Dixie

Member
 • Posts

  481
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Dixie

 1. Åååhhhh froggy vil du ikke give mit bækken sådan en slem rusketur?
 2. Jeg øver imin stue, til stor fornøjelse for hunden og konen. Heh he he
 3. du gør ikke en indlæring nemmere ved at tilføje en 5. string, når du har styr på de 4 standard stringe kan du udvide med nr 5.
 4. Billig og god kombo forstærker = hartke kickback 15" Søg den på dba
 5. Nej jeg har ikke skiftet andet end slagpladen, men det er også kun fordi jeg synes den originale lignede shit. Lyden har jeg det fint med så jeg har ikke opgraderet til den dyre pickup (600,-) Jeg tror at jeg foretrækker den fordi den er dejlig og nem at spille på. Man kan ikke sige at bare fordi det er dyrt er det bedst, det er hænderne der skal spille på den der bestemmer.
 6. Ang div fender udgaver. Us er lækker at spille på og har en flot finish og dejlig lyd. Japaner er ligeså lækker og koster tæt på det samme som us. Mex er fed at spille på men der er sparet på pickup'er og eksempelvis slagpladen, men hvis du kan lide at spille på den kan du jo altid købe nogle dyre pickup'er senere. Jeg har en japaner j-bas og en us custom fra '72 og en mex p-bas og jeg er faktisk gladest for at spille på min billige Mexico bas.
 7. Køb brugt. Eksempel: j-bass ca 6-8 kg. Anlæg, hartke er udemærket så find en kombo den koster mellem 1-2000,- og vupti så er du igang. Jeg har lige skaffet mig af med et kæmpe stack og har købt en hartke kombo, det er virkelig fedt. Og er komboen ikke stor nok Eks på spillejobs så er der en Line out som du bare smider i mixeren. Jeg har spillet bas siden '89 så du spørger bare, evt på en pm.
 8. Whiskey fra islay og koncertbilletter
 9. Øh er 795 for 18" gulvtom rims dyrt?
 10. guud fastholder jeg virkelig det? Umiddelbart var min skrift vel bare et udpluk af en smag, kke en religion.
 11. http://www.drsdrums.dk/download/DRS_Hardware_prisliste_0610.pdf
 12. Så må du sgu vælge. Er en omgang sanseløs druk vigtigere end din passion for rytmisk slagtøj???? Jeg synes det er et simpelt valg.
 13. Du kan ikke skuffe mig, jeg er bare nysgerrig.
 14. Interessant. Jeg glæder mig til at se dit design.
 15. Dixie

  Black Beauty

  Tak for indlæggene, jeg vil starte med at køre hen og slå på froggys
 16. Dixie

  Black Beauty

  Tak men jeg tror jeg går efter en helt ny.
 17. Dixie

  Black Beauty

  Jeg overvejer at købe en Black Beauty, men der er jo en del forskellige, hamrede og ikke hamrede, pressede reifer og støbte, osv osv. Er der nogen der har erfaringer på området?