina så der går 20 - 40 dage før de er her. tænkte at jeg gerne ville kunne tage badges af igen uden at bore dem ud. Må se om diameter passer ellers må jeg udvide hullet med 1-2 cm. syntes også selv at der er blevet rigtigt godt og glæder mig til at få det hele samlet. Skal have checket med Sonor om de kan fortælle noget om alder etc udfra serie nummer på snare og basedrum.
 15. Så er den første Tom ved at være samlet. Mangler lige de air vents der skal på det endelige resultat men ville lige vise et efter billede. Har lavet finish med olie og syntes at efter de 8 gange olie var farven så dyb at det var synd at matte med ståluld. Sorry for ikke at følge moden, men jeg syntes at det ser super fedt ud. EFTER: Før: