BoA1967

Member
 • Posts

  567
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About BoA1967

 • Birthday 12/19/1967

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.tromme.dk/trommer.htm
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  2620 Albertslund
 1. Som jeg har skrevet før,... Det er sååå go' smag, og top-nice udført!!
 2. Nu er det ikke noget jeg "gør" længere,.... Vi har skam chaffut, der fragter os rundt, på ordenlig vis. Tiderne har bare været anderledes, og pengene var små, ... Et job på klaptræet i start 90'erne gav 2000kr ,... FØR SKAT, og vi var 5 der skulle dele. Derfor sparede vi hvor vi kunne, selvom det var dumt. Anyways er det godt at få sagt videre, at det absolut skal undgåes, da det er livsfarligt.
 3. Har lige hørt at der er 5 dræbte, ved en ulykke på motorvej, ved København. 3 passagerer sad bag i lastrummet, på en kassevogn. Kan ikke lade være med at tænkte på at jeg selv har siddet derinde, mange gange, når gearet skulle fragtes rundt på jobs. Mon det er et band "on the road", der er forudlykkedes? Lige meget hvad der er sket, er det en forfærdeligt hændelse.
 4. http://www.theorganizers.dk/ men det laver ikke om på at I bestemt spiller fedt!!
 5. Det er über-funkyfized!! Super velspillet, og lækkert "skruet" sammen. Det er Oakland-style, uden blæs, og det holder 100.
 6. Total cool idé, på den super økologiske hippie agtige måde!! Husk billeder hvis du kaster dig ud i det,...
 7. puha,.. de er gudinde smukke!
 8. BoA1967

  Thomann Kasser

  Mener det hed Aqua-tex eller noget i den stil,....
 9. BoA1967

  Thomann Kasser

  http://www.alphasound.dk/default.asp?Pri=1...&data=01360
 10. BoA1967

  Thomann Kasser

  De er meget lig PJ's (lidt tyndere) og jeg er glad for mine, men har foret dem med 10mm liggeunderlag, og fastklæbet det med flightcase lim. Ydermere har jeg behandlet dem udvendigt med silikone for at gøre dem fugtafvisende.
 11. BoA1967

  Fame?

  Personligt har jeg 6 stk. af disse boom-arme, og de er af rigtig fin kvalitet, og så er jeg helt pjattet med spændmekanismen. Kender ikke så meget til deres andre emner, men de er som regel rimeligt billige, så regn ikke med det helt store,...
 12. Få fat i Gerd eller Michealla, asap og forklar dem situationen. Jeg er sikker på at i finde en god løsning, for dig!
 13. Som lovet en lille review,.. Trommen er ikke så levende, som med Maple-kedlen, og ikke så hidsig som stål-kedlen. Den har mindre af den høje mellemtone, men langt mere bund, og en stram top. Et godt "smok", og et godt "umf". I mine øre er den rimeligt ROOOCK, og den kræver ingen form for dæmpning i øvelokalet, ... så det lover godt. 10-4, over & out