Maddiedrums

Member
 • Posts

  102
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maddiedrums

 1. Kan rt-10k godt tilsluttes SPD'en eller kræver det et andet modul?
 2. Det var et godt tilbud! Jeg overvejer det lige.
 3. Det er nok i virkeligheden også behovet for to separate lyde jeg er ude efter i form af den akustiske og den elektriske lyd. Tak for svaret!
 4. Hej folkens! I forbindelse med at jeg inden for en nær fremtid investerer i en Spd-sx har jeg spørgsmål i forbindelse med triggering af stortrommen. Jeg er helt grøn på området så dumme spørgsmål kan forekomme. Jeg leder efter fordele/ulemper/personlige erfaringer mht. at bruge en "el-pedal" og stortrommetrigger. Jeg har kigget på en Roland KT-10 pedal og tænkte den som det oplagte valg til stortrommesamples. Men så faldt jeg over Rolands RT30-K trigger som økonomisk er mere tiltalende for mig og mit budget. Har i nogle gode inputs ift. hvad der taler for at vælge det ene frem for det andet osv? Håber i kan hjælpe. Mange hilsner Mathias.
 5. Nej! Desværre ikke endnu. Jeg genoptager undersøgelsen af maskinen inden længe. Jeg forstår ikke hvordan ALLE padsne uden videre kan slå fra. Jeg har haft den skilt af to gange nu for at rense/tjekke forbindelser osv. Men stadig uden held med at få gang i den igen. hm..!!
 6. https://www.facebook.com/suspendersdk/?fref=ts Ellers er du velkommen til at skrive på 25 32 22 41
 7. Hej Folkens! Jeg beklager den voldsomme overskrift, men jeg er mildest talt lidt på røven. Situationen er den at jeg står og skal spille job i aften. Igår fandt jeg ud af at ingen af mine pads på min SPD-S reagerer mere når jeg slår på dem.. Jeg har haft den skilt ad og renset den men lige lidt har det hjulpet. Derfor: 1) Er der nogle af jer der har foreslag til eventuelle løsningsforslag til at få padsne til at reagere igen? Det kan være der er en eller anden helt basal funktion jeg ved en fejl har sat til? 2) Er der mon en i Aarhus området der har en SPD-S jeg kan låne/leje for én aften? Alt det bedste! Mathias.
 8. Jeg er kommet frem til at problemet formentlig ligger i størrelsen på kortene jeg har prøvet. Den vil angiveligt kun modtage kort på 512mb eller mindre. DERFOR: Søges CF-kort på 512mb nu!
 9. Hej Folkens. Jeg har for nyligt erhvervet mig en SPD-S men mangler desværre et hukommelseskort til. jeg har prøvet med forskellige CF-kort men den melder at kortet er "unsupported" da det nok er for nyt et format. Så er der nogle af jer der ved hvilket man skal anskaffe sig, og evt. har et tilovers? DBH. Mathias
 10. Jeg købte i sin tid en paiste 505 hat af Jon herinde, og har stort set ikke brugt den til andet end Balle! Den kan virkelig alt fra funk til pop og rock. Jeg er super glad for min og de er også prisvenlige. Jeg ved dog ikke hvor nemme de er at opdrive! Et godt og anderledes bud!
 11. Ærede godtfolk på TS! Er jeg den eneste der skal ind og se Hr. Luzier brænde Amager Bio ned d. 8/5?!
 12. +1 De holder røvfede, og til at betale som Henrik siger!
 13. Hej TS. Jeg har pt. øjenene på et sæt som i beskrivelsen af det bliver kaldt et demosæt. Mit spørgsmål går så på hvad man skal ligge i det ord? skal det forstås som et første udkast fra leverandøren og dermed en risiko for fejl og mangler? Eller hvordan skal det forstås? God weekend til jer alle. Mvh. Maddie.
 14. Stort tillykke til dig og resten af Blackbeat! Det har helt sikkert været 100% retfærdigt at i vandt, for i spiller dælme fedt! Held og lykke i resten af konkurrencen!
 15. Mon planen er kun at promovere den nye plade? Men kunne håbe at han også lukkede op for nogle af hans klassikere!
 16. Fantastiske billeder! - Tak! Er den messe egentlig offentlig tilgængelig, eller kræver det en speciel invitation for at komme ind og kigge? Det kunne være fedt at komme derned og kigge en gang!
 17. Jeg er også fortaler for AAX/HHX serierne. De er bare super fede. Men for at du bliver tilfreds så må du nok ud og prøve dem fær du beslutter dig. Mht. til køb af bækkenerne, så se om du kan finde dem du leder efter brugt! Der er MANGE penge at spare ved at købe brugt, og ofte kan du finde hvad du søger herinde til en fin fin pris, hvis du er tålmodig nok! Mvh.
 18. Maddiedrums

  Grineren

  Butterfly kisses!
 19. Tænkte nok at det ikke var meget mere end det. Ender nok også med at beholde det, for det lyder virkelig fedt!
 20. Hej! Jeg søger en umiddelbar prisvurdering på mit vintage Tama imperialstar/roylstar sæt. Str. er 22"12T"13T" og 16GT" Stortrommen er en Imperialstar, mens tammerne er Royalstar. Coatingen er helt den samme. Standen er fin , men det har selvfølgelig brugsspor efter så mange år. Jeg leder blot efter en umiddelbar vurdering på hvad sådan et sæt kan indbringe såfremt det skulle sælges engang. http://dl.dropbox.com/u/12670708/Photo%2014-03-13%2018.24.18.jpg Her et dårligt billede af sættet - bedre kan sagtens tages hvis det ønskes. Jeg håber på god respons!
 21. Sabian HHX Evolution. Mit 18" crash er det bedste jeg nogensinde har ejet!
 22. Kan også klart anbefale logocut.dk Super service!
 23. Hej! Som overskriften siger så er jeg i fuld gang med min SRP som omhandler Led Zeppelin. Jeg er i gang med en funktionsanalyse af "Kashmir". Jeg kigger meget på tema og lyrik osv. Men hvis i har nogle gode forslag til fokuspunkter ift. sangen så er i mere end velkomne til at byde ind! Mange hilsner. Mathias!