<get-a-grip>

Member
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

<get-a-grip> last won the day on April 27 2012

<get-a-grip> had the most liked content!

Reputation

1 Neutral

About <get-a-grip>

 • Birthday 04/07/1992

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Virum

For- og efternavn

 • Fornavn
  Mathias
 • Efternavn
  Sidor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Lause BD: AKG D12 Snare: Unidyne Pistolgrip 454 Overhead: Neumann M49 Shoulder: Neumann U47
 2. Tak for ros! Det er et gaaaammelt nummer, vi hev frem for at lave videoen. Så det er meget lige ud af landevejen ift. resten vi har. Lause, har ikke styr på mics, men kan prøve at høre vores producer ad. Lille John, jeg er ikke nødvendigvis enig, men lyd er altid subjektivt! Og tak for tilbuddet, men nummeret er ikke noget vi regner med at gå videre med eller release på anden måde end i forbindelse med den video her, så det ville næsten være fjollet at mixe mere på det, hvis du forstår!
 3. Vores producer skulle teste gear fra Rostec, så vi fik lov at indspille et nummer kun ved brug af 8 kanaler på hele pismøget! Det lyder fandme da hæderligt! Man behøver ikke altid 100 mics
 4. Nogle der har en Cajón, de ville gide låne ud eller leje ud til en overkommelig pris? Skal bruge en til et job i Spil Dansk Uge, men vil ikke gå ud og købe en for 1 gig.. Håber der er en venlig sjæl!!
 5. Tak alle sammen! Pierre Madsen kommer tit i og har trænet i Lyngby Bokseklub, hvor jeg selv træner så sagde jeg at det burde han sgu lige have! - selv tak Rune, det var super fedt.
 6. Den professionelle bokser Pierre Madsen gik her til aften i ringen til en særlig version af vores nummer "Predator" skrevet specielt til ham. Det blev sendt på tv2 Sport (måske nogen så det???) Det var fandme en helt særlig oplevelse!! på den gode måde! Giv et lyt og gerne ris/ros! (det er en kort udgave af et længere nummer, da det jo er begrænset hvor lang tid det tager at vade op i ringen!)
 7. Vi har indspillet et nummer med en af vores gode venner på den Rytmiske Højskole i Vig. Håber i digger det. Jeg synes det er blevet helt udemærket!
 8. Live fra Tapperiet: https://www.youtube.com/watch?v=gQwlIqVNMaU
 9. www.facebook.com/blackbeatDK massiv rock in your face. Base i KBH
 10. fedt! sad dog og ventede på et synkoperet motherfucker fill i 3 over fire eller noget Der blev lidt meget HVFF HVFF HVHV FFHV osv. (bare et eksempel) i længden. Men du spiller skide tight!
 11. Greb er sgu også genial. Vidste ikke de havde haft samme lærer, men er ikke overrasket! Skal i forresten ind og se Benny Greb Clinic?? det bliver fædt!
 12. Hun overdriver meget, men jeg tænker også det måske er lidt med vilje i sådanne deciderede tromme-videoer. Hun udgiver vidst en plade, hvis ikke hun har gjort det, hvor hun selv siger hun ikke vil have artistisk fokus, men bare koncentrere sig om groovet. Men ja, hun er vild nok! Synes det er lidt Benny Greb over stilen... han er også tysker.. De må putte noget i vandet dernede...
 13. Faldt lige over hende her! Hun er satme groovy og en polyrytmisk motherfucker! Tjek også hendes andre videoer ud, hun er vild nok.
 14. I morgen, fredag 10/4, er der fed musik på Lygten, KBH. Aftenen står i rockens navn med masser af tung fuzz, fængende riffs og ikke mindst tøndeslag(t)ning fra blandt andet undertegnede! 3 bands spiller! - Jet Black - Monotype - Blackbeat (mit band) Entré 60 kroner! Billige bajere! Slå til!