LasMaMø

Member
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

LasMaMø last won the day on December 2 2011

LasMaMø had the most liked content!

Reputation

3 Neutral

About LasMaMø

 • Birthday 05/30/1992

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Tisvildeleje
 1. Min egen erfaring er at jeg udvikler mig klart mest når jeg gør følgende ting: 1) Øver HVER dag, om det så kun er 10min, så er det enormt vigtigt 2) Spil til metronom helst 50% af tiden 3) Optag dig selv 4) Spil med band 5) Lyt aktivt til musik, dvs. lad være med bare at have det kørende for at bryde stilheden, lyt til hvad trommeslageren gør. Det vigtigste jeg har lært efter egen erfaring, er at jeg kommer ingen vegne ved at sidde og øve paradiddler og polyrytmer til click. Det er fint nok for nogen, men jeg har været den fase igennem over et års tid, og jeg flyttede mig nada. Det bedste jeg har gjort for mit spil, er at spille med et band, og at lytte aktivt til musik.
 2. Teknikken skal selvfølgelig være der, men en for lille pedal til en for stor fod kan sagtens have betydning. Jeg forsøgte heel-toe teknikken i en periode, og den sad lige som den skulle på min pedal herhjemme, men når jeg spillede på mit gymnasies trommesæt, så kunne jeg på ingen måde frembringe et dobbeltslag med hæl-tå. Pedal-brættet på mit gymnasie var simpelthen for småt til min fod, så jeg knaldede bare hælen ned i pladen på gulvet. Det bedste råd jeg kan give dig er at forsøge dig med nogle forskellige teknikker og se hvad der passer dig bedst. Dette kan selvfølgelig føles lidt frustrerende når man har øvet en teknik i 7måneder, men det var præcis det jeg gjorde. Jeg øvede heel-toe i et halvt års tid, og fandt ud af at det simpelthen ikke var mig. Slide teknikken fungerede heller ikke for mig, så jeg fandt en tredje teknik som du kan se her: Den hedder "Lift-Drop" teknikken, og der er faktisk rigtig mange der bruger den uden at være klar over det
 3. Enkeltslag og stickingen er: RLRLRK RLRLKK med Stortromme på første slag (sammen med R) Jeg downloadede videon og satte den ned i tempo, jeg er ret sikker på at det er den rigtige sticking jeg har skrevet, men orkestreringen er jeg ikke sikker på.
 4. Sikke mange svar Jeg tror det giver rigtig god mening det med at man nemt bliver overvældet over alle sine fejl når de vælter ned over en på samme tid. Hvis jeg havde haft optaget mit spil tidligere og holdt det ved lige, så havde det selvfølgelig ikke ramlet over mig på samme måde. Det største problem er nok at jeg har fået et lidt andet syn på hvor meget arbejde det kræver at blive dygtig på trommer. Jeg har tidligere bare fokuseret på at lære nye ting og øve dem til jeg følte jeg havde styr på dem.. Det har så tydeligvis ikke været nok. Det er lidt af en mavepuster at finde ud af at noget så simpelt som et dobbelt stortrommeslag ikke sidder som det skal. Der er lang vej.
 5. (Okay titlen er måske en smule overdrevet) Jeg har et spørgsmål jeg lige vil bringe på bane Jeg har spillet trommer i lidt over 3år, og jeg synes selv at jeg er ved at have godt styr på det, hvilket er grunden til at jeg fik mit livs chok igår. Jeg har aldrig hørt mig selv spille på en "ordentlig" optagelse. (Dvs. ikke live-sammenhæng) Men igår lånte jeg et lydkort og stillede hurtig noget hjemmestudie grej op, og optagede så nogle af de grooves jeg plejer at spille når jeg øver/spiller med band. Problemet er at jeg på optagelsen nu fik den kolde sandhed i forhold til mit trommespil, det lød ærligt talt forfærdeligt i mine ører. - Mit band har aldrig klaget over at jeg ikke spillede tight nok, men det jeg hørte på min egen optagelse var slet ikke hvad jeg har gået og tænkt om mit eget niveau. Mit spørgsmål er noget i retning af: Har i selv oplevet dette, eller er i selv tilfredse med jeres eget spil? - Er jeg bare for selvkritisk? Kh. Lasse.
 6. Jeg var lidt i tvivl om hvor stortrommen blev spillet henne, men efter at have lyttet nummeret af lidt mere, vil jeg sige at stortrommen ligger på alle 4.delene?
 7. Okay jeg giver det et forsøg. > 1+a2+3e+4+ HH-HHH-HHH V-V-S-V-S- B---------
 8. Wow, det er umuligt at notere noget som helst.. jeg troede ellers lige jeg havde fundet fidusen
 9. Det jeg selv er kommet frem til er noget i stil med: H---H---H---H---H----H--H Gulvtam 8-dele V-----V-----S-----V-----S V=Tam/S=lilletromme B Stortromme Jeg håber det er læseligt. Jeg er ihvertfald enig i at gulvtammen er konstant 8-dele, og så synes jeg at der er en markering på første slag, derfor tænker jeg at H og V er samtidige
 10. Er der en skarp trommeslager derude, der kan forklare mig hvordan main groovet i det her nummer bliver spillet? Med "Main groovet" mener jeg der hvor han spiller på de 2 tammer og lilletrommen imellem. Jeg kan simpelthen ikke få det til at hænge sammen i mit hovede (: Mvh lasse
 11. Jeg har ikke brugt Vic Firth stikker i lang tid, da det sidste par jeg købte også flækkede på en lidt for "pludselig" måde. Jeg tror dog at dette er nådestødet for Vic Firth i mine øjne, da jeg havde håbet på lidt bedre holdbarhed fra et firma der selv siger at de har enorm høj kvalitetskontrol. Måske er jeg bare uheldig, men da jeg er ung og fattig som en ... ung. Så har jeg simpelthen ikke råd til at købe nye "kvalitet" stikker hver 5. dag Wincent vil jeg gerne hoppe med på, og sige at de har en glimrende holdbarhed. Jeg har dog luret på et dansk firma ved navn "B-sticks" som skulle have en lidt anderledes tilgang til produktion af trommestikker. De skulle angiveligt blive slidt på en anden måde. (altså stikken bliver slidt tynd, istedet for at knække midt over) Er der nogen der har erfaring med det firma?
 12. Ps. Grunden til at jeg spørger her istedet for bare at hoppe ned i forretningen, er at forretningen ikke er så "lokal" som jeg gav udtryk for, jeg har 35min. hver vej med tog.
 13. Hej. Jeg købte et par Vic Firth 5A stikker i min lokale musikforretning, og efter at have spillet med dem i ca en uge, skete dette desværre. Er dette en produktionsfejl (mulighed for at klage) , eller bliver jeg bare nødt til at bruge 80kr. på nye stikker? mvh Lasse.
 14. Jeg har snakket med 4sound, og de siger at det er den nye model jeg har fået. Tak for svarene alle sammen
 15. Jeg tænker også at det er en ny model, men det er underligt at de ikke har opdateret billedet på nogen af de danske hjemmesider der sælger dem Jens Madsen, har du prøvet begge modeller, og kan du uddybe lidt hvad du mener med at de øverste er irreterende?