frogspoon

Member
 • Posts

  1,068
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Everything posted by frogspoon

 1. hvad er det der ikke lyder godt? er det følsomheden? eller? tror bestemt ikke det er dit lydkort. usb fra roland styre kun Din pc. hvilken DAW bruger du? hvis du har en Iphone skal jeg gerne hjælpe via facetime. bor i USA... men hjælper gerne. tror problemet er simpelt. vh froggy?
 2. stem bundskindet eller ret seidingen så den sidder ordenligt. synes ikke det er for meget buzz. men lidt er der ja. er det en 6,5?
 3. fedt!!!! skriv gerne hvad du bruger af grej. vh froggy
 4. FEDT!!! ville satme gerne at jeg kunne komme!!!!! håber I får en fed aften!!!!! vh. Froggy
 5. pjat.... hvad er der nu galt med 40+ grader ....
 6. uha... har haft 10+ andre ludwigsæt... dette er dog mit første clubdate.
 7. det kommer... lige nu holder jeg lidt sommerferie. ikke det værste sted at lande når man nu skal vente på lidt papirarbejde.
 8. har rejst en del i USA og vupti så var der en satans flot pige her i solskinsstaten.... så måtte frøen sku over på den anden side af andedammen
 9. jeg er ikke god fotograf! sættet er nærmest i mint con. men det har også stået mig i 5000 ..... ja vejret er godt her mellem 27-30 her i april. . men det har det vist også været dejligt i DK idag. sættet er dejligt. har som sagt vente et helt år på at høre det.... satte det op og den dejlige varme ludwig lyd kom frem. trods de røvdårlige powerstroke4 der er på tammerne. har desværre ikke haft tid til at hente nogle nye, der har været så meget at se til. bla det at få hjemestudiet op at kører..... camco pedalen kan ingen slå. ludwigs speedking har jeg aldrig kunnet lide.
 10. så fik jeg endelig sat mit Clubdate up! købte sættet for 1 år siden, men måtte vente med at sættet det op for jeg flyttede her til Florida. specs: 12-14-20 der fulgte en pioneer snare med i samme coating, men tilkøbte en 5" supra i samme årgang som sættet. glæder mig meget til at få sættet med ud på job.
 11. ja det er ikke nemt at få skovlen under folk?? Kan se at den butik at jeg handlede i og havde gjort det samme IKKE er den som der hentydes til i denne tråd, da de ikke har noget til salg på DBA.... man skal have lidt mere end bare en formoden når man begynder at råbe SKAT!
 12. de skulle ha et spark!!! røvsygt at bladre gennem lle de nærrigrøves annoncer på DBA
 13. der er en butik der gør det SÅ tydeligt at man ikke kan undgå at se det, kan ikke forstå at SKAT ikke har haft fat i dem?? jeg købte et sæt i butikken, tog kun den ene gulvtam med da den ekstra gulvtam ikke var fra samme årgang som resten af sættet.... dagen efter var samme gulvtam til salg på DBA som en privat add.
 14. jeps... som kasper siger, lyder meget som et skind der er for løst. køb hellere en 16" hvis du vil "helt der ned"
 15. Ta et billede eller MANGE!!! af dit setup... det vil vi meget hellere se vh. Froggy
 16. helt enig. og derfor er man også nødt til at fremvise sit produkt/projekt på den bedste måde så evt. sponcer kan få den bedste info.
 17. præcis.... jeg skriver netop også at jeg IKKE kun snakker om Mikas........ jeg vil dog meget gerne se mere af det talent man nu evt. kan/vil/skulle støtte..... Jeg kender ikke Mikas og jeg er sikker på at han HAR arbejdet hårdt for at lave sin plade, desuden er det han vil have støtte til, er coverart. Jeg mener dog at der er mange måder at søge støtte på hos endten offentlige eller private funde. nogle er mere passende end andre. og igen DETTE er kun mit syn på det. og jeg mener stadig at har man et godt produkt, så burde det komme af sig selv med lidt benarbejde. desuden vil jeg gerne høre om andre måder at crowdfunde på? jeg har rejst en del her og der, og har mødt folk der gjorde et godt benarbejde til at få sit projekt færdiggjort, f.eks. en knægt i New York solgte sine CD'er, for at få råd til bedre coverart og en bedre indspildning på sin næste EP..... hvis man tjener beskedent på sit "første oplag", så går det lidt lettere ved andet. og det bliver gjort i en god dags arbejde, og ikke komme sovende til det ved donationer. vh. Froggy
 18. Klart bedre end Gasolin!!!!!'!!! fin lyd, er dog ikke så glad for snarens lyd. keep on rocking!
 19. kasper: vi betaler som du siger jo allerede til folks hobbies via skat, og der er også steder for musik, som støtter folk der ikke gider/kan at betale for sig selv. og det er helt cool med mig at folk søger disse midler... jeg er dog ikke helt enig i at man bare skal kaste penge efter alt. jeg snakker ikke kun om Mikas, men at lave en moderne "hus forbi" som jeg synes han har lavet, er jeg ikke så imponeret af. hvis vi skal tage hans video som eksempel, så ville jeg nok gerne have lidt mere musik end snak. Jeg er sikker på at Mikas er en super flink fyr osv. men det motiverer ikke mig at høre lidt baggrunds musik og en masse om hvor gerne han vil gøre sit projekt færdig. det er der mange der gerne vil og der er mange der gør en stor indsats. at stikke hånden frem og "tigge", er ikke en god nok salgstale for mig. jeg har også støttet folk, venner som bekendte med gear/at være model f.eks. men der har jeg også set at de gør et kæmpe stykke arbejde, Vh. Froggy
 20. jeg har en del spørgsmål og tanker mht crowdfunding..... Ideen i at man indspiller et album er at det er noget man vil 110%, og dermed også selv vil arbejde for at det bliver muligt. ( skaffe midler gennem et arbejde, som de fleste er nødt til at have) hvad gør andre der ikke bruger crowdfunding? de betaler vel selv hvis ikke man bliver signet?.... bliver man signet har man jo et stykke arbejde som pro. folk tror på.... jeg synes det er lidt for let bare at række hånden ud og sige: nu vil jeg gerne være stjerne..... det er hårdt arbejde at få en plade ud og det skal det også være efter min mening. jeg støtter gerne folk i nød, men jeg har svært ved at se hvorfor jeg skal støtte en anden mands hobby. vh. Froggy.
 21. jeg er sikkert alt for meget af den gamle skole, hvor at folk støtter op/køber pladen hvis man synes den er god. Mikas, videoen er rigtig godt lavet. får mig til at tænke på en Dansk røde kors video, har du selv stået for teknikken osv? venligst Froggy