Jacob Møller Nielsen

Member
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

About Jacob Møller Nielsen

 • Birthday 11/21/1980

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Hjørring

For- og efternavn

 • Fornavn
  Jacob
 • Efternavn
  Bobach

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jacob Møller Nielsen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

 1. Mange tak for input - tror det ender med Line Audio cm3 i stedet for NT5, da jeg synes det virker som et bedre køb ift. prisen.
 2. Jeg har gennem de sidste par år opgraderet mine trommemikrofoner fra et standard sæt til nu at indeholde: Shure Beta 52a Sennheiser e904 Shure SM57 Jeg mangler to overhead mikrofoner, og er noget i tvivl om hvilke det skal være. Mit umiddelbare eget bud er et matched pair af Røde NT5, men kun baseret på at jeg har set flere lydfirmaer bruge dem, kombineret med at jeg synes prisen er rimelig. Jeg spiller på Sonor Designer series primært med Zildjian bækkener - og mikrofonerne skal primært bruges til live brug. Budgettet er ikke så fast, men tænker et sted mellem 2-5000 for et sæt. Nogle der har gode erfaringer med NT5? - eller gode erfaringer med andre overheads? På forhånd mange tak for hjælpen!
 3. Hej, Jeg kan godt give dig mit syn på det - jeg synes bare desværre det er lidt urimeligt Markedet er bare i øjeblikket svært at sælge trommer i som jeg ser det. Jeg tror jeg så din lilletromme til salg på dba.dk til 3000 . Jeg har selv et Sonor designer sæt i samme coating, og den var derfor oplagt til mig. Jeg fravalgte den, da jeg synes jeg kan få så meget andet fedt udstyr til samme penge, så derfor skulle den i min optik ned omkring 1500 hvis den skulle være interessant (og det skal ikke opfattes som et bud). Jeg forstår fuldt ud hvis du synes det er lavt, for det er det et eller andet sted, men jeg er bare bange for at du ikke får mere i dette marked. Hvis vi kigger på nypris og kvalitet etc. får du rigtig meget for pengene, men det gør man bare på brugt trommegrej i øjeblikket. Håber svaret giver mening - for indrømmer gerne det er lidt kringlet!
 4. Du kan sagtens have ret - jeg har ukritisk angivet målene fra salgsoplysningerne - men har ikke målt efter. Jeg har blot tjekket om man kunne få trommerne i de størrelser der stod angivet (på sonormuseum.com), hvilket man kan - men det kan da godt ske dybderne reelt er lidt anderledes
 5. ...og kan lige supplere med bækkendetaljer. Til den første halvdel jeg købte var følgende med: 10” Meinl ”Amun” Splash. 14” Zildjian K Dark Crash. 15” Zildjian A Custom Crash. 20” Zildjian ride. Bronze Rock. 20” Zildjian Oriental China. 20” Zildjian Avedis China. 13” Hi-hat Zildjian K Og til den anden halvdel var følgende med (Dizzy's originale setup) 20” Zildjian A Crash/Ride 20” Zildjian K custom ride 18” Zildjian china boy 16” Zildjian Z custom medium crash 16” Zildjian Z custom medium crash (der var to med) 14” Zildjian K hihat 12” A hihat (med DW5000 kabelhihat) 12” A custom splash
 6. Mark du skal være velkommen Tog lidt flere billeder i lørdags da vi var på job - det er langtfra det hele, men tilføjede 18" gulvtam til setup'et, samt tog 22" stortromme med i stedet for 20", og den dybe 14*6,5 lilletromme med i stedet for 14*5. Setup'et på billederne er: 22*16, 10*10, 13*13, 16*16, 18*18, 14*6,5. Zildjian 15" Zildjian A Hihat 12 Zildjian A custom splash 14" Zildjian K Dark custom 16" Paiste 2002 Thin Crash 16" Zildjian Z custom medium crash 17" Paiste Signature Mellow crash 20" Zildjian A Ride.
 7. Så lykkedes det endelig at samle Dizzy Mizz Lizzy's midt i 90'erne setup. For cirka 3 år siden købte jeg den ene halvdel, som var til salg herinde: Sonor Designer Maple Light Shell 10*10, 13*13, 16*16, 20*16 og 14*5 lilletromme. Søren Friis havde et stort setup, som han brugte som to sæt i henholdsvis studie/øver og live - og da jeg købte den ene halvdel fik jeg samtidig kontaktoplysninger på ham der havde den anden halvdel. Jeg lagde dengang en forsigtig føler ud ift. at sælge - men det ville han ikke. For et par måneder siden henvendte han sig så til mig mhbp. at sælge, og vi har gennem et par måneder forhandlet - og i weekenden hentede jeg så den anden halvdel, som består af: 22*16, 8*8, 12*10, 14*12, 18*18 og 14*6,5 lilletromme Han havde desuden selv suppleret op med en 10*9, men den er ikke original fra Dizzy setup, dog i samme finish. Prikken over i'et er at jeg nu også har de originale flightcases til hele sættet, som er professionelt lavet - opdelt med rum til de enkelte trommer foret med skum. Hele sættet er fordelt over to større kasser, og så er der desuden en stativkasse dertil. (Er dog kun plads til én stortromme, hvilket passer mig fint, da jeg aldrig spiller med to stortrommer) Da jeg er Sonor mand med stort S er det en drengedrøm der er gået i opfyldelse. Synes jeg har nærmest et komplet setup, og kan lave præcis den konfiguration der passer til job og genre. Glæder mig desuden til at kunne have to næsten ens setup i øveren og live. Udover ovenstående medfulgte også to komplette hardware og Zildjian bækkensetups til sættene - og lagt sammen med det jeg allerede havde i forvejen, har jeg vist bækkener og hardware nok til det næste stykke tid - hvis man kan det! Nu har Erge jo lige købt et kæmpe Designer setup, hvor der kørt en tråd omkring det - og jeg må bare sige at jeg er ellevild med lyden i Designer sæt - vores lydmand er også meget tilfreds med den lyd vi har live. Lydmæssigt har jeg endnu ikke fundet noget der passer mig bedre end det. Nu skal jeg så bare finde ud af hvordan setup'et skal være fremadrettet - der er godtnok mange muligheder Og så skal i selvfølgelig have nogle billeder...beklager kvaliteten - det er det bedste det kan blive fra kalenderen i den kvalitet!
 8. Mange tak for svarene. Vi har nu fundet afløseren via ovenstående tråd, så jeg siger mange tak for hjælpen!
 9. Mange tak for budene - har skrevet til dem. Hvis der er flere der har nogle bud så skriv endelig, det har vist sig ikke at være den nemmeste dato at finde en afløser...!
 10. Tak for det westmark - er helt enig. Han har også spillet afløser for os før, men han kan desværre ikke den dag...
 11. Først og fremmest vil jeg lige sige at jeg er helt med på at dette er et forum for slagere, men vi er lidt desperate, da vi lige er blevet brændt af af en afløser for vores bassist, og søger nu en erstatning - og jeg håber at der muligvis kunne være nogle herinde der kendte nogle... Jobbet er traditionel ballemusik, hvor der i repetoiret ikke vil være de store overraskelser. Vi skal spille sammen med PS12, hvor vi spiller på skift henover hele aftenen. Jobbet er i Hjørring området, og er den 9/8-2014- Vi skal spille fra 21-02 (som sagt på skift med PS12) - og der er lydmand på hele aftenen. Der er opstiling/lydprøve om eftermiddagen cirka kl. 15. Jobbet er i et telt, og vil være for cirka 300 mennesker. Vi søger en rutineret bassist, som har kendskab til et "normalt" balle-repetoire - og om muligt kan synge noget 2. stemme. Jeg håber der er nogle der kan hjælpe - skriv endelig herinde, eller ring/sms på 40846754, så kan jeg evt. sende en setliste. På forhånd mange tak for hjælpen.