<get-a-grip>

Member
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by <get-a-grip>

 1. @Lause BD: AKG D12 Snare: Unidyne Pistolgrip 454 Overhead: Neumann M49 Shoulder: Neumann U47
 2. Tak for ros! Det er et gaaaammelt nummer, vi hev frem for at lave videoen. Så det er meget lige ud af landevejen ift. resten vi har. Lause, har ikke styr på mics, men kan prøve at høre vores producer ad. Lille John, jeg er ikke nødvendigvis enig, men lyd er altid subjektivt! Og tak for tilbuddet, men nummeret er ikke noget vi regner med at gå videre med eller release på anden måde end i forbindelse med den video her, så det ville næsten være fjollet at mixe mere på det, hvis du forstår!
 3. Vores producer skulle teste gear fra Rostec, så vi fik lov at indspille et nummer kun ved brug af 8 kanaler på hele pismøget! Det lyder fandme da hæderligt! Man behøver ikke altid 100 mics
 4. Nogle der har en Cajón, de ville gide låne ud eller leje ud til en overkommelig pris? Skal bruge en til et job i Spil Dansk Uge, men vil ikke gå ud og købe en for 1 gig.. Håber der er en venlig sjæl!!
 5. Tak alle sammen! Pierre Madsen kommer tit i og har trænet i Lyngby Bokseklub, hvor jeg selv træner så sagde jeg at det burde han sgu lige have! - selv tak Rune, det var super fedt.
 6. Den professionelle bokser Pierre Madsen gik her til aften i ringen til en særlig version af vores nummer "Predator" skrevet specielt til ham. Det blev sendt på tv2 Sport (måske nogen så det???) Det var fandme en helt særlig oplevelse!! på den gode måde! Giv et lyt og gerne ris/ros! (det er en kort udgave af et længere nummer, da det jo er begrænset hvor lang tid det tager at vade op i ringen!)
 7. Vi har indspillet et nummer med en af vores gode venner på den Rytmiske Højskole i Vig. Håber i digger det. Jeg synes det er blevet helt udemærket!
 8. Live fra Tapperiet: https://www.youtube.com/watch?v=gQwlIqVNMaU
 9. www.facebook.com/blackbeatDK massiv rock in your face. Base i KBH
 10. fedt! sad dog og ventede på et synkoperet motherfucker fill i 3 over fire eller noget Der blev lidt meget HVFF HVFF HVHV FFHV osv. (bare et eksempel) i længden. Men du spiller skide tight!
 11. Greb er sgu også genial. Vidste ikke de havde haft samme lærer, men er ikke overrasket! Skal i forresten ind og se Benny Greb Clinic?? det bliver fædt!
 12. Hun overdriver meget, men jeg tænker også det måske er lidt med vilje i sådanne deciderede tromme-videoer. Hun udgiver vidst en plade, hvis ikke hun har gjort det, hvor hun selv siger hun ikke vil have artistisk fokus, men bare koncentrere sig om groovet. Men ja, hun er vild nok! Synes det er lidt Benny Greb over stilen... han er også tysker.. De må putte noget i vandet dernede...
 13. Faldt lige over hende her! Hun er satme groovy og en polyrytmisk motherfucker! Tjek også hendes andre videoer ud, hun er vild nok.
 14. I morgen, fredag 10/4, er der fed musik på Lygten, KBH. Aftenen står i rockens navn med masser af tung fuzz, fængende riffs og ikke mindst tøndeslag(t)ning fra blandt andet undertegnede! 3 bands spiller! - Jet Black - Monotype - Blackbeat (mit band) Entré 60 kroner! Billige bajere! Slå til!
 15. Bandet hedder Blackbeat, nummeret hedder "Ego" Vi er godt tilfredse med det, men det er altid rart med konstruktiv ris/ros herindefra! Håber i kan lide det. Det er et raw-mix fra en koncert på Tapperiet i Køge.
 16. skriv til www.blackburst.dk sindssyg fed lydmand, har alt gear nødvendigt til sådan et job. Han vil helt klart være en 100 gange federe løsning til pengene, ift at gå på kompromis med for lille mixer osv osv.. Ville jeg helt klart gøre! Håber I finder en god løsning, og god fornøjelse med jobbet!
 17. har super god erfaring med Regal Tip whiskers, de er fandme lækre at spille med!
 18. fucking sweet sanger!! resten lyder selvfølgelig også mega sprødt
 19. synes det er ærgeligt, at trommer ikke er heeelt tight... Det er fedt i tager den ned i tempo, men det bliver også sværere at spille beatet tight nok... og det synes jeg måske ikke helt det er her... Men ellers spiller i sgu fedt sammen! Jeg digger det!
 20. Vi regnede ikke på nogen måde med at vinde, da vi ikke fil så mange med til første runde.. Vi havde 20-25 venner med, men fik 117 stemmer mener jeg.. Så det passer ikke helt at det kun handler om at tage mange venner med.. Vi var underdog hele vejen igennem og vandt alligevel. I semifinalen kom vi nummer 3, men kom videre på wildcard, fordi arrangørerne så noget i vores musik. Så jeg er blevet positivt overrasket, for jeg har også altid været af den opfattelse, at alle dem der gik videre fra de første runder, kun var dem med flest venner. Men sådan forholder det sig bare ikke helt, for så havde vi ikke vundet...... Ps. Tusind tak til jer alle sammen for lykønskningerne og komplimenterne
 21. Det kan man i hvert fald! Og det lover jeg! Solid rock i deres face!
 22. Man kommer ud og spille en masse steder og har mulighed for kontrakt osv, hvis der har været de rigtige mennesker til stede under finalen. Derudover skal vi spille skandinavisk finale i Stockholm om 2 uger. 2 bands derfra går videre til international finale i Tyskland, hvor vinderen får en Europa-turne
 23. Det er for vildt at kunne sige mit band, Blackbeat, lige har vundet Danmarksfinalen i Emergenza 2013!! VIlle lige dele det med jer slagere! Der kommer video og lyd fra koncerten om noget tid! I mellemtiden kan I lytte til vores afslutningsnummer fra den aften! http://www.youtube.com/watch?v=j8UouL8SXj8 www.facebook.com/blackbeatDK