KalEl

Member
 • Posts

  751
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

KalEl last won the day on August 12 2017

KalEl had the most liked content!

Reputation

50 God

About KalEl

 • Birthday 11/06/1976

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  8960 Randers SØ

For- og efternavn

 • Fornavn
  Anders
 • Efternavn
  Vindum

Recent Profile Visitors

6,257 profile views
 1. Jeg har også tyet til isoleringskappen på et 3x1,5 kvadrat kabel. Det fungerer også udmærket
 2. Jeg er her stadig, men bidrager ikke til den gode stemning... Det var som om der gik noget galt da siden blev opdateret og samtidig gik TS-dage fløjten. Ikke at jeg tror at der er en sammenhæng, og jeg er heller ikke ude efter Juntafar, som jeg er helt sikker på har sine grunde til at trække stikket. Det er bare ærgerligt at der ikke var nogen (mig selv inkl.) der samlede stafetten op og løb videre. TS-dage gav bare en fed IRL-oplevelse. Herinde var der en snes stykker som bidrog med mange relevante tråde og kommentarer, men det er som om at dem der fyldte mest, alle er forsvundet/gået i dvale. Jeg har fået alderen til at sige at alting var bedre i gamle dage. Det gælder i hvert fald for aktiviteten på TS. Men hvad gør vi ved det? Og hermed blev vi 3 :)
 3. Haj Jeg har, indspireret af en video jeg så med Tony Royster Jr., eksperimenteret med at metronomen tæller 1,2,3,4 (5,6,7,8) i stedet for at den bare klikker og pinger. Det gjorde en enorm forskel, da jeg havde meget lettere ved at fornemme hvor jeg var i tiden. Samtidig kunne jeg nemmere lægge mig bag eller foran beatet i stedet for lige på, hvilket jeg aldrig rigtigt har kunne gøre før. Det var/er super udviklende for mit spil (er i hvert fald mit eget gæt). Jeg har en iPhone og bruger den gratis app “Pro metronom” som kan dette. Appen kan en del mere hvis man betaler. Så en anbefaling/ befaling herfra... Prøv det! Mvh
 4. Jeg er også klar... Jeg kan ikke huske hvordan man spiller trommer, men spise, drikke og snakke øver jeg mig på hver dag ;)
 5. Nu tror jeg det du søger er "lyddæmpning" og ikke isolering.... Men bortset fra det :) Pak nogle isoleringsbats ind i lærred, eller sprøjt dem med en 1:3 maling/vand opløsning, for at undgå drys, og hæng dem op på væggen. Ikke nødvendigvis i tæt formation, men spredt rundt for at "ødelægge" de hårde og lige flader. Dem kan du også sætte i loftet, men så sæt dem tæt. Du kan få bats i forskellige hårdheder, så find den gyldne mellemvej mellem blødhed og til at arbejde med. Alternativt kan du sætte tykke/tunge gulvtæpper på væggen.
 6. Tak for svar. Jeg har også prøvet at bruge stereojack til phono L/R, hvor L/R er i hver sin line-in. Samme problem. Der er ikke noget der klipper, lyden bliver bare lav og ulm... Jeg ved at der findes mikrofoner til iPhone, men er der ikke mulighed for at lave en direkte optagelse fra "en lydafspiller" og direkte ind i telefonen via et stereo-mini-jack?
 7. Har ikke fundet en løsning endnu.... Det er en Zoom R16-optager, og jeg bruger bare en helt almindelig line-in indgang, som på den her model kan tage både jack og xlr. Jeg er overbevist om at der ikke har været diverse effekter eller andet aktivt til at forstyrre... Og spørgsmålet omkring optagelse ind i en iPhone via jackstik har jeg heller ikke fundet en løsning på.
 8. Hej TS. Jeg har en iPhone 6 hvorpå jeg har adgang til TDC-play. Nogen gange vil jeg gerne lægge et musiknummer over på min spor-optager, for at kunne gøre lidt fikumdik i forbindelse med øvning. Men hvis jeg smider et mini jack-jack med adapter til stor jack i den ene ende i hver sin enhed, trykker record på spor-optageren og play på telefonen, så får jeg en meget dårlig lydkvalitet ind. I bilen er jeg også hardwired til anlægget med telefonen, og der er ingen problemer. Heller ikke hvis jeg kører lyden fra telefonen direkte i en mikser, hvor jeg mikser mine egne trommer ind, også i forbindelse med øvning. Hvad går der galt og hvordan løser jeg det nemt/nemmest...? Adapteren til stor jack bruger jeg også i andre sammenhænge, og den giver ikke anledning til problemer. Kablet ligeså. Derudover vil jeg i andre tilfælde gerne tage lyd fra sporoptageren via hovedtelefonsudgangen og lægge det på telefonen. Det har jeg aldrig fundet en løsning på. Nogen gode råd her? Jeg er klar over at alt er digitalt og der er masser af andre muligheder, men jeg vil gerne holde det så lavpraktisk så muligt. Mvh
 9. Jeg tænker mest om coatingen er lavet af en pro, fx om det også er Jess der har lavet det? For så burde du nok være blevet gjort opmærksom på at det ville være et problem. Når det så er gået galt så burde vedkommende lave det om ub. Medmindre det der glass glitter er noget lort at arbejde med (flækker nemt el.), så er eneste løsning vel at fjerne en passende stribe i begge ender, således skindet går nemt på. Når skindet er monteret vil det ikke kunne ses. Om det er til pga. en syg god lim eller limresterne efterfølgende giver problemer...? Ellers kan du måske købe preinternational skind. De er vist en smule større, men jeg ved ikke om de findes i alle udgaver eller om problemet så bare bliver med omvendt fortegn, altså at de er FOR store... EDIT: Nej, den er ikke god. Så passer rims ikke...!
 10. KalEl

  Robotmusik

  https://nigelstanford.com/Automatica/
 11. Har prøvet nøjagtigt det samme på den samme slags throw-off. Jeg skar/slog nyt gevind, hvilket er ret enkelt da hullet er gennemgående. Jeg ordnede begge sider, da jeg så kunne montere nye skruer/bolte som var ens. Du kender sikkert en der har en værktøj til det...
 12. Jeg synes sgu de ser flotte ud Jonas. Mat eller blank...
 13. U da man! Glæder mig til det nye setup!
 14. Hej Gunnar. Det er en god idé Der ligger også et leksikon som jeg mener trænger til en ordentlig omgang. Der er mange ting som ikke er beskrevet. Fx. snare/inlay/claw/dobbeltpedal/rerings/spikes/trommestik... som da bliver brugt ofte. Jeg syntes også det kunne være værd at tage fat i den