frogspoon

Member
 • Posts

  1,068
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

frogspoon last won the day on June 22 2014

frogspoon had the most liked content!

Reputation

166 Fremragende

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Saint Augustine - Florida

Recent Profile Visitors

11,207 profile views
 1. hvad er det der ikke lyder godt? er det følsomheden? eller? tror bestemt ikke det er dit lydkort. usb fra roland styre kun Din pc. hvilken DAW bruger du? hvis du har en Iphone skal jeg gerne hjælpe via facetime. bor i USA... men hjælper gerne. tror problemet er simpelt. vh froggy?
 2. stem bundskindet eller ret seidingen så den sidder ordenligt. synes ikke det er for meget buzz. men lidt er der ja. er det en 6,5?
 3. fedt!!!! skriv gerne hvad du bruger af grej. vh froggy
 4. FEDT!!! ville satme gerne at jeg kunne komme!!!!! håber I får en fed aften!!!!! vh. Froggy
 5. pjat.... hvad er der nu galt med 40+ grader ....
 6. uha... har haft 10+ andre ludwigsæt... dette er dog mit første clubdate.
 7. det kommer... lige nu holder jeg lidt sommerferie. ikke det værste sted at lande når man nu skal vente på lidt papirarbejde.
 8. har rejst en del i USA og vupti så var der en satans flot pige her i solskinsstaten.... så måtte frøen sku over på den anden side af andedammen
 9. jeg er ikke god fotograf! sættet er nærmest i mint con. men det har også stået mig i 5000 ..... ja vejret er godt her mellem 27-30 her i april. . men det har det vist også været dejligt i DK idag. sættet er dejligt. har som sagt vente et helt år på at høre det.... satte det op og den dejlige varme ludwig lyd kom frem. trods de røvdårlige powerstroke4 der er på tammerne. har desværre ikke haft tid til at hente nogle nye, der har været så meget at se til. bla det at få hjemestudiet op at kører..... camco pedalen kan ingen slå. ludwigs speedking har jeg aldrig kunnet lide.
 10. så fik jeg endelig sat mit Clubdate up! købte sættet for 1 år siden, men måtte vente med at sættet det op for jeg flyttede her til Florida. specs: 12-14-20 der fulgte en pioneer snare med i samme coating, men tilkøbte en 5" supra i samme årgang som sættet. glæder mig meget til at få sættet med ud på job.
 11. ja det er ikke nemt at få skovlen under folk?? Kan se at den butik at jeg handlede i og havde gjort det samme IKKE er den som der hentydes til i denne tråd, da de ikke har noget til salg på DBA.... man skal have lidt mere end bare en formoden når man begynder at råbe SKAT!
 12. de skulle ha et spark!!! røvsygt at bladre gennem lle de nærrigrøves annoncer på DBA
 13. der er en butik der gør det SÅ tydeligt at man ikke kan undgå at se det, kan ikke forstå at SKAT ikke har haft fat i dem?? jeg købte et sæt i butikken, tog kun den ene gulvtam med da den ekstra gulvtam ikke var fra samme årgang som resten af sættet.... dagen efter var samme gulvtam til salg på DBA som en privat add.
 14. jeps... som kasper siger, lyder meget som et skind der er for løst. køb hellere en 16" hvis du vil "helt der ned"