KatjaKaj

Member
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

About KatjaKaj

 • Birthday 09/12/1991

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København

KatjaKaj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Det er vel stadig meget fedt at respektere hinanden? Jeg ville sgu da aldrig begynde at udtale mig fuldstændig ignorant om picasso, bare på grund af det ikke faldte i min smag...
 2. Ja, pearl er bare soooooo last year ...
 3. tak for hjælpen! jeg tror jeg skal have mig sådan en sr-1000 strainer. (: - prøver at tage den med ned i slagtøjs centret.
 4. hvor var du til optagelses prøve da? og hvad er din første prioritet. selv er jeg meget skuffet over at være blevet 'måske egnet', da der reelt nærmest ingen fokus var på mit spil, men derimod min fremtoning.
 5. Jeg søger ind med kbh som første prioritet. Spiller to egne numre: 1. Afro-cubansk arrangement, med congas og claves... 2. Med bas og percussion, bare et fedt groove i det... Har spillet tre år.
 6. jeg ville hellere spille trommer som dig..
 7. Ligner på ingen måde et fejltryk.. det ser godt ud!
 8. KatjaKaj

  24*18 - Til Funk?

  Han spiller ikke funk.. Jo, han spiller funky, det' rigtigt. Når han endelig spiller "rigtig" funk har han en 22 stortromme. Men altså det kommer jo helt an på hvilken slags funk, du vil spille. Jeg ville ikke gå så meget op i størrelsen, hvis jeg var dig. Men personligt ville jeg nok vælge en 20x16.
 9. KatjaKaj

  24*18 - Til Funk?

  Som ikke rigtig spiller funk...
 10. Jeg har et HH Medium Heavy, og det crasher af lort..
 11. Det lyder sgu meget godt,.! - Måske lidt overfladisk i det..